Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalok rosszul? Mit kene mashogy csinalni? Minden unnep veszekedessel telik..
Nekem az apám hasonló. Pl. télen nem vett csoki mikulást nekem és anyámnak (túl vagyok a 30-on:)), mondván, nem vagyunk már gyerekek, de megmondtam neki kerek perec, hogy ameddig ő a szemünkben "gyerek":) (azaz mi gondolunk rá), addig lesz szíves viszonozni:)
Most húsvétkor is emlegette, hogy minek rokonokat látogatni, minek a sonkával, tojással "vesződni", most is megmondtam neki, örüljön, hogy a rokonok meghívtak minket, ne kötelességnek fogja fel, hanem örüljön:)) - Ha meg csak morogni akar, akkor maradjon ki az egészből, attól mi még nagyon jól elleszünk. Persze UTÓLAG mindig beismeri, hogy azért jól érezte magát:))
Vannak, akik kevésbé tudják ráhangolni magukat bármilyen ünnepre (apám is erősen munkamániás), ezért "noszogatni" kell őket egy kicsit:))
Amíg a fiad értékeli, addig van kiért törni magad. A férjedet meg bele se vondd, ha megkérdezi minek vettél csokitojást, mondd meg: Nem is neked, a gyereknek!
Egyszerűen ne menj bele a játszmáiba, ne hagyd magad provokálni, élvezd az ünnepeket a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!