Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem megcsalt de...

A feleségem megcsalt de szeretem! Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a feleségemnek volt egy-két alkalmi félrelépése pár hónappal ezelőtt, de megbocsátottam neki, mert tudom hogy én is vétkes vagyok hogy így alakult.

Egyszerűen dolgoztam (ő is) és amikor ráértem volna akkor sem foglalkoztam vele. Egyszerűen elhanyagoltam. Inkább foglalkoztam a hobbimmal, mint vele és a gyerekekkel.

Ő egy idő után kifakadt sírva h ő ezt már nem bírja. Bevallott mindent, hogy megcsalt, mert nem bírta hogy ennyire nem érdekelt engem hogy ő létezik (és a gyerekek).

Megbocsátottam, de félek hogy újra megteszi.

Benne mindig is bíztam, tudtam hogy előtte nem volt viszonya senkivel, ami mostanában volt azt bevallotta, az egyik munkatársa, de áthelyeztette magát, úgyhogy nincsenek közel sem egy helyen.

Nekem nagyon fontos a családom és nem akarom őket elveszíteni, mostanában sokat foglalkozom velük. A feleségem is sokkal jobb kedvűbb, nem mérgelődik annyit, sokkal jobb a szex is.

Ugye ha nem hanyagolom el őket nem csal meg?

33F, ő: 34N

2011. szept. 30. 17:39
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
81%
Ha tényleg az volt a problémája, hogy elhanyagoltad, azért csalt meg, akkor ha most nem hanyagolod el valszeg nem fog megcsalni.
2011. szept. 30. 17:44
 2/42 anonim ***** válasza:
20%
Nagy lóf*szt vagy hibás benne. Alázd meg,dobd ki vagy ő aláz téged egy életen át.
2011. szept. 30. 17:47
 3/42 anonim ***** válasza:
63%

Hàt én most nem is tudom, hogy mit irjak? Ha érzi, hogy szereted és elfelejted neki ezt a félrelépést és soha nem emlegeted, akkor talàn nem csal meg, ha õ is szeret igazàn.

En viszont nem hiszem, hogy megcsalom azért a férjemet, mert dolgozik és szeretne kikapcsolódni a hobbijàban. Inkàbb addig jàrom a nyakadat,amig fel nem ébresztelek, hogy létezzünk màr neked. Vagy egy megcsalàs kell ahhoz, hogy észrevegyük, hogy foglalkozzunk egymàssal?

2011. szept. 30. 17:52
 4/42 anonim ***** válasza:
58%
Hagyd ott. Marha unalmas már, hogy ha egy nő megcsalja a férjét, akkor szegényt elhanyagolták, ha egy férfi csinálja ugyanezt, akkor rohadt szexéhes férfiak.Persze, és te ezek után meg tudnál benne bízni? Én biztos nem. De azt se értem, hogyan lehet megbocsátani egy megcsalást.
2011. szept. 30. 17:57
 5/42 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom mielőtt megcsalt,próbált tenni ezt azt,hogy felfigyelj rá,míg te nem vettél észre rajta semmi változást.Még akkor sem mikor megcsalt.Így végső elkeseredésében már be is vallotta, hogy megcsalt.Elég érdekes,hogy nem vetted rajta észre...Ha megakarod tartani,tényleg gyökeres változás kell a kapcsolatotokba....
2011. szept. 30. 17:59
 6/42 anonim ***** válasza:
72%
A bizalom elveszett!
2011. szept. 30. 17:59
 7/42 anonim ***** válasza:
72%

"Nagy lóf*szt vagy hibás benne. Alázd meg,dobd ki vagy ő aláz téged egy életen át."

Mindig a férfi hibás, nem tudtad ?:D Persze az gondolom, eszébe sem jutott a kedves feleségének, hogy esetleg leüljenek, és megbeszéljék, hogy keveset vannak együtt. Sajnáljuk szegényt r@bit, mert nem tudott mit csinálni, meg kellett csalnia.

2011. szept. 30. 18:03
 8/42 anonim ***** válasza:
40%
Dobd ki mint a macskát sz.rni!Büdös ringyó!
2011. szept. 30. 18:05
 9/42 anonim ***** válasza:
54%

Itt nem megbocsajtasrol van szo, mivel nem gyermek a nejed. Elkell fogadnod a tortenteket, aztan valtoztatni, nem pedig felelemben elni pl.

Te ismered a parodat, igy te erzed azt, hogy valoban nem fog mas karjaba kikotni legkozelebb, hiszen egy hazassagban tobbszor tortennek kellemetlen, vagy nehezebb idoszakok, amiket megkell tudni oldani, de nem igy pl., mivel gyermekek is vannak, a nejed pedig nem tini, hogy ilyen meggondolatlanul viselkedjen, s nem beszelve az erzelmekrol, amik osszekotnek titeket! Neked kell eldonteni, hogy ezek utan mennyire tudsz megbizni benne, es ne a szexre figyelj, hanem az erzelmekre!

2011. szept. 30. 18:15
 10/42 anonim ***** válasza:
44%

Nem 33 éves férfi vagy, hanem egy rohadt nagy papucs!

Töröltesd ezt is nyugodtan, attól még papucs maradsz!

2011. szept. 30. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!