Lázas vagyok, mégis iskolába akarnak küldeni a szüleim. Ez normális?
evek óta egy napot nem hianyoztam. pedig tavaly is voltam beteg,de bejöttek reggel ordibalni,hogy takarodjak iskolaba..pedig 4-es, 5-ös tanuló vagyok.
most tenyleg rosszul vagyok,olyan mint az influenza, végtagfájdalom+torok+hidegrazas...:/
mit tegyek? nem megyek így sehova
16,5L
"Neharagudj meg, de jobb ha megerőlteted magad hisz munkahelyen nem fogják elnézni ha csak "úgy" nem mész mert mondjuk nem érzed jól magad "
A fenti idézet egy orbitális baromság. Munkahelyre is be szokás telefonálni, ha az ember rosszul van és el kell mennie orvoshoz. Sőt, ha betegen mész be, még haza is zavarnak (velem megtörtént).
Szóval, kérdező, irány a háziorvos. Ne ragaszd rá a kórt másokra.
Vagy a korábban javasolt, tanárnak szólós megoldás is jó.
"Én évekig nem hiányzotam suliból, nem azért mert olyan stréber voltam, hanem mert nem kényeskedtem és inkább túl éltem akár 2hétig is a sulit a Te állapotoddal, mert jobban megérte
Mint láthatod embert faragott belőlem, és nem mindenféle kutyaf*sza bajjal menekültem az ágyamba."
Azt kihagytad, hogy a hozzád hasonló gyökerek fertőznek le maguk körül mindenki mást... Attól még, hogy te ilyen nagy mártír vagy, és imádsz szenvedni, ne várd már másoktól is!
Kedves utolsó,
Múlt héten műtöttek, a hasamon 15 centis vágás volt (persze összevarrva), lázas voltam, mert begyulladt, mégis annyira unatkoztam már, hogy gyakoriztam. Különben felülni ne tudtam, úgy fájt. Úgyhogy erről ennyit, hogy ki mennyire van sz@rul és mit csinál...
mit csinaljak,írjam a vegrendeletem?
amúgy telefonrol vagyok:)
19# jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!