Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjetek mennyit keres amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjetek mennyit keres amit kézhez kap? Neked mennyi a fizetésed? Nincs gubanc abbol ha te pl joval kevesebbet keresel? Ki kezeli otthon a pénzügyeket?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 09:47
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
30%

Párom többet keres,de közös kassza,viszont hobbira,sportra külön-külön.

Közös megbeszélés tárgya a pénzügy,de sok esetben én kezelem,ütemezem,adminisztrálom.

2015. ápr. 20. 12:27
 22/42 anonim ***** válasza:
51%
Közös kasszàn vagyunk a férjemmel együttélésünk elso pillanatàtól . Az ő keresete 2500€/hó ,nekem pedig 105000.- .Semmi gubanc nincs ebből kifolyólag ,tudja hogy magyarorszagon ez a helyzet .
2015. ápr. 20. 12:42
 23/42 anonim ***** válasza:
67%
én 4500 eurot keresek, a férjem 1700 eurot. nincs belole gond, minden kozos.
2015. ápr. 20. 12:46
 24/42 anonim ***** válasza:
38%

A párom kb. 200-at, az én fizumból jó esetben 35 marad, amivel gazdálkodhatok (bérlet nélkül) - mondjuk 40 a különböző vizsgálatokra megy (vérvétel, hormonvizsgálat, konzultáció minden hónapban, és most ment el az összes megtakarításom egy kezelésre, amit - mint kiderült - nem támogat az OEP).

A rezsit, közös költséget ő fizeti, én abból a piciből veszek kaját, meg ha elmegyünk valahová meghívom egy sörre és kész.

Nincs gubanc, megérti, hogy mi a helyzet, és támogat.

Egyszer sem nevezett ingyenélőnek, mert a betegségemről nem tehetek (anyai "örökség", és lehet, hogy még az SLE is kialakul idővel), de a kezelések, vizsgálatok szükségesek.

2015. ápr. 20. 12:47
 25/42 anonim ***** válasza:
15%
8as vagyok. Terhesség miatt vagyok táppénzen, az a legkedvesebb témája, hogy de ugye 4 gyerek után is megyek majd dolgozni nem várom el, hogy Ő tartson el. Azért nevezett ingyenélőnek mert mióta terhes vagyok úszik a lakás. Hányás, hányinger, gyengeség, szédülés, most pszichesen 2 napja szur a szivem, csak fekszem. Annyira szeretnék magamon erőt venni, de nem tudok. A lakás iszonyat rendetlen, a család nem segít. Ezen akadt ki
2015. ápr. 20. 13:04
 26/42 anonim ***** válasza:
79%
25. Ne haragudj a kérdésért, de, hogy lehet ilyen emberrel együtt élni? Minek még gyerek tőle? Egyáltalán, hogy tudsz vele lefeküdni? Én ezt nem értem. Gondolom nem most változott meg, ha van már 3 gyereketek, nem pár hónapja ismered. Vagy eddig nem volt ilyen, valaminek a hatására változott? Mindenesetre én ezek után már csakis arra tudnék koncentrálni, hogy tudok mielőbb megszabadulni tőle.
2015. ápr. 20. 13:19
 27/42 anonim ***** válasza:
24%
A vőlegényem 150 ezret keres, én 110 ezret + étkezési utalvány. Amint megkapjuk a fizetésünket berakjuk a közösbe, nincs olyan, hogy ő rakott-e be többet vagy én stb. Közösen kezeljük a pénzt, minden nagyobb kiadást megbeszélünk, hogy belefér-e vagy sem, és a félretett pénzt is ugyanígy kezeljük. Együtt beszéljük meg, hogy adott hónapban mennyit teszünk a félretettbe stb. Együtt szoktunk elmenni vásárolni is, de ha éppen egyedül megyek mert neki túlóráznia kell, akkor előtte azt is megbeszéljük, hogy mit veszek, neki van-e valami amire pluszban szüksége van stb. Sosem problémáztunk ezen, hogy ki keres többet vagy kevesebbet, közösként kezeljük. Akkor is közös lenne, ha én 300-at keresnék, ő pedig 100-at. Sosem láttam értelmét osztani, szorozni, meg elkülöníteni a pénzt, hogy enyém-tied..
2015. ápr. 20. 13:33
 28/42 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk én (férfi) keresek 100000 ft-ot, a párom gyesen van, ami 25500 ft, + a nevén van a családi pótlék is, 12200 ft, a gyermekünk 2,5 éves lesz, évvesztes, úgy döntöttünk, hogy az ovi előtt menjen bölcsibe, ahhoz viszont mindkét szülőnek kell, hogy legyen munkaszerződése, viszont olyan melót talált csak a párom, amivel 70000 ft- ot fog keresni (legalább lesz munkaszerződése), és minimum 3 (amig le nem jár a próbaideje), maximum 8 hónapíg én jövök el gyesre, de ha a 3 hónap lejàr, elkezdek másik munkàt keresni, ami jobban fizet, ha nem találok, mást, maximum visszamegyek, vagy a cégen belül valahova visszavennének...
2015. ápr. 20. 15:08
 29/42 anonim ***** válasza:
24%
Ès a bevásárlásokat meg a számlabefizetéseket én intézem, de ha kell neki valami, úgYis mondja, vagy megveszi magának, vagy közösen megvesszük.
2015. ápr. 20. 15:20
 30/42 anonim ***** válasza:
10%
Én 1.2 m férjem állami pénzek lenyúlásától függően 900 e és 7 millió között... Nincs probléma. Üdv: Anikó
2015. ápr. 20. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!