Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, nektek mi a véleményetek a férj hónaljszőréről? Gusztustalannak, igénytelennek tartjátok vagy nem érdekel benneteket ha ilyen a férjetek?
Nekem nincs bajom a hónaljszőrrel, napi 1, nyáron szükség szerint napi 2 zuhannyal simán elűzhető a testszag, legalábbis a férjemet még sosem éreztem büdösnek (lehet, hogy kicsit perverz, de nekem tetszik is, hogy szőrös). Persze edzés vagy egy hosszú nap után nem az az első dolgom, hogy jól megszagoljam :D
A hosszú (és éles szélű) körmöt én is utálom, szerencsére ezt a férjem jól megtanulta, és nagyon odafigyel erre is már régóta.
Bár sokak szerint undorító a szőrzet, de én jobban szeretem a természetes férfiakat, akik nem csinálnak homárt magukból azzal, hogy tetőtől talpig borotválkoznak. A férjem csak és kizárólag fazonigazítani szokott, vagyis kicsit rövidebbre vágja. Akarta már leborotválni a fanszőrzetét, de én közöltem, hogy nem egy pelyhedző tinire vágyok, hanem igazi férfira. A mellszőr (nem a teljesen szétterjedt burjándzó, hanem a kis háromszög a cici között) tetszik nagyon.
A hónaljszőr szerintem tök természetes egy férfin.
Kéz és lábköröm: na, az nem kérdés, hogy milyen állapotú legyen... Tiszta, rövidre vágott. A férjemnek polírozni is szoktam a körmét. Nem gyémántfényűre, épp csak annyira, hogy ne legyen barázdás.
Hát engem nem zavar, ha ápolt és nem szagos. Az én férjem nem borotválja sehol. Egyszer borotválta le a fan- és hónalj szőrzetét még a kapcsolatunk elején. Kértem, hogy többet ne, számomra hozzátartozik a férfihoz, kifejezetten férfias. Sőt, a férjem kevésbé izzad, mint én, nőként nálam durvább a helyzet. Úgyhogy nem, nem zavar. A körmeit pedig 2 hetente vágja, ha kell sűrűbben, mert gyorsan nő.
Némely férfinak vagy sportban nyilván kell a szőrtelenítés, de egyébként nem zavar.
Nálunk közös megállapodás volt a szőr kérdés. Én a csupasz csigákat preferálom, szerinte egy férfi szőrösen férfi.
A végeredmény az lett, hogy fanszőr nincs, illetve a mellbimbó körüli 5 centis szörnyek tüntek el, a többi maradhat (hónalj, mellkas és végtagok).
Páron nem vészesen szőrmók, így maradhatott a félmegoldás. Az elején fura volt, de szépen megszoktam. Mostanra már fel sem tűnik.
Körömkérdésnél én a rágcsálástól akadok ki. Rosszabb, mintha nem vágná. Én szoktam reszelgetni, ha lebukik :)
Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek ment a zöld kéz.
Számomra undorító ha a hónalja szőrös egy férfinak.
A párom a kedvemért sem hajlandó leborotválni.Fanszőrzet az nekem sem tetszik ha tök csupasz,de még azt sem hajlandó fazonírozni,így tiszta őserdő.A körmökre is állandóan figyelmeztetni kell.Belefáradtam.
Kíváncsi voltam mások veleményére.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek.
bunkónak hangzik, de akkor te is növessz olyan szőrzetet, ami nem tetszik neki. lehet, hogy meggondolja magát szőrtelenítés ügyben.
fanszőrzet téren nekem sem bejövős az őserdő, nekem az ideális a nagyon rövidre vágott. (csupasznak se vagyok ellene mondjuk)a többi helyen maradhat, ha ápolt, és kultúrált mennyiségű. lábon, karon egyáltalán nem zavar. a barátomnak kevés és rövid hónaljszőre van, és az is teljesen jó. a mellkasán meg a pocakján meg 1-1 kisebb "pamacs" van, ez számomra kifejezetten beindító, az ennél több szőrzetet nem csípem. (főleg a szőrös hátú pasiktól ráz ki a hideg)
a körmök legyenek ápoltak és rövidek.
Én "imádom" a hónaljszőrét, olyan kis cuki :) Nem büdös, nem koszos. És nem is hétméterhosszú.
Az viszont számomra elég visszataszító, hogy egy férfinek "ápolt" a keze. Legyen tiszta a körme, és rövidre vágva, de ne políroztassa, meg színtelen lakkozza, és kézkémből se használjon többet, mint én. Az ilyen nem is férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!