Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugye nem fog a férjem botrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem fog a férjem botrányt csinálni?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik és havonta küld haza pénzt. Sokat van távol én meg hát fiatal vagyok és szép. Sokan forgolódnak körülöttem. Az egyik férfi barátomnak kölcsön adtam a megtakarított pénzünket. De ő befektette és csak később tudja visszaadni. Mondta hogy szép hozamra számíthatok. Ha jön haza a férjem mit mondjak, hogy hol van a pénz, amit küldött eddig?

2015. ápr. 13. 19:07
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Milyen üzletet? Konkrétan átvert.

Ha szerinte szép vagy, akkor erre utalva használt ki.

Átvert, de téged továbbra is csak a szépséged bizonygatása érdekel, meg az, hogy a férjed mit fog szólni.

Lehet, hogy szép vagy, de nagyon buta is.

2015. ápr. 13. 19:34
 22/47 anonim ***** válasza:
68%
Remélem ha nem kamu, írtatok róla papírt és nem csak úgy odaadtad azt a pénzt. Bár tök mindegy, szerintem sem látod már vissza.
2015. ápr. 13. 19:38
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem balhézni fog és jogosan. Az anyagi dolgokat akkor is megkell beszélni, ha közösen szerzett pénzrôl van szó. Ebben az esetben meg fôleg, hogy ezért a pénzért ô dolgozott meg kettôtökért. Megbecsülhetnéd a férjed annyival, hogy kikéred a véleményét mielôtt hozzányúlsz a pénzhez. Végtére is errôl szólna a házasság, közés élet, közös döntések. Te ezt most jól elszúrtad. Én a helyedben megkeresném a férfit (már ha van rá esély) és visszakérném a pénzt.
2015. ápr. 13. 19:45
 24/47 anonim ***** válasza:
49%
A féjed hazajövetele után fogja visszaadni? Sokkal utána? nem tudod visszakérni?
2015. ápr. 13. 19:48
 25/47 anonim ***** válasza:
Érdekes arról mélyen hallgat a kérdező, hogy papírt írtak-e...
2015. ápr. 13. 19:50
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
A férjeddel miért nem beszéltél meg egy ilyen volumenű dolgot? Elvégre nem a te pénzedről van szó...
2015. ápr. 13. 19:54
 27/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem, a csúnya butáknak nem, csak a "szép" hülyéknek, mint te.
2015. ápr. 13. 19:54
 28/47 A kérdező kommentje:
Én teljesen megbízok benne. Többet ér a szava egy darab papírnál. Az a MI pénzünk. Én is rendelkezhetek róla.
2015. ápr. 13. 19:56
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az az Ő pénze, amiért te egyetlen percet sem dolgoztál, tehát összeteheted a két kezed, hogy el vagy tartva. Egyébként ki a halált érdekel, hogy szép vagy és fiatal, és forgolódnak az ágyadban? Mi köze ennek a kölcsönadáshoz, te agyhalott liba? Szívből kívánom, hogy a férjed kihajítson a francba ezek után.
2015. ápr. 13. 20:09
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
A ti pénzetek amiért a férjed gürizik konkrétan... Gyakorlatilag egy nagy dumás pasi kidumálta a zsebedből az ősszes félretett pénzeteket, és a poén h sztem úgy, hogy a külsődet ajnározta, bókolt neked, aztán bedőltél neki.:DD tudod egyáltalán mibe "fektette be a pénzt"?! Többen is adtak..na persze, ez a másik kamu része, h ne egyedül érezd magad majd madárnak ha kiderül h átvert, meg h adj ha már "mások" is adtak. Remélem a férjed elküld a fenébe, h a háta mögött osztogatod a pénzeteket. Ha annyira tuti az a befektetés a férjednek miért nem mondtad? Gondolom akkor ő sem ellenkezett vna ha akkora nyereség jön belőle vissza majd...jaa, h a pasi aki bepalizott mondta h tartsd titokba..?:DD h*lye liba...
2015. ápr. 13. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!