Az hogy lehet hogy a pávák azt vesznek fel amit akarnak az iskolába de én mint rockert egy sima együtteses pólóért is leszolnak?
Úgy hogy most ez számít "menőnek" sok helyen.. vannak kivételek, nem is kevés. Én ha látok egy ilyen "pávát", kifejezem a nem tetszésemet barátnőimnek, azért az arcába nem vágom.. vagy csak magamban kritizálom.. mert nem jön be az a fajta öltözék amikor minden színes, mélyen dekoltált(fiúknál). De ha egy srác rockosabban van öltözve arra azt mondom: kiráály. :D
Szóval nem tudom én sem miért van ez... talán már elítélik azt ha nem a tömeg után megy az ember..
Nem értem ezt én sem.... úgy járkálnak mintha övék lenne a világ..egoizmus rombolásként mindig flegmán nézek rájuk, aztán csodálkoznak, h a többi lánnyal ellentétbe nem csorog a nyálam tőlük...
rockereket bírom! tetszik a stílus!:D
18L
Ahj, nem tudom. De a gyomrom fordul fel ezektől a "páváktól".
Viszont ez téged ne bántson különösebben, mert vannak még normális emberek, akik olyan véleményen vannak, mint pl. az előttem válaszolók is. (:
jaj, leszoljak a szegeny rockereket. Rohog a belem.
Ha igazi rocker lennel, akkor marhara nem erdekelne ki mit gondol rolad.
Te is csak egy pava vagy, csak rocker jelmezbe bujtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!