Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem fog a férjem botrányt csinálni?
Inkább téged forgatott már meg, nem?!
A férjed külföldön dolgozik, te meg unalmadban beálltál lotyónak.
Ez a két dolog hogyan függ össze?
-"Sokat van távol én meg hát fiatal vagyok és szép. Sokan forgolódnak körülöttem."
-"Az egyik férfi barátomnak kölcsön adtam a megtakarított pénzünket."
Hogy jön össze az, hogy fiatal vagy és szép és forgolódnak körülötted és az, hogy egy férfi barátodnak kölcsönadod a pénzeteket? Miért hangsúlyozod ki az első információt? Szerintem közölni akartál ezzel valamit, de már nem voltál képes megfogalmazni mit.
Igen, lehet hogy fiatal vagy és szép. De okos az nem :)
A férjed külföldön dolgozik, utánad meg itthon forgolódnak a pasik és te ezt élvezed és ki is használod, kelleted magad nekik?
Én elég nagy botrányt csinálnék. Nemcsak azért, mert megtakarított pénzt ilyen lazán kölcsönadtál megbeszélés nélkül, hanem azért, mert kelleted magad, Kedves Kérdező. Hanem azért, amit a pasikkal művelsz. Kb olyan nő lehetsz, aki annyit mutat magából, hogy már kocsányon lóg a pasik szeme. Már csak a megjelenésével flörtöl minden pasival.
Nos én ebből botrányt csinálnék, méghozzá nagyot. Először is azért, mert szerintem ez a hűtlenkedés előszobája. Másodszor azért, mert a férjed beleegyezése nélkül hoztál meg egy döntést a közös pénzetekről, amiért ráadásul a férjed dolgozik meg.
Harmadszor meg azért, mert nagyon gyanús a kapcsolat aközött a két tény között, hogy forgolódnak utánad a pasik és "az egyik férfi barátodnak" kölcsön adtál
Szerintem kamu a kérdés...
Felteszed a kérdést, hogy botrányt fog -e csinálni a férjed, ez a kérdés szól a kölcsönadott pénzről meg hogy "sokan forgolódnak körülötted" meg hogy "fiatal és szép vagy", aztán a reagálásod csak olyasmi, hogy "a mi pénzünk", ha tényleg úgy gondolnád, nem aggódnál annyira, hogy botrányt csinál a férjed és nem írtad volna ki a kérdést.
Egyébként a pénz a férjedé, aki megkereste és gondosan eljuttatta számodra, de szerintem ez egy kamu kérdés. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!