Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, nektek mi a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, nektek mi a véleményetek a férj hónaljszőréről? Gusztustalannak, igénytelennek tartjátok vagy nem érdekel benneteket ha ilyen a férjetek?

Figyelt kérdés
És a kéz-lábköröm?Mennyire tartjátok fontosnak hogy a férjeteknek ápolt legyen a keze és lába és ne hagyja megnőni rajta a körmöket?
2015. máj. 7. 23:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Hónaljszőrrel semmi gond ha nem szagos. A páromnak nyáron szagos, szóval olyankor borotválja, máskor nem. A köröm akkor zavaró ha már olyan hosszú hogy megkarmol ha hozzámért, olyankor rászólok hogy vágja le. Általában a lábkörmeiről feledkezik meg.
2015. máj. 7. 23:16
 2/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Számodra ez nem kiábrándító?
2015. máj. 7. 23:17
 3/35 anonim ***** válasza:
60%

Legyenek ápoltak a körmei, ez alap.

A nagy hónalj szőrzetet gusztustalannak tartom.

A párom szerencsére borotválja.

2015. máj. 7. 23:22
 4/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem tartom igénytelennek a természetes szőrzetet, bár nem mindenkinek áll jól a különböző helyeken. Igazából ilyen ezredrangú dolog pont a hónaljszőr, természetes, van, annyi. Lábon, karon és mellen feltűnőbb és csúnyább, de csak a legdurvább esetekért szólok be (most nem részletezem, de van, akinek nagyon szerencsétlen mintázatban nő a mellén a szőr). Olyankor bocsánatot kér, közli, hogy ő nem látja vagy nem veszi észre s levágja, hogy csinos legyen nekem :)

A hosszú körmökkel nincs baj, csak picit irigylem, hogy meg tudja növeszteni, az enyém gyenge. Tegnap pont megkarmolt, ritkán fordul elő, de most sikerült, még vérzett is picit, ez az első ilyen eset tizenpár év alatt, de ilyen apróságok igazán nem hatnak meg.

Ha zavaróan nagy a körme, főleg a lábán, akkor levágja.

2015. máj. 7. 23:22
 5/35 anonim ***** válasza:
96%
A köröm ápolása szerintem alap, de a szőrzet nem zavar. A férfihoz számomra hozzátartozik egy kis szőr. A párom szőrtelenít egy-két helyen, de nem én kértem tőle, higiéniai szempontból csinálja. A szőrös hát az, ami igazán zavarna, szerencsére ez a probléma minket nem érint.
2015. máj. 7. 23:27
 6/35 anonim ***** válasza:
84%

Én nem tartom gusztustalannak, nincs olyan nagy bozót a hóna alatt. Zuhanyzik eleget és használ deót is, szóval nem büdös, így nincs is ami nagyon zavarjon, nem tartom igénytelenek.

Eléggé könnyen törnek a körmei úgyhogy gyakran vágja őket, szinte tövig, ezzel sincs komolyabb baj. Ami kissé zavar, hogy ha kicsit más hosszabb rágja a kezén a körmeit akkor azért szoktam neki szólni, hogy inkább vágja le.

Ami még így az ápolt kézhez tartozik, hogy tanár és elég sokat ír krétával, krétás szivaccsal törölgeti a táblát, kiszárad tőle a keze, de elég nehéz meggyőzni, hogy krémezze be a kezét, mert hogy az nem "férfias". Vagy ha el is kezdi pár nap után elfelejti. Ez nem gusztustalan/igénytelen, de elég rossz érzés mikor így hozzám ér és nem tűnik valami ápoltnak ilyenkor.

2015. máj. 7. 23:32
 7/35 anonim ***** válasza:
98%
Az ápoltság nekem fontos. Ebbe pl. az beletartozik, hogy ne hagyja a végtelenségig nőni-törni a körmét, és ne legyenek méteres koszcsíkok alatta, illetve ne legyen gombás. De a szőr nekem más kategória. Nekem az a vonzó, ha egy férfi szőrös, és pl. az a kiábrándító, ha borotválja / gyantáztatja, nem az, hogy van szőr a hónalján. Nyilván legyen ápolva, ne legyen büdös, de ennyi.
2015. máj. 7. 23:33
 8/35 anonim ***** válasza:
93%

4. voltam, s bár a hozzászólásomon nem látszott, én a selymes és csak szolidan szőrös (nyugodtan lehet teljesen csupasz) testet preferálom, legalábbis a párom esetében. Attól még nem igénytelen vagy gusztustalan a szőr, ez egy természetes dolog, de örülök, hogy neki kifejezetten kevés van és a már írt fura mintázatú részeken szőrtelenít, ha észreveszem és szólok.

Előkerült a kézkrém témája, no, azt használ a párom, ha szüksége van rá. Amióta fizikai munkás, ez elég gyakori. Nem tartja férfiatlannak, hisz nem az, de nem is akar férfias lenni, csak olyan, amilyen.

2015. máj. 7. 23:56
 9/35 anonim ***** válasza:
53%

nem vagyok feleség, de talán elfogadod a válaszom :D

régen írtóztam attól, ha nem volt borotválva egy pasi hónalja, de furcsamód a mostani barátomnál nem zavar. mondjuk nincs is durva szőrzete, nem is büdös. ha bozótos lenne, vagy nagyon szagosodna, megbeszélném vele, hogy tegyen valamit.

a lábkörme nem érdekel, a kezén is csak az a lényeg számomra, hogy legyen tiszta, és legyen rövid a körme :)

20/L

2015. máj. 8. 00:09
 10/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Mentek a zöld kezek.

A mell,lábszőr engem sem zavar de a nagy hónaljszőr és a nagy koszos körmök igen,számomra libidócsökkentő.

2015. máj. 8. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!