Mit tegyek ha at akarnak iratni masik iskolába?
Hány éves vagy?
Amúgy az én taktikám végül az lett, h otthon félre vonultam. A saját hülyeségükkel vágtam vissza, folyton azt mondtam h tanulnom kell. És feléjük próbáltam azt az embert mutatni, amit elvártak. Aztán 18 évesen elköltöztem, 150 km -re élek tőlük.
Az ilyen szülők nem fognak változni, ha nem érzik h szükséged lenne arra hogy biztosítsanak arról,h feltétel nélkül szeretnek.
A szökés nagyon rövid távú"megoldás". Sajnos a kiváráson kívül mást nem tudsz tenni. Ha nem bírod az állandó cseszegetest, színészkedni kell egy kicsit előttük.
Szegényke sajnállak. Az összeveszés előtt milyen volt a kapcsolatotok?
Mert ha jó, akkor azért még javítható a dolog.
Mondjuk mostantól "jókislány" leszel?
Azért elég komoly ok kell ahhoz, hogy a szülő ilyen drasztikus lépésre szánja el magát, hogy kiszakít a jelenlegi környzetedből és máshova írat.
Ne veszekedj a szüleiddel, hanem mondd el nekik, hogy változtatni fogsz azon, ami nem tetszik nekik.
Gondolom, azért van valami alapja annak, hogy féltenek attól, hogy elzüllesz. A buliban sem tudom, hogy mi történt, mert nem írtad le.
Így csak a te oldaladat ismerjük.
Azt nem írod le, hogy miért is alakult ki ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!