Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy probléma, hogy megmomdom a feleségemnek, hogy adjon le 2-3 kilót?
Tudod, ha ezen múlik hogy a feleségeddel maradsz vagy se, az már nagyon régen rossz... :( - Gondolj bele, szül, öregszik, megereszkedik... tovább megyek, Te is öregedni fogsz... - A külső változása borítékolva van...
Arra már gondolni se merjünk, hogy ne adj Isten, beteg lesz majd, vagy nem kívánja pár hónapig a szexet... - Ha NÁLAD A "JÓBAN-ROSSZBAN" csak a jóra terjed ki, akkor ideje lenne beavatnod Őt is...
De hogy az eredeti kérdésre is reagáljak, - sok múlik a tálaláson...
Van okod arra, hogy azt gondold, hogy ő nem akarja leadni és külön kell neki szólni ezért? Csak mert írod, hogy az ünnepek alatt szedte fel. Nekem ebből úgy tűnik, hogy egyébként odafigyel magára, és ez csak egy kivételes alkalom volt. 2-3 kiló elég kevés, nem hiszem, hogy ne tudná leadni könnyen.
Én nem szólnék neki ezért. Jobb, ha megvárod, hogy ő magától adja le.
Hát bocs, de 2-3 kg annyira minimális súlygyarapodás, hogy ha a feleséged nem egy kiéhezett afgán agár volt amúgy, akkor az a pár kiló nem látszik. Ha meg emiatt elhagyod a feleséged, akkor ezzel teszed vele a legnagyobb szívességet. Kinek kellenél ezután?
Btw: az átlag ember 2-3 kilót egy hét alatt is ingázik a mérlegen. Van, hogy reggel 51, este meg már 53 kiló vagyok... De nem is tudom miért írom ezeket, téged nem ez a pár kiló zavar, ez csak egy igen gyenge kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!