Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem megcsalt. Higyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsalt. Higyan tovább?

Figyelt kérdés
Lassan 12 éve vagyunk együtt, de csak tavaly nyàron hàzasodtunk össze,novemberben màr màssal csokolozott. Nem ő vallotta be,lebukott àprilis elején. Dehàt több mint 4 hónapig tartott a dolog. A ficko szintén hàzas gyerekek is vannak,nàlunk nincs gyerek. Megbeszéltük,azt mondta hogy neki kevés volt az a figyelmesség amit én adtam neki hiàba tudta hogy szeretem nem mutattam ki felé eléggé. Ezt én el is ismerem ebben hibàs vagyok. De ezt akkor sem érdemeltem szerintem. Eltelt 1 honap,megbeszéltük hogy megprobàljuk helyrehozni. De egyre inkàbb ugy érzem hogy nem tudom ezt megbocsàjtani neki,nem tudok bizni benne. Viszont szeretem még most is. Ja és sajàt bevallàsa szerint nem feküdt le vele csak egy pàr csók volt. Mondjuk ezt elég nehéz elhinnem. A legrosszabb hogy a ficko kollégàja. Szoval most is làtjàk egymàst még ha nem is minden nap mert ő csak beugrós azon a helyen. Nem tudom mit tegyek. Szeretem de valami összetört bennem végérvényesen.
2015. máj. 8. 19:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
56%
A kapcsolatotokban ennyi volt, kimerült és nincs tovább. Lehet, hogy ideig-óráig még megy a dolog, de a feleséged már túllépett a házasságotokon. Egy szerencse van, hogy nincs gyerek.
2015. máj. 8. 20:13
 12/41 anonim ***** válasza:
41%

Komolyan mondom,ez olyan igazságtalanság,hogy a palik 90%-a félreb@.s.zik,itt van egy olyan egyed aki hűséges,aztán ahelyett,hogy megbecsülné az a hülye neje,megcsalja.

Hát kérdező tudod mit,hagyd el a francba!!!! Két marokkal fognak kapni utánad a normális,korrekt nők!Nem kell neked egy rih.erongGyal leélni az életed. 28/N

2015. máj. 8. 20:18
 13/41 anonim válasza:
60%
"Ne ne költsük erre a pénzt stb." ... ez sugallja azt, hogy nincs is kedve elmenni Veled sehova, mert már nem érzi jól magát melletted. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez már egy halott kapcsolat. Nem lesz jobb.
2015. máj. 8. 20:21
 14/41 anonim ***** válasza:
68%
Azert, ne itt vezesd le a feszkot, 13-as.
2015. máj. 8. 20:25
 15/41 A kérdező kommentje:
Utolsó. Kösz. Bàr nem hinném hogy két kézzel kapkodnànak utànnam,nem vagyok ehy macso tipus. Minden ember màs. Én ha valkit szeretek nem àrulom el. Ő megtette mert màr nem szeret.
2015. máj. 8. 20:26
 16/41 anonim ***** válasza:
65%
Lehet kicst raunt a kapcsolatotokra es rendkivul biztos abban hogy ezt meg siman el tudja veled jatszani sot lehet tetszik neki hogy feltekeny vagy ra. Kicsit bizonytalanisd el,biztos van valaki akivel elkezdenel meghitten beszelgetni amikor epp o arra jar.. es kicsit flortolnel es akkor nezd meg a reakciojat. A hzastarsi kapcsolatban elofordulo kisebb flortoket nem szabad a csaladtagoknak elmondani, mert lehet te megbocsajtasz a felesegednek, de pl. anyukad soha.
2015. máj. 8. 22:38
 17/41 A kérdező kommentje:
17-es kisebb flörtöket? Több mint 4 hónapig àtvert ès hülyènek nézett.Ezt te kisebb flörtnek nevezed?
2015. máj. 8. 23:11
 18/41 anonim ***** válasza:
76%

Hello! Én a helyedben nem hinném el hogy csak csók volt köztük. Nálunk hasonló a helyzet 11 éve együtt, tavaly bepasizott , mivel én külföldön vagyok unatkozott gondolom. Kézzelfogható bizonyítékok vannak a kezemben, de a mai napig tagadja hogy megtörtént a dolog. És szorgalmazza hogy maradjunk együtt mert nem történt semmi. Nálunk van két gyerek így nem tudom mi lesz , én már nem szeretem csak a gyerekek miatt van hogy nem tettem ki a szűrét , meg amugy sem vagyok gyakran otthon. Te tudod hogy érzed de ha most úgy vagy vele hogy nem fogsz benne bízni, ez nem fog megváltozni....én már lassan egy éve vagyok ebben az áldatlan állapotban és csak szenvedünk....

Ja és nálun is ugyanaz a helyzet hogy még én voltam a hibás mert nem forditottam rà elég figyelmet. Ugyanakkor nekem sem fordult meg a fejemben hogy félre kú..jak , neki sikerült lelki ismeret furdalàs nélkül.

Így jártunk mindketten kifogtunk egy rossz társat sajnos.,.

2015. máj. 8. 23:27
 19/41 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ülj le vele beszélni. Mondd el, hogy megingott a bizalmad és döntés előtt állsz, hogyan tervezd tovább az életed. Vele vagy nélküle. Sorold fel az összes hibáját ami valaha zavart az életben benne. Fordítsd meg a helyzetet, hagyd, hogy magyarázkodjon. Teljen el pár nap, keresd új nők társaságát akikkel beszélgetsz. Nem flört, csak beszélgetés. Ha a feleséged rákérdez és féltékeny lesz, mondd neki, hogy biztosan oka volt annak, hogy elhanyagoltalak. Éreztem én, hogy nem tiszták az érzéseid felém. Valószínűleg érdek kapcsolat a miénk, de nem az én részemről és úgy érzem egyre közelebb állok a váláshoz. Hagyd, hogy kapadozzon egy kicsit, úgy kábé egy hónapot. Ha ez alatt az idő alatt sem történik semmi ami pozitív számodra, akkor hagyd ott. Ja igen és szex nélkül mindezt...

Talán még elmondanám neki azt is, hogy lehet, hogy vannak hibáid, de bármi történjék is, te ezt soha nem lennél képes megtenni, és nyomd oda mellé, hogy pedig lett volna rá alkalmad. Ennyi, akkor lehet tisztázni a 11 évet, hogy ki-merre. Szerintem hamar elfog dőlni.

Sokszor hiába tudja az ész, mi volna a helyes. A szív mindig másként zakatol.. ez a világ legnehezebb dolga.

2015. máj. 9. 00:25
 20/41 anonim ***** válasza:
29%

13-as, kéne neked a pasi, ugye? Gondolod, ha a korod is odaírod, bejössz neki? Hihi:)))

Kérdező, sok mindenben igazad va, egyet kivéve. Anyukádnak tényleg egy szót sem kellett volna mesélj mindebből, nem rá tartozik.

Mivel nem egy alkalom volt, valószínű itt már érzelem is van a feleséged részéről a másik pasi felé. Üljetek le és őszintén beszáljetek egymással. Más megoldás nincs.

2015. máj. 9. 06:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!