Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy probléma, hogy megmomdom a feleségemnek, hogy
adjon le 2-3 kilót?
Egyébként nem azzal van a baj, ha szóváteszed, hogy a változása nem teljesen van az előnyére, de egyrészről nem mindegy, hogy milyen stílusban adod elő, másrészről ha ez a 2-3 kilo így kiborított, akkor mi lesz veled, ha a feleséged nem tud vmiért szőrteleníteni 2 hétig, vagy egy rosszul elkészített bélszín után hangosan telefossa a wc-t?!
2016. jan. 30. 21:19
Hagyjuk már ezt az álszent hülyeséget. Igenis szólni kell. Mert ha most nem , akkor ez így megy tízszer és lesz egy nagy disznó felesége. Mi is így voltunk. megsértődött ha szóltam. Mindíg megmagyarázta. Most ezért , most már fogyózok, most meg lement egy pár kiló. Ma már egy kerek hordó a feleségem. Nyugodtan szólj neki . Bár azt hiszem nem lesz értelme.
2016. jan. 30. 21:30
Talán modell? Vagy profi sportoló?
Szerintem a feleséged keressen egy normális pasit, te meg bújd a szexújságokat, abban az elvárásaidnak megfelelő nők vannak.
2016. jan. 30. 21:33
24/71 Gy.Vivi;-) válasza:
Szerintem igaz hogy csak öszinte vagz de ezzel lehet hogy nagyon megsértetted.
2016. jan. 30. 21:36
Muszáj ennyire hülyének tettetni magát mindenkinek? Nyilván nem 2 kilóról van szó, de valamiért nem lehet a nőknek mondani, hogy 10 kilót felszedtél, valamit kellene csinálni. Ezért finomítja mindenki.
Egyébként meg pont a kommunikáció hiánya szokott váláshoz vezetni, szóval mond meg, még ha kínos is. Csak megfelelően kell közölni.
2016. jan. 30. 21:41
A feleséged helyében én 80 kilótól szabadulnék meg. Azaz tőled. Én 112 kiló vagyok, de a férjem soha nem lenne ilyen bunkó velem.
2016. jan. 30. 21:46
Nem azért, de 1-1,5 kiló lehet egy jó nagy szarás is. Ezért nem értem a 2-3 kilót. (Amiről miért hazudna nekünk a kérdező?)
Pláne ha ünnepek alatt. Az ünnepeknek vége, nem kell kötelezően disznókodni, pár hétig normálisan eszik, és lemegy az a 2 kiló.
2016. jan. 30. 21:52
Sztem nem problema h megmondod neki, sot, hasznos mert nem varod meg amig 10 kilot hizik.
En pl 2 kilot szedtem fel, de le is adtam, nem szolt a ferjem vagy ilyesmi csak en nem erzem jol magam a boromben ha van rajtam felesleg, szoval vissza is fogytam a normal alkatomra, egyebkent heti 5 szor edzem.
Engem pl ha mondjuk a ferjem megmondana h van rajtam ket kilo az motivalna, de neki mindenhogy gyonyoru vagyok, szoval eszebe sem jutna ilyesmi:-)En viszont megmondtam neki h szeretnem ha ledobna 15-20 kilot mert ez mar sok.
Sztem kimeletesen mondd el neki, h ne sertodjon meg.
2016. jan. 30. 23:41
29/71 A kérdező kommentje:
Nos. Azt tudom leszűrni, hogy a kommentelők 80%-a túlsúlyos ès a genetikára, az idő múlására ès a szülèsre fogja az elhìzást, holott csak annyi a probléma, hogy nem tud cipzárt húzni a szájára ès zabál, illetve lusta odafigyelni magára. A felesègem szült már egy gyermeket 5 éve. Simán visszahozta a súlyát. Sose lennék képes elhagyni, még ha lenne 80 kiló sem. Nem, nem ezen múlik a házasságunk. De ki felé legyenek elvárásaim , ha nem felé. Én is rajta vagyok , hogy tetszek neki. Nem hanyagolom el magam. Ès reggel mérjük a súlyt, kakkantás után okoskák! Ìgy már számìt az a 3 kiló főleg, akkor ha csak egy kis úszógumid van. Kérem aki ezek után kommentel a magasságát ès a súlyát ìrja meg. Ellenkező esetben tanubizonyságot tesz, hogy kövér és lusta. De ugye csak a belső számìt :) köszi az eddigi pozitiv válaszokat.
30/71 A kérdező kommentje:
Ja ès mèg annyit, hogy a férjed persze nem mondja, hogy kövér vagy, mert szeret és nem akar megbántani. De hidd el gondolja ès ez belül emèszti. ! Ès te vagy a bunkó, hogy tudod, hogy gondolja, de nem mondja ès tudos is magadról, hogy kövér vagy, de lusta vagy megtenni érte, hogy lefogysz.
Kapcsolódó kérdések: