Nincs akivel megbeszéljem, ami fáj. Szükségem lenne egy tanácsadóra. Ötletek?
Gyenge.
Ha látja rászorulsz, még inkább olyan Veled. De nem mindig. Figyeld és ismerd ki, és ha látod, hogy megint "olyan" inkább ne mutasd ki, mennyire rosszul vagy. Illetve, próbálj azért Vele erről beszélni. Jól kell forgatni a szavakat. HA tudod, hogy elfelejti, akkor miért kéred meg? Egyébként tudnak még ők is fejlődni. Sosem volt jó ez a kapcsolat? Sosem? Képesek változni. Csak a saját butaságuk rabjai.
Igen, az évek telnek és te sem leszel fiatalabb. Arról nem is beszélve, hogy fiatal éveidet egy ilyen s@ggfejre pazarolod! Meg a gyereknek sem jó ha ezt látja.
Vesztes vagy, ha visszamész a kisfaluba ahonnan jöttél? Nem jól gondolod! Szerintem az a vesztes, aki nem mer új lapot nyitni. A faluban 3 nap alatt megszokják, hogy ott vagy. Ha visszamész bátor vagy és csak nyertes lehetsz!
Fel a fejjel és sok sikert:) Csak egy döntést kell meghozni, a többi menni fog!
Köszönöm szépen a válaszaitokat. A Karácsonyunk is olyan volt, mint a hétköznapok, vagy még olyanabb...Két dolgot határozam. 1. Megpróbálok egy családsegítőt találni, de először csak a magam számára... 2. Elkezdem kiárusítani azokat a dolgokat, amiket nem vinnék magammal, de neki se lesz rá szüksége(lomtalanítás)....A szülőfalumban saját külön házam van, amit a szüleim építettek, amiben még én is raktam a téglát meg a cserepet
(12-13 éves koromban reggeltől-estig a kőművesek keze alá adva). Amíg otthon voltam, minden munkából kivettem a részem, az iskolai munkám és az egyetemet sok-sok éjszakázással végeztem. de ez nem baj, ami nehéz volt, hogy teljesen rám telepedett az édesanyám, ilyenkor amikor nincs annyi munka naponta felhív - néha többször is - és felhívja a figyelmemet arra, hogy mit és hogyan csináljak, amikor meg több a dolga, akkor csak olyankor hív fel, ha haragszik a bátyámra, vagy az uokákra. De akár én hívom, akár ő engem, igazából csak ő beszél. Meghallgatom, a tanácsait és a panaszait és sajnálom, hogy nem tudom kimozdítani az önsajnálatból és a nagy teherhordozásból, de mást nem tudok tenni...Nem véletlen, hogy pont egy éretlen, gyenge embernél kötöttem ki...és hogy csak néhány barátom van, a kamasz éveimből... Nem volt időm "együtt lógni"...Moziba, színházba középiskolás kollégista koromban voltam utoljára a magam öröméért; persze osztállyal el-elmegyek, de a férjemet se tudtam rávenni és már jó ideje nem is próbálom...3. Elhatároztam, hogy elkezdek élni amagam örömére is (talán még nem késő megtanulni)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!