Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, hogy a ferjetek neha drogozna?
ddevastator!
Bevetted a gyógyszered vagy csak nevelés kérdése...
Tudod többek között az ilyen látásmód miatt is vagyunk vagy 50 évre társadalmilag, egy Németországtól,egy Hollandiától,a fejlett jól élő nyugati társadalmaktól!
És nem csak drog kérdésről beszélek.
Figyelj haver,szerintem hívd rá az FBI-t vagy a DEA-t a kérdezőre!
Marihuána, lsd, gomba teljesen ok.
Néha egy-egy vágyfokozó, pörgető is.
Na de kokót és társait inkább ne.
12-es. Évi egytől senki nem lesz függő(kettőtől sem),ha szúrja az más,de itt nem erről van szó.
A világ nem fekete vagy fehér, tessék megérteni.
Ennyi.
Kedves 10-es! Akar kamuzhattam is, nem? Sot, nincs valami haverod, aki kepes ip cimet lenyomozni? Kivancsi vagyok, hogy megtalalnal-e ... Mellesleg egy olyan nyugati orszagban elek, ahol nem bunozoznek le, ha elszivsz neha egy cigit. Kertem, hogy azt ird le, hogy neked beleferne-e, ne engem itelj el! Valaszolnal a kerdesemre? :)
Mellesleg a ferjem fogorvos, nem bunozo! :)
13-mas
ugyan kokóhoz nem volt szerencsém, de kipróbálók már mesélték, hogy bizony hamar felismerték, hogy függővé tudnak válni- egyszerűen olyan jó volt az élmény
Más kérdés, hogy felnőtt emberként, főként ha néha-néha használja, meg tudja tartani a mértéket. De azért jobb a bajt elkerülni, szerintem pszichikai függést viszonylag könnyű kialakítani, elég csak párszor párosítani pl. sz...rul vagyok-> jobban leszek
és máskor is előkerülhet, ha kicsit megrottyan az élete
Persze ez nem szerfüggő, most mondhattam volna alkoholt is.
Az lsd-t meg pont azért írtam, mert annak a jó érzésére nehéz ráfüggni, mert nyilván ha sz...rul érzi magát, nem lesz tőle jobban, sőt, esetleg lesz egy bad trip.
13-mas.
A kóla az egyik legszemetebb drog minden szempontból, ez nem vitás!
Természetesen az a jó, ha az ember egyiket sem használja!Csak arra akartam kilyukadni, hogy ennyi még azért nem olyan nagy gáz,és nem kellene egyből keresztre feszíteni érte,vagy megbélyegezni!
a fejlett nyugatod jó része afrikai géntemető ......:D
Franciaországban is szép "francia" emberek élnek.:) követendő példa :D költözz oda :) :D
a kérdésedre válaszolva nem jönnék össze drogos nővel :D
nem az a baj ha csinálják mert azt kívánom szokjatok rá mielőbb,minéll többen :D ÉS keményebben.
de 3 éves gyerek előtt,ne akard ezt normálisnak beállítani,meg a herbálos taknyok se :D
mert itt bevédték a herbálos tizenévesek a kommentbe.
itt mindenki nagy drog harcos,a rendőrnek meg sírva könyörögnek..ha beüt a geb*-asz...ez benne csak a szégyen.
még a cigányok is különbek azok legalább nem fosnak,meg nem félnek,oda állnak :D nem érdekli őket.
de aki gyáva az inkább húzza meg magát,mind dicsekedjen.mert csak zokni mosók lesztek a sitten,ez itt Kelet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!