Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek mennyit keres amit kézhez kap? Neked mennyi a fizetésed? Nincs gubanc abbol ha te pl joval kevesebbet keresel? Ki kezeli otthon a pénzügyeket?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 09:47
11/42 polanski 8 válasza:
Hello én nem írhatnék ide én a légióban 2500-3200 eurót keresek mig párom aki francia 3500 eurót nem az szamit ki keres jobban hanem hogy kezelitek :) 21/f
12/42 anonim válasza:
8-as mit hitt a férjed, kitolod a 3 gyereket aztán mennek a robotképzőbe te meg vissza a munkába? Gyönyörű példa , ilyenek miatt lesz a sok kattant ember a gyerekekből.
13/42 anonim válasza:
Férjem összesen havi 410 ezret (rendes munkahely+ hétvégi munka+fusi) én 900 ezret (2 munkahely+fusi +otthoni munka). Én többet keresek, viszont többet is dolgozom, mert vállalkozást akarok indítani, amihez kell a pénz, ha az beindul akkor és jól megy majd akkor csak azzal szeretnék foglalkozni.
14/42 anonim válasza:
5500 eurót. Én nem dolgozom, csak onkenteskent, az fizetés nélküli munka. Nincs belőle probléma, nekünk tökéletes így. Együtt kezeljük kasszát
15/42 anonim válasza:
Erdekes h mindenk fel millio felett keres. Magyar atlagkereset 150e, de ha innen vonok atlagot kb 600e/fo. Lehet kar volt kijonnom kulfoldre :D
16/42 anonim válasza:
Párom kb kétszer annyit keres, mint én, én viszont kapok a cégtől bérletet és kajautalványt. Félig közös kassza van, a rezsit, kaját, lakásba kellő cuccok árát összedobjuk, de egyébként mindenkinek megvan a saját pénze.
Szerencsére mindketten jól keresünk, és hitelmentes saját lakásban élünk, így nincs gond abból, hogy ő többet keres, mint én, mert nekem is bőven marad pénzem mindenre.
Nem igazán vannak kezelendő pénzügyek, ő számlát fizet, én vásárolok, ez kb kiegyenlíti egymást.
27N 28F
17/42 anonim válasza:
Férjem 225.000-t én 120.000-t. Soha nem néztük, ki mennyit keres, közös a kassza, amire szükség van, megvesszük. Volt, hogy csak az én fizumból éltünk, volt, hogy csak az övéből. Mivel minden közös, így a pénz is.
18/42 anonim válasza:
Férjem 180 ezret (túlóra függvényében ez kb. 200-210 ezer is szokott lenni) én 130 ezret, plusz 5 ezer erzsébet utalvány, plusz 12 ezer családi pótlék. Ebből élünk, közösen kezeljük a pénzt, nincs probléma, mert mindent közösnek tekintünk.
19/42 anonim válasza:
Én (nő) 250-et, ő 160-at. Nincs gubanc és közösen kezeljük.
20/42 anonim válasza:
Kedves 8-as: tudom, hogy három gyerek mellett pokoli nehéz új életkezdésre gondolni is, de hogy tudod egyáltalán férjednek nevezni, tekinteni azt a lélektelen frátert, aki ingyenélőnek mer titulálni?! Gyalázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!