Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek mennyit keres amit kézhez kap? Neked mennyi a fizetésed? Nincs gubanc abbol ha te pl joval kevesebbet keresel? Ki kezeli otthon a pénzügyeket?
Ő 2300 eurót keres én 1500-at. Nincs belőle probléma, ez ilyen. Ő egy nagyipari vállalatnál van, én egy kisebb, családi vállalkozásnál, teljesen normális ez a különbség. Ha én is váltanék az ipari szektorra valószínűleg a többet keresnék nála (magasabb a végzettségem az övénél), de nem igényeljük, jól kijövünk így is, és nagyon szeretjük a munkahelyeinket mindketten.
A fizetéseink egyébként átlagosnak számítanak.
+ egyébként évi 2x nagy (fizetés többszöröse) és évi 2x (fizetés kb. fele) kis prémium is van, valamint 1x nyaralás és 1x karácsonyi extra mindkettőnknek.
A közös pénzügyeket közösen kezeljük, de egyébként "külön kasszán" vagyunk. Már csak azért is nincs gubanc ebből, mert bár a férjem keres többet, ő költi el könnyebben a pénzét, mint én az én kevesebbemet :)) De így is jut is, marad is bőven.
En havi £4500 fontot keresek a ferjem pedig 6450-et, kozosen fizetjuk a lakassal kapcs.dolgokat es a kajat, de miutan mindent letudtunk mindenkinek megvan a sajat penze. A nyaralasokat o fizeti zomeben, es meg sosem veszekedtunk penzen.
Nekem ez igy jo, mert igy soha senki nem tesz arra megjegyzest, h mennyit adtam egy cipoert, taskaert es tudni persze tudja de ugy van vele h az en fizumat arra koltom amire akarom es en ugyanigy allok az o fizujahoz. Azt meg anno megbeszeltuk, hogyha barmelyikunk £10.000 felul szeretne vasarolni, azt elotte kozosen megneszeljuk meg akkor is ha a sajat fizubol tudjuk finanszirozni.Gyerek nincs.
Parom vallalkozo, igy tok kiszámíthatatlan a fizuja, de kb. 150-500e kozott mozog, igaz ebbol minden hónapban kell fejlesztesre is forditania kb. 50e-t.
Az en fizum 150e + 10-70e bonusz + 35e cafeteria + ceges auto es telefon. Na meg van evi 30 nap fizetett szabim es elmehetek tappenzre is, ezek vallalkozokent luxus dolgok...
En szamlara kapom a fizumat, o kp-ben, igy en fizetem az atutalasokat, csop. beszedeseket, kartyas vasarlast stb, o meg a keszpenzes dolgokat, ez kb. fele-fele.
Wellnesselni a cafeteriambol megyunk, meg a ceges kocsit hasznaljuk elsosorban.
Koltunk magunkra is, amihez nem kerunk engedelyt a masiktol.
En is teszek felre, meg o is, igy nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!