Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem megcsalt. Higyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsalt. Higyan tovább?

Figyelt kérdés
Lassan 12 éve vagyunk együtt, de csak tavaly nyàron hàzasodtunk össze,novemberben màr màssal csokolozott. Nem ő vallotta be,lebukott àprilis elején. Dehàt több mint 4 hónapig tartott a dolog. A ficko szintén hàzas gyerekek is vannak,nàlunk nincs gyerek. Megbeszéltük,azt mondta hogy neki kevés volt az a figyelmesség amit én adtam neki hiàba tudta hogy szeretem nem mutattam ki felé eléggé. Ezt én el is ismerem ebben hibàs vagyok. De ezt akkor sem érdemeltem szerintem. Eltelt 1 honap,megbeszéltük hogy megprobàljuk helyrehozni. De egyre inkàbb ugy érzem hogy nem tudom ezt megbocsàjtani neki,nem tudok bizni benne. Viszont szeretem még most is. Ja és sajàt bevallàsa szerint nem feküdt le vele csak egy pàr csók volt. Mondjuk ezt elég nehéz elhinnem. A legrosszabb hogy a ficko kollégàja. Szoval most is làtjàk egymàst még ha nem is minden nap mert ő csak beugrós azon a helyen. Nem tudom mit tegyek. Szeretem de valami összetört bennem végérvényesen.
2015. máj. 8. 19:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
57%

Soha többé nem fogsz bízni benne!Ha késik vagy nem veszi fel a telefont rögtön kattogni fog az agyad,hogy ugyan kivel van,hol van.

Én nem folytatnám!

2015. máj. 9. 06:33
 22/41 anonim ***** válasza:
89%

"13-as, kéne neked a pasi, ugye? "

Értelmes embernek szerintem eszébe sem jut ilyet feltételezni.Nem én vagyok az egyetlen aki odabiggyeszti a korát/nemét.Egyébként férjem,gyerekem és boldog családi életem van,de ha nem lenne,sem "kellene" olyan akiről azt sem tudom kicsoda.

2015. máj. 9. 08:07
 23/41 anonim ***** válasza:
52%

Beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés.

Csak ez fog segíteni. Én úgy gondolom, ha egyszer botlik meg az ember, azt még el lehet nézni. Ha egyikőtökben sem marad tüske. Velünk ugyanez volt. A vőlegényem már nem úgy törődött velem, ahogy előtte, elhanyagolt. Rengetegszer leültem vele megbeszélni, hogy ez így nem jó én szenvedek, változtassunk mert baj lesz. Nem igen foglalkozott a dologgal. Aztán megismerkedtem én is egy férfival. 6 hónapig tartott. Igen, becsaptam, hazudtam, átvertem. Aztán rájött. Persze, eleinte kiakadt, de mivel kiakadt akkor jött rá, hogy mennyit is érek neki, és hogy nagyon szeret még mindig. Részemről a másik férfi fellángolás volt, mert tőle megkaptam azt, amit a vőlegényemtől már nem. Választottam, a vőlegényemmel maradtam, ő azóta észhez tért és a tenyerén hordoz. :) Nyáron lesz az esküvőnk, tervezzük a babát. Ennél boldogabbak már nem is lehetnénk. Szóval, kérdező, gondolt át. Kettőn áll a vásár, mindig. Gondolj bele, te mennyire vagy hibás a történtekért. És ha nyugodt szívvel, tüske nélkül tudsz megbocsátani neki, akkor folytassátok. Ha nem, akkor inkább menjetek szét.

2015. máj. 9. 10:29
 24/41 anonim ***** válasza:
74%

A 24-es válaszoló hozzászólására hívnám fel a figyelmet, aki bevallotta, hogy 6 hónapon át csalta a férjét, mert az hanyagolta, majd miután kiderült, a férje elkezdte a tenyerén hordozni.

Ez szerintem tipikus arrogáns női viselkedés. Egyáltalán nem értik meg a férfiakat. Mert van amikor a férfi tényleg nem ér rá, dolgoznia kell, közbejönnek további feladatok.

