Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem megcsalt de...

A feleségem megcsalt de szeretem! Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a feleségemnek volt egy-két alkalmi félrelépése pár hónappal ezelőtt, de megbocsátottam neki, mert tudom hogy én is vétkes vagyok hogy így alakult.

Egyszerűen dolgoztam (ő is) és amikor ráértem volna akkor sem foglalkoztam vele. Egyszerűen elhanyagoltam. Inkább foglalkoztam a hobbimmal, mint vele és a gyerekekkel.

Ő egy idő után kifakadt sírva h ő ezt már nem bírja. Bevallott mindent, hogy megcsalt, mert nem bírta hogy ennyire nem érdekelt engem hogy ő létezik (és a gyerekek).

Megbocsátottam, de félek hogy újra megteszi.

Benne mindig is bíztam, tudtam hogy előtte nem volt viszonya senkivel, ami mostanában volt azt bevallotta, az egyik munkatársa, de áthelyeztette magát, úgyhogy nincsenek közel sem egy helyen.

Nekem nagyon fontos a családom és nem akarom őket elveszíteni, mostanában sokat foglalkozom velük. A feleségem is sokkal jobb kedvűbb, nem mérgelődik annyit, sokkal jobb a szex is.

Ugye ha nem hanyagolom el őket nem csal meg?

33F, ő: 34N

2011. szept. 30. 17:39
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Azóta minden rendben! :)
2013. márc. 9. 20:58
 42/42 anonim ***** válasza:
Én biztos nem maradtam volna vele, ha simán megcsalt. Akkor esetleg igen, ha előtte ezt próbálta volna megbeszélni, de annyira hü..e voltam, hogy még ekkor sem figyeltem rá! De ha az volt a figyelmetlenségedre a reakciója, hogy megdugatja magát, és ettől jobb neki, akkor takarodjon. De ha próbált veled beszélni erről, csak te nem hallgattad meg, vagy nem figyeltél rá,akkor megérdemelted! Egy kapcsolatot, nem elkezdeni nehéz , hanem jól működően fenntartani. Ha nem figyeltek egymásra, és nem is tudtok kommunikálni, akkor tovább kell lépni. Nem a megcsalás a megoldás! Ha rendbe jött minden örülj neki, és remélem nem azon jár az agyad, hogy vajon most is mindent jól csinálok, és épp nem mással hempereg valahol??!! Én nem tudnék utána megbízni abban akit szeretek, és mással hempereg, viszont nem is hanyagolnám el azt akit szeretek.
2016. dec. 14. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!