Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs kivel megbeszéljem a szerelmi gondjaimat? 15f
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 21:42
1/7 anonim válasza:
Itt vagyok habár nekem is vannak gondjaim
2/7 anonim válasza:
Talán mert senki sem kíváncsi rá??
3/7 anonim válasza:
komoly szerelmi gondjaid lehetnek 15 évesen..
menjél aludni, holnap iskola.
4/7 anonim válasza:
Mert felsz, hogy kinevetnek, nem vesznek komolyan, vagy nem bizol meg senkiben annyira. Cikinek tartod belul, hogy 15eves fiu letedre vannak erzeseid es akarsz rola beszelni. Ezt verd ki a fejedbol!! Nem gaz, teljesen normalis, ne higgy a sztereotipiaknak. Ha ugy gondolod, hogy meg akarod valakivel osztani a problemadat, vagy tanacsot szeretnel kerni, irj nekem nyugodtan :) de ne fojts magadba semmit, ez lenyeges!!
5/7 anonim válasza:
Gondolom nincs olyan ember a környezetedben akivel megosztanád. Ha gondolod én itt vagyok,talán tudok segíteni :) 15/L
6/7 anonim válasza:
#3-as.. nem kell ítélkezni. Azért mert 15 éves, még igenis lehet szerelmi gondja.. sőt, még bármilyen más is..
7/7 anonim válasza:
alapvetően problémákról senki se beszél szívesen.. Mert ha megnézed a másik oldalt, ki szeret tanácsot adni, ki szereti elcseszni a kedvét a másik miatt.. Egy nagyon közeli barát simán megcsinálja ezt, de gondolom ez a te esetedben nem opció.. Ha meg annak gondoltad, akkor az még nem eléggé szoros barátság..
Egyébként az is hatásos ha leírod egy füzetbe a problémáidat, ez majdnem olyan érzés mint kibeszélni valakinek.. Hidd el tapasztalat.. Másrészről meg azért van ez az oldal, itt leírhatod hosszan a dolgokat, biztosan fogsz választ kapni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!