Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek baj lenne, ha a...

Szerintetek baj lenne, ha a barátom beköltözne ide? Megbeszéljem velük?

Figyelt kérdés

Anyáék elmennek 2 hétre nyaralni, én itthon maradok. Viszont utálok itt egyedül lenni, nagy a ház és félek benne. Ezért arra gondoltam, hogy erre az időre beköltözhetne a barátom.

Csak nem tudom, hogy ezt itthon hogy fogadnák, még sosem kellett fiú témáról beszélnem, hivatalosan nem is vagyunk együtt régóta, de november óta van közöttünk több, mint barátság. Szóval jelenleg Ő a hozzám legközelebb álló személy, a barátom és egyben a legjobb barátom, de itthon ezt nem tudják, csak azt, hogy 5 hete együtt vagyunk.

Már aludtunk együtt, de ez azért mégis más...

Vagy ha itt nagyon elutasító válaszokat kapnék, arra is gondoltam, hogy nem mondom el anyáéknak.

17L

2015. jún. 11. 21:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%

fix hogy elutasítanák ha nálatok ennyire para ez a téma

ne mond el nekik, tök felesleges

2015. jún. 11. 21:32
 2/21 anonim ***** válasza:
12%
Ne mondd el. Figyelj azert, ha olyanok a szomszedok nehogy meglassak es kesobb bearuljanak vagy valami.
2015. jún. 11. 21:41
 3/21 A kérdező kommentje:
Hát de éppen ezt nem tudom, hogy mennyire para téma... Mert még sosem voltam ilyen helyzetben.
2015. jún. 11. 21:42
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

Pár hónapja vagytok együtt, anyádék nem is merik őt.

KIZÁRT, hogy megengedném. A szüleid sem fogják. Ha nem szólsz, akkor is ki fog derülni.

2015. jún. 11. 21:45
 5/21 A kérdező kommentje:
Mégis hogy derülne ki?
2015. jún. 11. 21:48
 6/21 anonim ***** válasza:
44%
En megengednem. Nagyobb biztonsagban is tudnalak. Annyi h elotte valami vacsira vagy csak kis ottletre athivatnam,amikor mi,a szulok is otthon vagyunk, egy kicsit megismerni. Most tulajdonkeppen,ha rakerdezel es nem engedik meg,ne mondd,hogy a ket het alatt egyszer se talalkoznatok/aludna ott. Akkor meg jobb ha megengedik,ezt szerintem ok is tudjak.
2015. jún. 11. 21:57
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Bárki megláthatja, amikor jön-megy a lakásotokba. De otthon is több kaja fogy, használja a fürdőszobát stb. Egy háziasszony apró jelekből is rájön, hogy idegen volt a lakásban.

Kérdezd meg a szüleidet, ha nem engedik, akkor maradsz egyedül a lakásban.

2015. jún. 11. 21:58
 8/21 anonim ***** válasza:
28%
Igen, baj lenne,és 3-4 hónap múlva kiderülne,amikor dudorodik pocakod (babát vársz)
2015. jún. 11. 22:32
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Na jolvan,ezt a terhesseges temat ne...16 es fel voltam,amikor elkezdtem nemi eletet elni,azota eltelt par ev es soha nem lettem terhes,pedig nem szedtem es most sem szedek gyogyszert..ovszernek hivjak a megoldast,meg esznek..miert kell ijesztgetni ezzel a fiatalokat?
2015. jún. 11. 22:39
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

RiggerD

Te vagy az ki, a 14 éves lányának már megengedte az együtt alvást. Kamu vagy.

2015. jún. 11. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!