Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem megcsalt. Higyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsalt. Higyan tovább?

Figyelt kérdés
Lassan 12 éve vagyunk együtt, de csak tavaly nyàron hàzasodtunk össze,novemberben màr màssal csokolozott. Nem ő vallotta be,lebukott àprilis elején. Dehàt több mint 4 hónapig tartott a dolog. A ficko szintén hàzas gyerekek is vannak,nàlunk nincs gyerek. Megbeszéltük,azt mondta hogy neki kevés volt az a figyelmesség amit én adtam neki hiàba tudta hogy szeretem nem mutattam ki felé eléggé. Ezt én el is ismerem ebben hibàs vagyok. De ezt akkor sem érdemeltem szerintem. Eltelt 1 honap,megbeszéltük hogy megprobàljuk helyrehozni. De egyre inkàbb ugy érzem hogy nem tudom ezt megbocsàjtani neki,nem tudok bizni benne. Viszont szeretem még most is. Ja és sajàt bevallàsa szerint nem feküdt le vele csak egy pàr csók volt. Mondjuk ezt elég nehéz elhinnem. A legrosszabb hogy a ficko kollégàja. Szoval most is làtjàk egymàst még ha nem is minden nap mert ő csak beugrós azon a helyen. Nem tudom mit tegyek. Szeretem de valami összetört bennem végérvényesen.
2015. máj. 8. 19:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
42%
Nekem mindegy mások mit gondolnak. Én boldog vagyok, a vőlegényem is, más meg nem igazán számít :)
2015. máj. 9. 14:25
 32/41 anonim ***** válasza:

és milyen magyarázattal szolgáltál a vőlegényednek, hogy ezt a kis affért ilyen könnyen le tudta nyelni? :)

vagy neki is van a számláján egy s más?

2015. máj. 9. 20:37
 33/41 anonim ***** válasza:
Neki nincs, de olvasd el a 23-as válaszomat, és rájössz mi volt az indokom. :) Egyébként meg durva, mennyire elítélőek az emberek, ha nem a saját bűnükről van szó. :)
2015. máj. 9. 21:53
 34/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, mindenkinek. Nagyon bizonytalan vagyok. Mi lenne a helyes döntés. Az biztos hogy eddigi életem legnehezebb döntése lesz és csak remélni tudom hogy helyesen fog sikerülni.
2015. máj. 10. 14:44
 35/41 anonim ***** válasza:
80%

én a helyedben egy percig sem zavartatnám magam

élném az életem, ahogy jólesik... ha tetszik még a társasága maradjon, ha nem, akkor nem... az sem érdekelne ha néha félreqrna... sőt, kipróbálnám 3asban is, de főként 2nő felállásban.

neked mi a véleményed erről? legalább feldobná a szexuális életeteket...

2015. máj. 10. 15:14
 36/41 bgmlge válasza:
32%
Hát ne haragudj, amit most írok...., de megcsalt a feleséged!? Valószínűleg nem csak ő a hibás...tudod, ok okozat. Lehet, hogy el kéne gondolkodni azokon a dolgokon, amit mondjuk mondott neked ezzel kapcsolatban. Nem hiszem, hogy te olyan tökéletes vagy, mert tökéletes ember nem létezik. Szóval beszéljétek át, aztán ha úgy van béküljetek ki. Szerintem 12 év után ez mondjuk belefér. Nem sok olyan ember van (ha van egyáltalán), aki egy életet tényleg le tud élni egy ember mellett. Főleg, ha a kapcsolat még "fiatal" korban alakult....
2015. máj. 11. 18:59
 37/41 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy csak 12 év után csalt meg,más megteszi jóval hamarabb is.
2015. máj. 13. 09:37
 38/41 anonim ***** válasza:

Szerintem az lenne a legjobb ha odébb állnál. Amiket leírtál azokból nyilvánvalóan kitűnik, hogy ez nem egy botlás volt hanem egy tudatos kifele kacsintgatás a kapcsolatból. Most megbukott, ha nem bukik meg ki tudja meddig ment volna a dolog, ha ő ne kap elég figyelmet, akkor el kell csacsogni a másik félnek nem félrelépni.

Valahogy úgy érzem az írásból, hogy a feleséged már "utódot" keresget.

2015. máj. 13. 12:08
 39/41 anonim ***** válasza:
nem értem miért ez életed legnehezebb döntése. Tudod, hogy félrekefél. Nem is bántja a dolog. Ha egyszer megteszik, megteszi máskor is. Hülyének néz. Te csalódtál, megpattant benned valami. Mi a szarért vagy még vele??? Vagy totál hülye vagy, vagy mazoista??? itt már nem dominálhat a "szerelem".
2015. máj. 13. 12:30
 40/41 anonim válasza:
Mi a kérdés? Ha nem tudsz szemet hunyni felette ki kell rúgni! Ha nem hagyod el, akkor meg ne nyávogj!!! Mi ez óvoda? Ne anyunak sírj, oldd meg te! Tudod, mindig 2 emberen múlik!
2015. máj. 13. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!