Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Ferjetek parotok mennyit ad magara? Zavar Titeket vagy a kornyezeteteket?
Hoppá. Miért ne krémezhetné magát? Tegnap direkt mondtam is neki, hogy tegye, mert picit kiszáradt a könyöke. Nem tartom férfiasnak, ha egy fickó száraz, vagy akár fájdalmas bőrrel mászkál, s amúgysem várom el a páromtól, hogy hű de férfias legyen, de ez más kérdés.
Egyeseknek egészen normális férfiként még sminkcuccai is vannak, korrektor meg ilyen alapdolgok. Ő dolguk.
Testápoló és kézkrém, megáll az ész, mi ebben nem férfihoz illő? Bőre neki is van, s ő is akarhat ápolt lenni e téren is, nem?
Szépen vágja a körmét. Odafigyel rá, hogy a haja ne legyen bozontos, így mindig időben elmegy fodrászhoz. Használ testápolót néha napján, arckrémet meg folyamatosan. Ránctalanítós és mittudomén milyen férfi nivea arckrémet. :D És az az igazság, hogy ha nem megyek sehova, akkor én is azt használom, mert sokkal jobb, mint eddig bármelyik "női" arckrémem. (Erős férfias illata van, azért szoktam csak otthonra.)
A ruháira ő is ügyel alapvetően, de ingeket nagyon lusta vasalni, ezért ilyen easy iron ingjei vannak. Nem a legsimább, de igazából 2-3 óra alatt teljesen kisimul rajta. :) Igyekszem neki megcsinálni, de van hogy nekem sincs rá energiám.
Szóval azt kell mondjam, hogy elég igényes magára. Ja meg hát ugye sportol/sportolunk, tesz az egészségéért, meg a jó testéért.
Számomra az sokkal zavaróbb ha kivan száradva a párom bőre, mint az, hogy időnként testápolóra költ és fürdés után használja.
Nem csak virág és gyümölcs illatú krémek léteznek, egy semleges illatú kence után sima tiszta illata lesz a pasinak, nem pedig pacsuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!