Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Titeket zavarna, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, hogy a ferjetek neha drogozna?

Figyelt kérdés
A "baratnom" kioktatott, hogy felelotlen felesege vagyok a ferjemnek, mert nem szolok neki azert, ha kb. ket hetente elsziv egy fuvescigit, amiert altalaban van itthon marihuana... Mindennek elhordott, plane amikor megtudta, hogy tudok arrol, ha neha neha (kb. evente egyszer) kokaint szippant... A baratnommel valo kapcsolatom nem fontos (megoldottuk, megbeszeltuk), ellenben elgondolkodtam, hogy az atlag felesegeket zavarna e ez? Nagyon szepen elunk, van egy 3 eves kifiunk, dolgozunk, a gyereket egyutt neveljuk, nem en csianlok mindent, segit mindenben. Tenyleg tokeletes az eletunk, es egyszeruen nem zavar, ha a ferjem neha elsziv egy cigit (egyetemistakent en is szivtam, ismerem, nincs vele bajom, nem tartom az alkoholnal kulonbnek, a kokainnak mar nem orulok, de amiota hazasok vagyunk, kb. ketszer hasznalta). Ti hogy alltok ehhez?
2015. máj. 17. 19:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
45%

ddevastator!

Nem vagyok sem drogos,sem tini.

Számodra egyetlen tanáccsal tudnék szolgálni,költözz Azerbajdzsánba, Oroszországba, esetleg Kínába, látom neked az a mérce...

2015. máj. 17. 21:15
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Nalam ez nem fer bele, az igen h mondjuk buliban evi egyszer rohogve ragyujtunk egy spanglira, de h ezert fizessek, sot tartsak otthon fuvet, sot nezzem h kokaint sziv ugy h kozben gyerekunk van.....mivaaaan?:-)))))

Nem itellek el mert mindannyian masok vagyunk, ez tok olyan h az egyik ismerosunk konkretan fuvet termeszt es 15 eves kora ota fuvezik. Most 41 eves, ket gyerek apja otthon is siman ragyujt es mivel x eve szivja igy nem hat ra, nem hallucinal vagy ilyesmi, a gyerekek szegeny meg folyton rohognek es tipikus fuszag van a lakasban.

Szoval thanks but no thanks:-))

2015. máj. 17. 21:36
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna. Egyrészt nem tűrök ilyesmit a közelemben másrészt pláne ha gyerek is van felelőséggel tartozik a családjáért. A fű ill a kokó birtoklása is bűncselekméy. Egyszer véletlen elkapják vele és mehet az elvonóra vagy tárgyalás és bűntetett előélet. Én szülőként nem kockáztatnám pláne nem olyan veszélyes anyaggal mint a kokain.
2015. máj. 18. 09:21
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
Engem zavarna. Szóba se állnék olyannal, aki ilyen szerekhez nyúl. Teljesen szétroncsolja a személyiséget, akárki akármit is mond. És az elég nagy baj, hogy egyre többen élnek vele és azt mondják, hogy ez tök normális.
2015. máj. 18. 21:26
 25/32 anonim ***** válasza:
7%
Ja, mert hány olyan, akár családapa van, aki hétvégente iszogat? Az se jobb, sőt még rosszabb is. Az álszentkedés az megy látom.
2015. máj. 18. 21:48
 26/32 anonim ***** válasza:
44%

Engem 18-19 éves korom óta zavar. Addig én is kipróbálgattam, de aztán hogy mondjam. Kinőttem. A sok kis tizenéves persze le fog pontozni, meg hülyének néz, meg nem igaz meg izé... de az az igazság, hogy én már akkor utáltam nézni, mikor a komolyodó párkapcsolatomban a pasim kivörösödött szemekkel megnyúlt pofával ül a hintaágyban, és mélázik, meg lassú a fűtől, mert ő épp "jól érzi magát" meg "kikapcsolódik". És akkor belegondoltam, hogy én biztos nem fogom magam egy ilyenhez kötni, akinek ez a szórakozás, meg így érzi jól magát, mert én ezt nem bírom nézni. Ilyenkor eleve használhatatlan az ember, mert ugye más tudatállapotban a normális dolgokat se úgy fogja csinálni, jobb, ha nem csinál semmit, mert csak idegesítő lesz..

Én nem bírnám elviselni, hogy a férjem folyton ezt csinálja. Számomra semmi különbség ahhoz képest, hogy valaki leissza magát. Az is zavarna, ha hetente, kéthetente meginna egy üveg bort.

Persze nem vagyunk absztinensek, ha úgy adódik alkalmakkor koccintunk mi is, de egy pohártól legalább nem lesz megnyúlt pofánk, vörös szemünk, meg nem leszünk egyáltalán olyanok, mint egy bamba felmosórongy. Mert igen, úgy néztek ki kívülről. Nekem ez rohadt kiábrándító, ha ezt látnám, hogy így ül a kanapén szombat este, akkor úgy lennék vele, hogy egy haszontalan szar.

2015. máj. 19. 13:12
 27/32 anonim ***** válasza:

Nekem nem férne bele, szerintem ha valaki ilyet használ az valamit pótolni akar ami nincs meg a jelenlegi életében. És igen szerintem is felelőtlen dolog olyan házban ilyet tartani ahol már gyerekek vannak.

Írtad, hogy minden tökéletes a házasságban, de lehet, hogy mégsem? Mi sosem nyulunk ilyen szerekhez. Nekem apukám meg a bátyám élt/él hasonló dolgokkal de tudom, hogy ott sincs rendben pár dolog... ez csak a véleményem

2015. máj. 19. 17:52
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem simán belefér egy egyetemista életébe. Egy apa életébe nagyon nem. Nincs más hobbija vagy mi a baj? A gyerekkel egy házban tartózkodva szívja?
2015. máj. 19. 21:34
 29/32 anonim ***** válasza:

27!

Én nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy valakinél minden rendben. Legfeljebb esetleg ilyen buddhista szerzeteseknél tudom elképzelni. Nincsenek olyan emberek, akik józan életűek, de mégis a falra mászol tőlük? Nekem vannak.

Szóval csak arra próbálok rávilágítani, hogy a dolog nem ilyen egyszerű, hogy

Drog: rossz

Nem Drog: jó

2015. máj. 24. 21:12
 30/32 anonim ***** válasza:
76%
Nem zavarna,és elmúltam már 30,de rosszul vagyok a beszűkült agyú nyomiktól.N
2015. máj. 24. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!