Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek mennyit keres amit kézhez kap? Neked mennyi a fizetésed? Nincs gubanc abbol ha te pl joval kevesebbet keresel? Ki kezeli otthon a pénzügyeket?
Párom többet keres,de közös kassza,viszont hobbira,sportra külön-külön.
Közös megbeszélés tárgya a pénzügy,de sok esetben én kezelem,ütemezem,adminisztrálom.
A párom kb. 200-at, az én fizumból jó esetben 35 marad, amivel gazdálkodhatok (bérlet nélkül) - mondjuk 40 a különböző vizsgálatokra megy (vérvétel, hormonvizsgálat, konzultáció minden hónapban, és most ment el az összes megtakarításom egy kezelésre, amit - mint kiderült - nem támogat az OEP).
A rezsit, közös költséget ő fizeti, én abból a piciből veszek kaját, meg ha elmegyünk valahová meghívom egy sörre és kész.
Nincs gubanc, megérti, hogy mi a helyzet, és támogat.
Egyszer sem nevezett ingyenélőnek, mert a betegségemről nem tehetek (anyai "örökség", és lehet, hogy még az SLE is kialakul idővel), de a kezelések, vizsgálatok szükségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!