Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek baj lenne, ha a...

Szerintetek baj lenne, ha a barátom beköltözne ide? Megbeszéljem velük?

Figyelt kérdés

Anyáék elmennek 2 hétre nyaralni, én itthon maradok. Viszont utálok itt egyedül lenni, nagy a ház és félek benne. Ezért arra gondoltam, hogy erre az időre beköltözhetne a barátom.

Csak nem tudom, hogy ezt itthon hogy fogadnák, még sosem kellett fiú témáról beszélnem, hivatalosan nem is vagyunk együtt régóta, de november óta van közöttünk több, mint barátság. Szóval jelenleg Ő a hozzám legközelebb álló személy, a barátom és egyben a legjobb barátom, de itthon ezt nem tudják, csak azt, hogy 5 hete együtt vagyunk.

Már aludtunk együtt, de ez azért mégis más...

Vagy ha itt nagyon elutasító válaszokat kapnék, arra is gondoltam, hogy nem mondom el anyáéknak.

17L

2015. jún. 11. 21:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
nem vagytok semmik, hazugságra buzdítjátok.. gondolom nektek se lenne baj ha a gyereketek a szemetekbe hazudna igaz? Vagy ha kamaszok vagytok akkor a szüleitek? Mert olyan természetességgel ajánlgatjátok
2015. jún. 12. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!