Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek mennyit segít a házimunkában? Hogyan lehet rávenni, hogy segítsen?
Beszélj vele, mondd el a problémádat, ez kezdésnek jó lesz.
Korábban is ilyen volt, vagy csak most változott meg?
Nos, nálunk a házimunka az én dolgom: egyrészt szeretem csinálni, másrészt időm is van rá, én nem dolgozom. Ha megkerem hogy segítsen valamiben, megcsinalja.
Nálad max az segítene, ha nem csinálnad meg, bármennyire is zavar - a kérdés csak az, hogy őt zavarja e annyira, hogy végül megcsinalja?
" mennyit segít a házimunkában"
Hát ne segítsen, mert ő is ott él, mindketten dolgozunk, tehát vegye ki a részét. Fifty-fifty alapon.
Nem szállodában lakik!!!!!
Gratula minden nőnek (?), aki 2015-ben is ingyen háztartási cseléd akar lenni!!! :D :D
SZÁNALOM!!!!!
Hát az gáz, ha te háztartási cselednek érzed magad, utolsó.
Én nem érzem magam annak. Nekem örömöt jelent gondoskodni a csaladomrol. Szeretek takaritani, főzni, mosni. Mi ezzel a probléma? Szeretem, van kedvem hozzá, van időm rá. Miért kellene másnak csinálnia helyettem? Nálunk a férjem keresi a penzt, én pedig vezetem a háztartást. Így beszéltük meg, nekünk így jó.
"Szeretek takaritani, főzni, mosni."
Ját csak annyi vele a gond, hogy nincs másra igényed? Tanulni, magaddal foglalkozni? De akinek megfelel a múltszázadi szolgasors, az tegye. Lelke rajta. Na nincs többre igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!