A fiam azt mondta, hogy az anyja megcsalt, de a feleségem
tagadja. Hogyan derítsem ki?
1/45 anonim válasza:
Egy barátom vett egy gps követőt azt betette a párja kocsijába és így bukott le! Két napig ment utána míg végül rajta is kapta őket!
2013. júl. 11. 11:30
3 éves gyerek sokmindent összehord,ezt vedd figyelembe (ha az én csemetém minden szava igaz lett volna ennyi idősen,akkor a fél rokonság brtönben,a másik fele elmegyógyintézetben lenne, a kutyánknak meg kismacskái lennének,annyi zagyvaágot összehordott).
Nem hazudik szándékosan,csak alakul a képzelőereje.
2013. júl. 11. 11:33
3/45 A kérdező kommentje:
De hogy találna ki ilyet magától?
Ilyen ez mind. Hagyd a picsäba, van belőlük bőven.
2013. júl. 11. 11:39
Puszit elég sok ismerős kaphat,ezen kivetnivaló nincs.
A szeretit se csak a szerelemre mondjuk.
Egy 3 évesre ne alapozz.
Inkább a feleségeddel beszélj,mert a kihűlt házasság aggasztóbb.
2013. júl. 11. 11:40
A fiam háromévesen közölte az apjával, hogy én tapizom XY fenekét. Férjem jót röhögött ezen (XY egy külföldi zenész), aztán rájöttünk, hogy a "ne tapizd a képernyőt" kérésből rakta össze valahogyan a gyerek. Ettől még lehet igaza a fiadnak, csak azt mondom, hogy nem lehet készpénznek venni, amit mond.
2013. júl. 11. 11:40
Hát ez kétesélyes, lehet, hogy igaza van, de az is, hogy félreértelmezi. Az én egyik gyerekem is egyszer rohant az óvónő után, hogy legyen ő az anyukája, mert az övé nem foglalkozik vele.... szerencsére az óvónő ismert minket, tudta, hogy mennyit foglalkozom velük, mindennap mese, gyógytornáztatom, stb.. Szóval a gyerekek tényleg tudnak cifrákat mondani és néha fel sem fogják, hogy mit... Főleg 3 évesen... Azért még ne fogalmazd a válókeresetet, előbb tisztázd a helyzetet.
2013. júl. 11. 11:41
Soha nem lehet tudni. Lehet a gyerek félreértett valamit. Szerintem legyetek kicsit kettesbe amennyire lehet a gyerkőcre vigyázhatna addig valaki. Esetleg itt a nyár egy kis nyaralás nem fér bele? Kettesbe vagy hármasba akár :D
2013. júl. 11. 11:41
az én kislányom is 3 éves.
ő viszont nem talál ki dolgokat,épp hogy igazat mond
annyira őszinte hogy már semmit sem lehet előtte olyat csinálni mondani ,mert egyből jár a szája..
szóval ha meg akarnám csalni a férjem biztos nem a gyerek előtt beszélnék telefonon vagy adnék puszit az illető szeretőnek.
2013. júl. 11. 11:42
Nekem is van egy 3 évesem... Hát neki aztán igazán nagy képzelőereje van!!! :D Én sem alapoznék arra, amit a gyerek mond, mert lehet félreértés az egész! De ha gyanakodsz, akkor nézd át a telefonját vagy kérj részletes számlát... Azon ki kell derülni, ha valakit sokat hívogat...
2013. júl. 11. 11:48
Kapcsolódó kérdések: