Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem megcsalt de...

A feleségem megcsalt de szeretem! Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a feleségemnek volt egy-két alkalmi félrelépése pár hónappal ezelőtt, de megbocsátottam neki, mert tudom hogy én is vétkes vagyok hogy így alakult.

Egyszerűen dolgoztam (ő is) és amikor ráértem volna akkor sem foglalkoztam vele. Egyszerűen elhanyagoltam. Inkább foglalkoztam a hobbimmal, mint vele és a gyerekekkel.

Ő egy idő után kifakadt sírva h ő ezt már nem bírja. Bevallott mindent, hogy megcsalt, mert nem bírta hogy ennyire nem érdekelt engem hogy ő létezik (és a gyerekek).

Megbocsátottam, de félek hogy újra megteszi.

Benne mindig is bíztam, tudtam hogy előtte nem volt viszonya senkivel, ami mostanában volt azt bevallotta, az egyik munkatársa, de áthelyeztette magát, úgyhogy nincsenek közel sem egy helyen.

Nekem nagyon fontos a családom és nem akarom őket elveszíteni, mostanában sokat foglalkozom velük. A feleségem is sokkal jobb kedvűbb, nem mérgelődik annyit, sokkal jobb a szex is.

Ugye ha nem hanyagolom el őket nem csal meg?

33F, ő: 34N

2011. szept. 30. 17:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
71%
Szerelmes sem vagyok az élettársamba,de a világ minden kincséért le nem tudnák mással feküdni,és utána újra mellé feküdni éjjel,és a szemébe nézni!A világ legundorítóbb hánynivaló dolgának tartom a bujdokolva kefélést,megcsalást,fúúúj.....soha nem tudnék mégegyszer szeretkezni vele!
2011. szept. 30. 18:16
 12/42 anonim ***** válasza:
66%
Beszéljetek sokat! Akár szakemberhez is elmehettek, a lényeg hogy tanuljátok meg kimondani, ha bánt valami, és megérteni, ami a másikat bántja. Szánjatok erre időt, ha szeretitek egymást, akkor menni fog.
2011. szept. 30. 18:18
 13/42 anonim ***** válasza:
41%
amikor úgy tünik hogy senkineksem számítasz.. na az csodákra képes, az ki tud forditani magadból, én is csaltam a kapcsolat elején hasonló okból, megbeszéltük és azóta se jutott eszembe ilyesmi. minek ha egyszer minden oké? próbálj újra bizni benne, ha egyéb párkapcsolati gondotok nincs akkor nem éri meg emiatt tönkretenni
2011. szept. 30. 18:19
 14/42 anonim ***** válasza:
31%

hallgass az ösztöneidre

hidd el a szived sokkal jobban tudja hogy most mit kell tegyél

2011. szept. 30. 18:21
 15/42 anonim ***** válasza:
54%
megteszi újra, csak mostmár lelkiismeret furdalás nélkül. Hidd el. Ne alázkodj meg senki előtt, a gyerekeddel nélküle is törödhetsz. Én kivágnám, persze előtte megcsalnám, és elmondanám. Nah ha ezt megtennéd, hidd el ő nem bocsájtana meg, pedig nem tettél különbet mint ő. Nem érdemes rá erőt, időt anyagiakat fordítani. Keress egy normálisat és nem bánod meg. Hosszútávon ennek nem lesz értelme. Miért nem beszélt veled h nem jó vmi? Mért csak utánna? Csaló, hazug, gyáva, hűtlen... Én kivágnám a fenébe. De! Nem kell megfogadni, ha látsz jövőt magatoknak kűzd, de tudd a második pofon nagyobbat fog szólni, bár az is igaz, hogy egy idő után meg lehet őket szokni.
2011. szept. 30. 18:22
 16/42 anonim ***** válasza:
55%

"mostanában sokat foglalkozom velük. A feleségem is sokkal jobb kedvűbb, nem mérgelődik annyit, sokkal jobb a szex is."

kérdésedben benne van a válasz is

2011. szept. 30. 18:23
 17/42 anonim ***** válasza:
73%

Ugyanazt írom, amit akkor írnék, ha te lennél a nő. A hűség döntés kérdése. Azért csalt meg, mert meg akart csalni. Eltörni egy poharat lehet véletlenül, de lefeküdni mással nem. Ha csak figyelmeztetni akar, akkor megteszi szóban, ha nem hat rád, akkor elköltözik egy kis időre, de nem összefekszik mással. Gondolom szex azért volt köztetek.

Az egyetlen, amiért meg tudnám érteni, hogy maradsz az, hogy nem akarsz hétvégi apuka lenni.

2011. szept. 30. 18:24
 18/42 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, pont fordítva szoktam hallani: a nő ringyó, a pasinak "muszáj", meg vagány.

Senkinek nincs köze a kapcsolatotokhoz. A te döntésed, ha megbocsátasz. Ha szükséges, kérjetek külső segítséget. Idő kell, míg megemésztitek, de talán egy nagy teherletétel (közösen) is jót tenne, amikortól új, tiszta lappal kezdtek.

19/42 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem egy jól működő kapcsolatnak ki kell bírni egy-két félrelépést...

Szerinted akik 20 meg 50 éve házasok, azok sosem csináltak ilyesmit? Hát a házasok 90%-a tuti félre lépett, akkor is ha most jönnek ide az erkölcs csőszök. Ha szereted, és ő is téged, áthelyeztette magát, akkor egyértelmű a helyzet. Nem azt mondom egy hosszan tartó viszonyt nem viselnék el én se, de egy-két alkalmi szexet szemrebbenés nélkül megbocsájtok, ha nem rendszeres. Pl 3 évente egyszer, v nem tudom. De ne hanyagold el, és akkor nagy valószínűséggel nem fogja újra megtenni a közeljövőben.

20/42 anonim ***** válasza:
59%
Nem olvastam végig a kommenteket, de biztos elhangzott olyan ,hogy egyszer megtette, megteszi még egyszer. Ez nem így van, az ember alapból nem monogám, mindenki hazudik, még önmagának is, ha azt hiszi, hogy az. Nem ismerek a környezetemben olyant, aki jókedvűen állítja, hogy soha rá sem nézett másra. A házasságod menthető, szerintem a feleségednek is ez egy jó tanulópénz volt, neked is, éljetek boldogan. Tanuljatok meg jobban figyelni egymásra.
2011. szept. 30. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!