Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjetek mennyit segít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjetek mennyit segít a házimunkában? Hogyan lehet rávenni, hogy segítsen?

Figyelt kérdés
Mind a ketten dolgozunk, de a férjem nem hajlandó segíteni a mindennapi házimunkákban (mosogatás, mosás, teregetés). Mindent otthagy, és végül elpakolom, elmosom, mert utálom a rendetlenséget. Ha megkérem, akkor azt mondja, talán megcsinálja, de végül rámhagyja. Mit csináljak?
2015. ápr. 12. 09:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%
Ha akarsz zabálni főzzél! Ha nem akarsz holnap is a sz@ros gatyádban ülni, akkor mosd ki! Ha reggel nem szeretnéd vizesen felvenni a kedvenc pulcsid, akkor teregess ki!..
2015. ápr. 12. 09:54
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele, mondd el a problémádat, ez kezdésnek jó lesz.

Korábban is ilyen volt, vagy csak most változott meg?

2015. ápr. 12. 09:56
 3/26 anonim ***** válasza:
51%

Nos, nálunk a házimunka az én dolgom: egyrészt szeretem csinálni, másrészt időm is van rá, én nem dolgozom. Ha megkerem hogy segítsen valamiben, megcsinalja.

Nálad max az segítene, ha nem csinálnad meg, bármennyire is zavar - a kérdés csak az, hogy őt zavarja e annyira, hogy végül megcsinalja?

2015. ápr. 12. 09:56
 4/26 anonim ***** válasza:
38%
Nezd, engem nem zavarna, ha nem segitene, mert szivesen csinalom (es neha hiszem azt, hogy egy kicsit jobban is, a teregetest biztos). Most azt is mondhatnam, hogy amikor hozzamentel, tudtad, hogy ilyen. Ismerek olyan hazaspart, ahol mindent a feleseg csinal, nem is szol egy szot se, ezt vallalta. Mi meg amikor "jartunk", osszekoltoztunk szoktuk meg a masiknak a dolgait, tapasztaltuk ki, hogy ki mit szeret csinalni, es mit nem. Peldaul a ferjem soha nem vigyazott a rendre a szekrenybe. En mindent kivasaltam, gyonyoruen behajtogattam, o pedig egy polo kihuzasaval szetcseszte az egeszet. Nem hoborogtem, hanem minden egyes alkalommal megcsinaltam ujra, de azert egy sohaj elhagyta a szamat, hogy erezze, miatta nem haladok a dolgommal, megint ez kell csinalnom... Talan a lelkiismerete, talan, hogy szeret, ma mar nem problema neki szepen kivenni egy polot, mert tudja, hogy ezzel segit nekem, ezel megtisztel, megbecsuli a munkam. Talan Te is ereztethetned ezt vele (es mondd is), hogy ok, megcsinalod, nem azert kered, mert Te nem tudsz elmosogatni egy tanyert, hanem mert ezzel nagy terhet vesz le a valladrol, tobb energiad marad ra, es egyuttal megbecsuli azt, hogy minden egyes nap rendet raksz. Neked ez fontos, meg kell ertenie. Ha nem, hat sajnalom... talan idovel!
2015. ápr. 12. 10:02
 5/26 anonim ***** válasza:
90%

" mennyit segít a házimunkában"

Hát ne segítsen, mert ő is ott él, mindketten dolgozunk, tehát vegye ki a részét. Fifty-fifty alapon.

Nem szállodában lakik!!!!!

2015. ápr. 12. 10:07
 6/26 anonim ***** válasza:
92%

Gratula minden nőnek (?), aki 2015-ben is ingyen háztartási cseléd akar lenni!!! :D :D

SZÁNALOM!!!!!

2015. ápr. 12. 10:11
 7/26 anonim ***** válasza:
14%

Hát az gáz, ha te háztartási cselednek érzed magad, utolsó.

Én nem érzem magam annak. Nekem örömöt jelent gondoskodni a csaladomrol. Szeretek takaritani, főzni, mosni. Mi ezzel a probléma? Szeretem, van kedvem hozzá, van időm rá. Miért kellene másnak csinálnia helyettem? Nálunk a férjem keresi a penzt, én pedig vezetem a háztartást. Így beszéltük meg, nekünk így jó.

2015. ápr. 12. 10:16
 8/26 anonim ***** válasza:
41%
Miért is baj ha valaki megcsinál mindent otthon ha már egyszer nem dolgozik? Szerintem az a minimum. A férfi tartja el, ő meg ellátja a férfit. Szerintem ez így igazságos. Ha én nem dolgoznék, eszembe se jutna megkérni hogy segítsen.
2015. ápr. 12. 10:23
 9/26 anonim ***** válasza:
18%
Hagyjátok már ezt a házicseléd-butaságot. Nem tudom ki hogyan van vele, de ha nem lenne férjem, én akkor is mosnék, kitakarítanék, kaját készítenék és utána elmosogatnék, szóval nem látom, hogy hol a házicselédség? Az a plusz egy tányér és plusz néhány ruhadarab? Porszívózáskor összeszámoljam, mennyivel több porszem van, ami az ő lábáról jött be? Meg kell beszélni értelmesen, hogy ki mit szeret és mit nem és a nemszeretem munkákat nem fogom "csakazértis" otthagyni a férjemnek, "nem vagyok én házicseléd"-címszóval. Ha ő nem teszi meg amit megígért, akkor meg szólj neki, egy "kérlek csináld ezt meg most, mert utána..." csodákat tesz, ha amúgy rendben van a párkapcsolat. És szerintem itt van a hangsúly, nem a házimunkán. Nálatok nehézkesen működik a kapcsolat, ha ilyen élethalál harcot csináltok a rendrakásból.
2015. ápr. 12. 10:27
 10/26 anonim ***** válasza:
79%

"Szeretek takaritani, főzni, mosni."

Ját csak annyi vele a gond, hogy nincs másra igényed? Tanulni, magaddal foglalkozni? De akinek megfelel a múltszázadi szolgasors, az tegye. Lelke rajta. Na nincs többre igénye.

2015. ápr. 12. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!