A nő úgy viselkedik, mint egy infantilis kislány. "Nem foglalkozik velem? Na akkor én majd megmutatom neki! Hiszen én szexi, csábító nő vagyok, kapok magamnak valakit! Vagy ő fog megváltozni és a tenyerén hordozni, továbbá mindenben kiszolgálni, vagy egy másik pasival leszek, akitől megkapom majd ugyanezt. Én mindenképpen jól járok."

Én is tudom, hogy az érzelmek átírhatják az észérveket.

De nem gondolom, hogy tolerálni kéne az ilyen női viselkedést, mint a 24-es válaszolóé. Ez szerintem lényegében érzelmi terror. A férfi persze hogy féltékeny, mivel szereti a nőt és nem akarja, hogy másé legyen. A nő meg rájön, hogy ő mindenképpen nyerhet, akkor is, ha megszenvedteti a pasit. És az ilyen nő számára az elsődleges az, hogy foglalkozzanak vele, szórakoztassák. Sokkal fontosabb, hogy kielégítse a saját hiúságát, mint az, hogy betartsanak olyan erkölcsi normákat, mint pl hogy nem dugnak félre.

És a szomorú, hogy van hogy olyannal teszik ezt meg, akiről tudják, hogy nem állna rajtuk bosszút. Pl tudja a nő, hogy a pasi nem fog egy másik csajt találni és fél évig dugogatni. Vagy ha mégis, akkor a nő óriási botrányt csinálna. Nem számít, hogy ő mit tett, a pasi nem teheti ugyanezt. (Ha megtenné a pasi, akkor a nő a szegény megcsalt szüzike szerepét venné fel és a barátnőivel közösen fortyognának és utálnák a pasit) 2-ős mérce van, ami nincs kimondva, de így működik. Egy nő rengeteg mindent megenged magának, ha a pasi teszi ugyanezt, azért büntetés jár a nő részéről

2015. máj. 9. 12:28
 25/41 anonim ***** válasza:
38%
24-es, 23-as válaszoló vagyok. Én úgy gondolom, hatalmas hiba a másik fél "megszerzése" után elfelejteni azt, hogy nem magától értetődő, hogy mellettem van. Én ezt nem felejtettem el. Mellette voltam, kimutattam a szeretetem, dolgoztam a kapcsolatunkon. Felelős, magas pozícióban dolgozom, még így is futotta erre az energiámból. A vőlegényem feledkezett el erről az apróságról. Nem véletlenül kérleltem, próbáltam vele megbeszélni, hogy ezen változtasson. Nem tette. Ez lett az eredménye. Szerencsére tanult belőle, én is tanultam belőle, kétlem hogy ilyesmi mégegyszer előfordulna.
2015. máj. 9. 12:49
 26/41 anonim ***** válasza:
57%

10:29-es és 12:49-es válaszoló

Akkor gondolom te is elnéznéd a pasidnak, hogy ha éppen nem tudod formában tartani magad (pl.: terhesség után nem fogysz le egyhamar, hiába könyörög neked, hogy fogyjál le) és emiatt megcsal, ugye?

2015. máj. 9. 13:32
 27/41 anonim ***** válasza:
29%
Nem, én nem nézném el. :) Ilyen vagyok, ilyen lelki beállítottsággal. A vőlegényemnek megint más a lelki beállítottsága, neki belefért. Nem lehet ugyanazt elvárni más-más embertől. És én sem azért csaltam meg, mert fizikai gondok voltak. A lelki oda nem figyelés sokkal súlyosabb.
2015. máj. 9. 13:56
 28/41 anonim ***** válasza:
72%
Magyarul egy kifejezetten önző, jellemtelen, elkényeztetett, beképzelt p*csa vagy, aki azt hiszi, hogy bármit megtehet, mert szerinted az értékelheetetlen személyiséged és az agyonhasznált vaginád pótolhatatlanná tesz.
2015. máj. 9. 14:18
 29/41 anonim ***** válasza:
a 19es nagyon jól látja a dolgokat
2015. máj. 9. 14:19
 30/41 anonim ***** válasza:
72%

27-es:

a kis vőlegényed egy igazi papucs, ha ezt el tudta nézni neked, illetve te is azért csaltad meg, mert egy papucs, akivel ezt meg lehet tenni :)

mindkettő fél hibás, ördögi kör ez :) ettől függetlenül a barátod csak papucs, te viszont viselheted a szajha jelzőt

2015. máj. 9. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!