Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek mennyit keres amit kézhez kap? Neked mennyi a fizetésed? Nincs gubanc abbol ha te pl joval kevesebbet keresel? Ki kezeli otthon a pénzügyeket?
ő jóval többet keres, megy a közösbe
közösen döntünk, ha valami nagyobb kiadás van
de am. ha kell, kiveszünk belőle és kész
Emberek vagyunk, nem egyforma érzelmi világgal, életszemlélettel. Ezt mindig az adott 2 embernek kell eldönteni, hogy mennyire tulajdonítanak nagy szerepet annak, hogy ki keresi a több pénzt a családban.
Szerintem elfogadható bármilyen verzió, amit 2 ember elfogadhatónak tart a saját életükben. Egyedül az nem elfogadható, amikor minden rózsaszín, és bármi megfelel, ha elszállt a köd, akkor meg "anyám, én nem ezt a lovat akartam". Váratlan változások pedig mindig lehetnek, ez benn a pakliban mindenkinél.
Bár a másiktól való függést jobb elkerülni, mindenkinek a saját érdekében, mert változhatnak a dolgok úgy, hogy az nagyon kedvezőtlen lehet egyik fél számára.
Férjem 300000 vagy több a 3 gyerekkel járócadókedvezménnyel, én 70000 tp. jelenleg nem tudok dolgozni. De 19éves munkaviszonyom van
Meg is kapom a férjemtől, hogy ingyenélő vagyok.
Utolsó: 3 gyerek mellett, táppénzen ingyenélőnek nevez a férjed? Mert a 3 gyerek nevelése, a háztartás, a 19 év munkaviszony az nem munka?
Remélem, beolvasol annak a bunkónak és kiköveteled a neked jogosan járó tiszteletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!