Szerintetek baj lenne, ha a barátom beköltözne ide? Megbeszéljem velük?
Anyáék elmennek 2 hétre nyaralni, én itthon maradok. Viszont utálok itt egyedül lenni, nagy a ház és félek benne. Ezért arra gondoltam, hogy erre az időre beköltözhetne a barátom.
Csak nem tudom, hogy ezt itthon hogy fogadnák, még sosem kellett fiú témáról beszélnem, hivatalosan nem is vagyunk együtt régóta, de november óta van közöttünk több, mint barátság. Szóval jelenleg Ő a hozzám legközelebb álló személy, a barátom és egyben a legjobb barátom, de itthon ezt nem tudják, csak azt, hogy 5 hete együtt vagyunk.
Már aludtunk együtt, de ez azért mégis más...
Vagy ha itt nagyon elutasító válaszokat kapnék, arra is gondoltam, hogy nem mondom el anyáéknak.
17L
fix hogy elutasítanák ha nálatok ennyire para ez a téma
ne mond el nekik, tök felesleges
Pár hónapja vagytok együtt, anyádék nem is merik őt.
KIZÁRT, hogy megengedném. A szüleid sem fogják. Ha nem szólsz, akkor is ki fog derülni.
Bárki megláthatja, amikor jön-megy a lakásotokba. De otthon is több kaja fogy, használja a fürdőszobát stb. Egy háziasszony apró jelekből is rájön, hogy idegen volt a lakásban.
Kérdezd meg a szüleidet, ha nem engedik, akkor maradsz egyedül a lakásban.
RiggerD
Te vagy az ki, a 14 éves lányának már megengedte az együtt alvást. Kamu vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!