Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, hogy a ferjetek neha drogozna?
Lehet le leszek pontozva... de!
Kéthetente egy füves cigi,évente egy kis kóla még nem a világ vége szerintem.
Ennyitől még senki nem lesz rossz ember vagy felelőtlen.
Amit tehetsz,hogy nagyon odafigyelsz a férjedre, fogod a jeleket,ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog!
Mennyire zavar ez téged, vagy csak a barátnőd miatt írtad ki a kérdést?
Ha ezzel így együtt tudsz élni,szerintem semmi gond, de mondom tessék odafigyelni rá!
Ennyi engem sem zavarna, ha minden héten szívná akkor viszont már szóvá tenném nála.
A kokain talán már jobban aggasztana, de ha megfelelő helyen teszi és normális társasággal, akkor évente még erre sem ráznám a fejem, csak a lelkére kötném, hogy óvatosan azért és hogy ésszel csinálja.
Ez egy álprobléma, ami attól van, mert ezek a drogok illegálisak. Az ilyen mértékű fogyasztásnak csak az a kockázata, hogy a törvénnyel kerül valaki összetűzésbe. Más nem.
A "barátnődnek" mondd azt, hogy mindent kidobott és szent a béke. Ezzel a biztonsági kockázatot elimináltad.
Van egy minimális esélye annak, hogy ha valami gond lesz, akkor rákap. De ilyen veszély az alkoholtól kezdve a könnyű nőkön keresztül egészen a horgászatig minden örömszerző tevékenységgel együtt jár.
mennyi drogos van itt,szégyen,inkább lőnétek magatok,úgyse kár :D
és 3 éves kisgyerek mellett kábítószer hmmm hmmm.
tudtad amúgy ahogy nem nehéz valakit lekövetni interneten? hogy honnan írja amit ír? csak megfelelő szerveknél kell ismeretség
ha hasznom lenne belőled te már vallomásba mondanád ugyanezt
a gyereket meg el kéne venni ,és az sem tartana sokból,az ilyenektől....
kábítószer,van ott még más sunyiság is biztos :D én tuti körülnézetnék arra
drogos család,egy gyerekkel a közepén,valószínű bűnöző apuka,nem szabad elvek ezek,hanem bűncselekmények :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!