Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, nektek mi a véleményetek a férj hónaljszőréről? Gusztustalannak, igénytelennek tartjátok vagy nem érdekel benneteket ha ilyen a férjetek?
Tinikoromban úgy gondoltam, a hónaljszőr a világon a legocsmányabb dolog férfiakon is, de amióta megismertem a nagy Őt, még a hónaljszőrét is szexinek tartom, nem zavar. Nyáron borotválja, mert erősebben izzad, hogyha szőrös.
A kezén rövidek a körmei, de a lábán elfelejti vágni. Mindig rá kell szólnom, hogy kezdjen már vele valamit, mert már rosszul néz ki.
Az en ferjem kormei mindig tisztak, ezert szolnom sem kell, van honaljszore de nem budos de o kerdezte h szeretnem e h leborotvalja es mondtam h nekem tokmindegy.
Az intim resz viszont borotvalt ehhez ragaszkodom:-))A mellkasa szoros de azt is szeretem....most h igy olvasom total elegdett vagyok a ferjemmel:-))
Az elozo ferjem fuggetlenul attol h kigyurt ket meteres testor volt mindenhol borotvalta magat, a labat kiveve, pedig az sem zavart:-)))
Az én páromtól is mindig kérdezték, hogy gitározik-e... Ma már nem tud hosszú körmöt hordani, de régen a kisujján volt vagy 2-3 centis, az már elég bizarr :D Irigyeltem, hogy neki megnő a körme, az enyém semekkora.
De volt műkörme és körömfúrója is (cosplay, nincs ezzel semmi baj. az életben még csak ki sem festette, csak egyes bulikra egészen ifjan).
Támogatom az önkifejezést. Egy bizonyos pontig, persze, el tudok képzelni olyan körmöket, amiktől sikítanék. Hangos tudok lenni, az ő füle pedig igen érzékeny, de ez nem érdekelne. (Akkor is támogatnám, hogy legyen önmaga, csak ne az én közelemben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!