Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lázas vagyok, mégis iskolába...

Lázas vagyok, mégis iskolába akarnak küldeni a szüleim. Ez normális?

Figyelt kérdés

evek óta egy napot nem hianyoztam. pedig tavaly is voltam beteg,de bejöttek reggel ordibalni,hogy takarodjak iskolaba..pedig 4-es, 5-ös tanuló vagyok.

most tenyleg rosszul vagyok,olyan mint az influenza, végtagfájdalom+torok+hidegrazas...:/

mit tegyek? nem megyek így sehova

16,5L

2013. febr. 3. 17:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
es meg valami, kedves ötös. ha 2 hetig suliban szenvedtel, az jol megerte.ha otthon kipihened magad+kapsz gyogyszert,lehet egy het alatt helyre jössz. és nem kéne masokat megfertozni .... az ilyenek miatt vannak a nagy virusok...ha beteg vagy,maradj otthon,ne fertozd a közösséget..
2013. febr. 3. 17:29
 12/26 A kérdező kommentje:
mondom én,aki holnap valószínű megy..:)
2013. febr. 3. 17:30
 13/26 anonim ***** válasza:
Holnap suli helyett menj a háziorvoshoz, ő majd megvizsgál, kapsz igazolást, akkor nincs mit mondjanak a szüleid.
2013. febr. 3. 17:59
 14/26 anonim ***** válasza:
Neked is az lenne a jobb, ha dokihoz mennél, aztán pár napig otthon maradnál, mert így hamarabb kikeveredsz belőle, meg az osztálytársaidnak is, mert akár influenza, akár nem, az ilyesmi általában fertőző.
2013. febr. 3. 18:03
 15/26 anonim válasza:
Hát, ha nem akarsz vitázni velük, akkor holnap szólj az ofődnek és ellát az iskola orvos. :)
2013. febr. 3. 18:59
 16/26 anonim ***** válasza:

"Neharagudj meg, de jobb ha megerőlteted magad hisz munkahelyen nem fogják elnézni ha csak "úgy" nem mész mert mondjuk nem érzed jól magad "

A fenti idézet egy orbitális baromság. Munkahelyre is be szokás telefonálni, ha az ember rosszul van és el kell mennie orvoshoz. Sőt, ha betegen mész be, még haza is zavarnak (velem megtörtént).

Szóval, kérdező, irány a háziorvos. Ne ragaszd rá a kórt másokra.

Vagy a korábban javasolt, tanárnak szólós megoldás is jó.

2013. febr. 3. 19:14
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Én évekig nem hiányzotam suliból, nem azért mert olyan stréber voltam, hanem mert nem kényeskedtem és inkább túl éltem akár 2hétig is a sulit a Te állapotoddal, mert jobban megérte

Mint láthatod embert faragott belőlem, és nem mindenféle kutyaf*sza bajjal menekültem az ágyamba."

Azt kihagytad, hogy a hozzád hasonló gyökerek fertőznek le maguk körül mindenki mást... Attól még, hogy te ilyen nagy mártír vagy, és imádsz szenvedni, ne várd már másoktól is!

2013. febr. 3. 19:21
 18/26 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ha annyira beteg lennél nem a net előtt ülnél :)
2013. febr. 3. 19:28
 19/26 anonim ***** válasza:
90%

Kedves utolsó,

Múlt héten műtöttek, a hasamon 15 centis vágás volt (persze összevarrva), lázas voltam, mert begyulladt, mégis annyira unatkoztam már, hogy gyakoriztam. Különben felülni ne tudtam, úgy fájt. Úgyhogy erről ennyit, hogy ki mennyire van sz@rul és mit csinál...

2013. febr. 3. 19:40
 20/26 A kérdező kommentje:

mit csinaljak,írjam a vegrendeletem?

amúgy telefonrol vagyok:)

19# jobbulast!

2013. febr. 3. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!