Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, nektek mi a véleményetek a férj hónaljszőréről? Gusztustalannak, igénytelennek tartjátok vagy nem érdekel benneteket ha ilyen a férjetek?
Szerintem a koszos körmök minden normális ember számára kiábrándítóak, nem szépek, az tény. Persze lehet egy nem igénytelen embernek is piszkos egy ideig, kerti munka, vonatutak, tyű, nekem a nulla körmöm is bepiszkolódott a piszkos régi vonatokon, utáltam.
Igazából azt se tudom, milyen a nagy hónaljszőr, nem szoktam nézegetni másokét s nem is tűnt fel sosem, a páromnak és nekem megnőve sem bozontos. Az a kicsi pedig nem zavar (magamról leszedem azért).
Régen volt egy barátom, aki nem vágta a lábkörmét...nagyon undorítóan nezett ki, na meg mikor megkarmolt vele, akkor felallt a szőr a hátamon...nyaron meg lógott le a lábáról a papucsban, az is szép volt :(
A férjem szerencsére normalisan vagja, a hónalját is borotválja, bar az nem zavar ha szőrös.
Pontosan annyira fontos, mint egy nőnél.
A hónaljszőr semmi egyéb, mint baktériumtenyészet, fölösleges hozzá ragaszkodni.
Az szintén természetes, hogy ápolja a kezét és a lábát is, ami -horribile dictu- nem merül ki körömvágásban.
Nem is tudom, hogyan lehet kérdés, hogy az ápolatlan igénytelenség (köröm le nem nyírása) jó dolog-e? Persze, hogy nem az.
szerencsére az én férjem testápolásban nagyon igényes
soha nem nagy a körme,kezén lábán rendszeresen vágja,és mindig tiszta,pedig fizikai munkát végez.Kézápolót télen-nyáron használ,így soha nem érdes a bőre.a hónalját borotválja,azt is mindig,izzadásgátlót használ.a haját én vágom géppel,és minden nap mossa,mivel poros lesz a munkája miatt..nem szokott nagyon borostás sem lenni,rendszeresen borotválkozik
úgyhogy szerencsére igényes pasi.egy valami van,ami engem zavar,hogy pizsamát nem hajlandó csak hetente váltani,pedig sokat vitázok vele emiatt.
Ferjem keresemre rovidre vagja a mellkas es honajszoret.
En kifejezetten undorodom tole ki is nevet erte
Kormei mindig rovidek tisztak
Nálunk az a megállapodás, hogy ne ugasson.
Két centi alatt nyüszít, fölötte ugat a hónaljkutya :)
A lábunkon a nagylábujj körmét muszáj mindkettőnknekem hosszúra hagyni, mert inkább a zokni szakadjon, mint még egy körömágy-gyulladás. Nekem kioperálták a körmöm egy részét.
A keze viszont durva. Tele van gépolajjal és fémporral. Általában a két hetes leállásnál eltűnik neki, aztán újra felgyűlik.
A körme a munkája miatt lemezesen törik, régen lerágta, ma már felpolírozom neki mattra.
Ha a kéz-lábkörmeit elhanyagolná, az engem is nagyon zavarna. Még így is észreveszem, amikor már időszerű lassan vágni. Szerencsére nagyjából azidőtájt neki is feltűnik, és már meg is van oldva a probléma :)
A hónaljszőr viszont engem nem zavar. Sőt, az egyik korábbi válaszolóval értek egyet: nekem az a kiábrándító, ha egy férfi az arcát leszámítva, borotválja magát valahol. Volt olyan exem, akit nem hatott meg, hogy nekem mi tetszik, és anélkül is borotválta hónalját, intim területeit, minden olyan dolgot, ahol engem kifejezetten zavar a borosta. Mert hiába borotválja rendszeresen, többet lesz borostás és szúrós, mint selymesen sima. Hála az égnek a párom sem borotválja magát, ennek ellenére sosem izzadtságszagú, vagy büdös sehol. Rendszeresen tisztálkodik, használ dezodort, egy férfi mégis, mit kezdjen még magával? Szőrtelenítek én helyette is épp eleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!