Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsalt. Higyan tovább?
Figyelt kérdés
Lassan 12 éve vagyunk együtt, de csak tavaly nyàron hàzasodtunk össze,novemberben màr màssal csokolozott. Nem ő vallotta be,lebukott àprilis elején. Dehàt több mint 4 hónapig tartott a dolog. A ficko szintén hàzas gyerekek is vannak,nàlunk nincs gyerek. Megbeszéltük,azt mondta hogy neki kevés volt az a figyelmesség amit én adtam neki hiàba tudta hogy szeretem nem mutattam ki felé eléggé. Ezt én el is ismerem ebben hibàs vagyok. De ezt akkor sem érdemeltem szerintem. Eltelt 1 honap,megbeszéltük hogy megprobàljuk helyrehozni. De egyre inkàbb ugy érzem hogy nem tudom ezt megbocsàjtani neki,nem tudok bizni benne. Viszont szeretem még most is. Ja és sajàt bevallàsa szerint nem feküdt le vele csak egy pàr csók volt. Mondjuk ezt elég nehéz elhinnem. A legrosszabb hogy a ficko kollégàja. Szoval most is làtjàk egymàst még ha nem is minden nap mert ő csak beugrós azon a helyen. Nem tudom mit tegyek. Szeretem de valami összetört bennem végérvényesen.2015. máj. 8. 19:19
3/41 A kérdező kommentje:
És a legnagyobb baj hogy nem làtom rajta hogy ő ezt tényleg megbànta volna. Ebben az egy hónapban én probàltam mindent megtenni. Mondtam menjünk el vacsizni tőltsünk el egy romabtikus estét. Ne ne költsük erre a pénzt stb. Az az érzésem most is hazudik nekem. Nagyon nehéz mert nekem tényleg ő életem szerelme. 12 év alatt én egyszer se mentem félre nem mondom hogy nem lett volna rà alkalom de nem tudtam megtenni. Éa tudom hogy a nőknél ez màsképp megy. Nàluk az érzelmek is dominàlnak. 4 hónap nagy idő. Szerintem ő beleszeretett ebbe a faszba. Ezért is nehéz elhinnem hogy nem feküdt le vele.
2015. máj. 8. 19:35
4/41 anonim válasza:
Részvétem! Ne okold magad! 12 év alatt volt ideje megismerni. Elfogadott olyannak, amilyen vagy. Nem hiszem, hogy 12 évig romantikus szerelmes voltál, aztán az esküvő után hirtelen nem figyeltél rá. Egy ennyire megérlelt döntés után néhány hónappal félrelépni... Durva. Ráadásul még téged okol. Nehéz ügy... Sajnos nem tudok segíteni.
5/41 A kérdező kommentje:
Pl. Még neki àll feljebb,neki esik szarul hogy édesanyàm akinek mindent elmondtam csunyàn nézett rà a történtek utàn. Ezt ő mondta,hogy nem is akar vele ezek utàn talàlkozni mer ő ugy nézett rà mint a véres rongyra.
2015. máj. 8. 19:39
7/41 anonim válasza:
A punci nem kopik el! Néha amúgy is fel kell frissíteni a kapcsolatot, amarókában erre vannak bérnégerek, neked meg volt ingyen...
:)
8/41 anonim válasza:
A csók a legintimebb dolog szerintem, ott érzéseknek is kellhogy legyen.
9/41 anonim válasza:
Két opció van.
Vele maradsz,de soha az életben nem fogsz benne megbízni,ami megmérgezi már eleve a kapcsolatot.
Második:Elválsz,és megadod magadnak a másik esélyt arra,hogy valakivel egyszer majd boldogan élsz.
Először rakd rendbe a fejedben a gondolatokat amit kezdj azzal,hogy jobbat érdemelsz,és nem ezt...
Aztán cselekedj!
10/41 anonim válasza:
Próbáld meg tárgyilagosan elemezni a helyzeteteket.Ha tavalyi összeházasodásotokat 11 év együttlét előzte meg, ekkor tulajdonképpen volt elég idő a másik fél megismerésére. Sőt, ennyi év után már a szerelem is elmúlik és jó esetben marad egy nagyon mély szeretet, valamint valamilyen közös cél, ami összetartja a feleket. Ez a cél szokott lenni a gyerek(ek) felnevelése, tárgyiasítható gazdasági cél elérése, közös hobbi (pl. utazás formájában átélt kaland) vagy egymás munkájának/egzisztenciális céljának (karrier) segítése. Ha mindezek nincsenek, akkor bizony lassan ellaposodik a kapcsolat és csak a belső erkölcsi fékek gátolják, hogy a felek ne kezdenek kikacsintgatni a házasságból. Ha te magad mindezeket átgondolod, akkor nyilván le tudtok ülni egymással egy higgadt megbeszélésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!