Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, nektek mi a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, nektek mi a véleményetek a férj hónaljszőréről? Gusztustalannak, igénytelennek tartjátok vagy nem érdekel benneteket ha ilyen a férjetek?

Figyelt kérdés
És a kéz-lábköröm?Mennyire tartjátok fontosnak hogy a férjeteknek ápolt legyen a keze és lába és ne hagyja megnőni rajta a körmöket?
2015. máj. 7. 23:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
A körmeire figyel, azzal nincs gond. Sok és erős szőre van, ráadásul 2 perc után folyik róla a víz bármit csinál, így evidens, hogy borotválja. Előttem nem tette, számomra viszont cseppet sem férfias, sőt visszataszító a szőrös hónalj illetve intim terület. A többi nem zavar.
2015. máj. 8. 17:55
 32/35 anonim ***** válasza:

Tinikoromban úgy gondoltam, a hónaljszőr a világon a legocsmányabb dolog férfiakon is, de amióta megismertem a nagy Őt, még a hónaljszőrét is szexinek tartom, nem zavar. Nyáron borotválja, mert erősebben izzad, hogyha szőrös.

A kezén rövidek a körmei, de a lábán elfelejti vágni. Mindig rá kell szólnom, hogy kezdjen már vele valamit, mert már rosszul néz ki.

2015. máj. 8. 19:45
 33/35 anonim ***** válasza:

Az en ferjem kormei mindig tisztak, ezert szolnom sem kell, van honaljszore de nem budos de o kerdezte h szeretnem e h leborotvalja es mondtam h nekem tokmindegy.

Az intim resz viszont borotvalt ehhez ragaszkodom:-))A mellkasa szoros de azt is szeretem....most h igy olvasom total elegdett vagyok a ferjemmel:-))

Az elozo ferjem fuggetlenul attol h kigyurt ket meteres testor volt mindenhol borotvalta magat, a labat kiveve, pedig az sem zavart:-)))

2015. máj. 8. 22:41
 34/35 anonim ***** válasza:
Bár még nem vagyok feleség, de engem nem zavar a hónaljszőr a barátomon. Néha leborotválja, főleg nyáron, de nem mindig. A körömre sem vagyok érzékeny, elég puha neki így általában hamar letörik vagy rágni szokta. Amúgy számomra a hosszú köröm is megszokható. Gitározom, és azok a férfiak, akik magasabb szinten űzik ezt, ő a jobb kézen hosszúra növesztik a körmüket a pengetés miatt. Először fura volt, de már megszoktam.
2015. máj. 10. 16:05
 35/35 anonim ***** válasza:

Az én páromtól is mindig kérdezték, hogy gitározik-e... Ma már nem tud hosszú körmöt hordani, de régen a kisujján volt vagy 2-3 centis, az már elég bizarr :D Irigyeltem, hogy neki megnő a körme, az enyém semekkora.

De volt műkörme és körömfúrója is (cosplay, nincs ezzel semmi baj. az életben még csak ki sem festette, csak egyes bulikra egészen ifjan).

Támogatom az önkifejezést. Egy bizonyos pontig, persze, el tudok képzelni olyan körmöket, amiktől sikítanék. Hangos tudok lenni, az ő füle pedig igen érzékeny, de ez nem érdekelne. (Akkor is támogatnám, hogy legyen önmaga, csak ne az én közelemben.)

2015. máj. 10. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!