Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem megcsalt. Higyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsalt. Higyan tovább?

Figyelt kérdés
Lassan 12 éve vagyunk együtt, de csak tavaly nyàron hàzasodtunk össze,novemberben màr màssal csokolozott. Nem ő vallotta be,lebukott àprilis elején. Dehàt több mint 4 hónapig tartott a dolog. A ficko szintén hàzas gyerekek is vannak,nàlunk nincs gyerek. Megbeszéltük,azt mondta hogy neki kevés volt az a figyelmesség amit én adtam neki hiàba tudta hogy szeretem nem mutattam ki felé eléggé. Ezt én el is ismerem ebben hibàs vagyok. De ezt akkor sem érdemeltem szerintem. Eltelt 1 honap,megbeszéltük hogy megprobàljuk helyrehozni. De egyre inkàbb ugy érzem hogy nem tudom ezt megbocsàjtani neki,nem tudok bizni benne. Viszont szeretem még most is. Ja és sajàt bevallàsa szerint nem feküdt le vele csak egy pàr csók volt. Mondjuk ezt elég nehéz elhinnem. A legrosszabb hogy a ficko kollégàja. Szoval most is làtjàk egymàst még ha nem is minden nap mert ő csak beugrós azon a helyen. Nem tudom mit tegyek. Szeretem de valami összetört bennem végérvényesen.
2015. máj. 8. 19:19
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
A helyzet az hohy vàlunk. Ihen tudom hogy hibàs vagyok én is,meg is bovsàjtaottam neki csak az abibi hogy ő szerelmes az illetőbe. Csak ő szintén házas és a csalàdjàt vàlasztotta. Elvileg. De màr nem is érdekel.
2015. jún. 2. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!