Lázas vagyok, mégis iskolába akarnak küldeni a szüleim. Ez normális?
evek óta egy napot nem hianyoztam. pedig tavaly is voltam beteg,de bejöttek reggel ordibalni,hogy takarodjak iskolaba..pedig 4-es, 5-ös tanuló vagyok.
most tenyleg rosszul vagyok,olyan mint az influenza, végtagfájdalom+torok+hidegrazas...:/
mit tegyek? nem megyek így sehova
16,5L
Első kommentelő, vasárnap van, de ne zavarjon.Mréd meg a lázad lázmérővel, és mutasd meg nekik, ha így sem hisznek kérj gyógyszert!
Remélem tudtam segíteni!
Neharagudj meg, de jobb ha megerőlteted magad hisz munkahelyen nem fogják elnézni ha csak "úgy" nem mész mert mondjuk nem érzed jól magad
Én évekig nem hiányzotam suliból, nem azért mert olyan stréber voltam, hanem mert nem kényeskedtem és inkább túl éltem akár 2hétig is a sulit a Te állapotoddal, mert jobban megérte
Mint láthatod embert faragott belőlem, és nem mindenféle kutyaf*sza bajjal menekültem az ágyamba.
20/F
a 20f mekkora egy primitiv. Nem csak azert nem szabad suliba menni mert lazas vagy es full beteg, hanem mert az influenza egy fertozo betegseg.
Ne menj suliba.
5# mint írtam évek óta nem hiányoztam. max mikor vérvetelen voltam,de akkor is első két óráról.
nem akarom lemaradni, de tényleg rosszul vagyok.
lazmerot látták,de csak 37.9. igaz tegnap még jól voltam, ma jott elő. nem sima megfazas, mindig felvagyok öltözve rendesen.meg nem is a torokfajas dominal, hanem mindjart meggyulladok, maskor meg fazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!