Az mennyire szamit h egy acelbetetest hogyan fuzol be? Mert ha jol tudom oket nem ugy kell befuzni mint a sima sportcipoket.
Figyelt kérdés
keresztbe is lehet vagy csak parhuzamosan vagy hogy? Mert olvastam mar ezt is azt is...#bakancs #befuzes
2014. júl. 24. 16:08
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogyan fűzöd be :) Viszont ha az egyszerű keresztbe történő fűzést választod, akkor a fűző meglazítása alul elég macerás lesz, mert szét fogj vágni az ujjad. Ha párhuzamosan fűzöd, annyi benne a jobb, hogy ha az egyik szárat meghúzod, már meg szorítottad a bakancsot. Voila, ennyi lenne. Szóval igazából úgy fűzöd be ahogy tudod és neked kényelmes :)
2/5 anonim válasza:
Úgy fűződ be ahogy neked tetszik,
10soros Martens bakancsomban 1-4sorban gyári befűzés van (első mód), 5-10 sor más módon van befűzve.
3/5 anonim válasza:
Nagyon, bár lehet divat kérdése is, én a praktikust és hagyományost íróm le - Ha valaki jót akar magának, és nem tízpercet a kifűzéssel tölteni minden levételnél, követi a klasszikus katonai rutint. Belsőoldalakon kívülről be és legfölül ki, a másik oldalon meg meg kívül be alul ki a befűzése egy bakancsnak. Ja és így nem fogod szétrúgni a kilazult fűzőjű acélbetétes bakanccsal a lábujjad.
5/5 anonim válasza:
ja persze közben külső oldalt átlósan fűzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!