Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Ferjetek parotok mennyit ad magara? Zavar Titeket vagy a kornyezeteteket?
Volt egy film, amiben a fickó egyik keze mindig kesztyűben volt. Az alárendelt katonák azt pletykálták, hogy állandóan krémben dunsztolja azt a kezét, hogy puha melgyen a feleségepuncijának, amikor simogatja.:)
Szóval az oviban megmondanám, hogy nekem krémezi...;))
melyik ez a film? :D szivesen megneznem :)
Nekem egy szuletett felesegek resz jutott eszembe, amikor Carlosnak lesz egy meleg baratja, akirol azt pletykaljak, hogy kepes atteriteni a hetero pasikat, es Gabi raszol, hogy cuppanjon le a kezkremerol. :D
kézkrém, arckrém, arcpakolás, hajpakolás, parfüm.. ezeket használom
42/F, 18 éve házas
Nem tudom a film címét, csak erre eméékszem belőle.
14: Nyers tészta? Miicsodaaa?:)
Akkor ezért beszélt így róla..hiszen magára sem ad már.
Egyébként ez sok esetben lehet támadás is. Megmagyarázza magának, hogy ez felesleges és ettől majd talán jobban érzi magát. A férje foglalkozik magával, ő meg nem. Persze aztán ezzel úgysem tudja megnyugtatni magát, mert ugyanúgy előjön neki és minden alkalommal egyre ingerültebb lesz. Pláne ha lát még mellé csinos anyukákat is az oviban, na meg hallja onnan hogy ez teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!