Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugye nem fog a férjem botrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem fog a férjem botrányt csinálni?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik és havonta küld haza pénzt. Sokat van távol én meg hát fiatal vagyok és szép. Sokan forgolódnak körülöttem. Az egyik férfi barátomnak kölcsön adtam a megtakarított pénzünket. De ő befektette és csak később tudja visszaadni. Mondta hogy szép hozamra számíthatok. Ha jön haza a férjem mit mondjak, hogy hol van a pénz, amit küldött eddig?

2015. ápr. 13. 19:07
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
97%
Remélem fog.
2015. ápr. 13. 19:08
 2/47 anonim ***** válasza:
77%
kamu, troll kérdés
2015. ápr. 13. 19:09
 3/47 anonim ***** válasza:
96%
Remélem a barátod lelép a pénzeddel a férjed meg pofán ver.
2015. ápr. 13. 19:10
 4/47 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem mi köze van ahhoz, hogy pénzt adtál kölcsön az, hogy hogy nézel ki...
2015. ápr. 13. 19:10
 5/47 anonim ***** válasza:
91%
Mond el neki csak szépen az igazat, hogy a pénzt, amit gondosan hazaküld neked, a szeretett feleségének, azt te nyugodtan lepasszoltad egy kedves barátodnak. Buksisimire ne számíts.
2015. ápr. 13. 19:11
 6/47 anonim ***** válasza:
80%

Mi köze a kölcsönadott pénznek ahhoz, hogy r_ibanc vagy?

Na mindegy... Gondolom papírt nem írtatok a "kölcsönről". Remélem ki is dob a szerencsétlen csávó.

2015. ápr. 13. 19:11
 7/47 anonim ***** válasza:
82%
Ha szép vagy, megvannak az eszközeid arra, hogy ne jusson eszébe a pénz iránt érdeklődni. A végtelenségig azonban nem fog ez sikerülni...Számíts rá, hogy a pénznek lőttek, a férjed pedig, szerencsétlen lúzer, előbb-utóbb botrányt csinál, teljes joggal.
2015. ápr. 13. 19:17
 8/47 A kérdező kommentje:
Nem aggódom a pénz miatt. Többen is adtunk neki. Mindenkinek egyszerre fogja visszaadni, mikor már jól megforgatta.
2015. ápr. 13. 19:17
 9/47 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanazt kérdezném, mint előttem többen: mi köze van a kölcsönadott pénznek ahhoz, hogy hogy nézel ki és hogy hányan forgolódnak körülötted?
2015. ápr. 13. 19:18
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

Megforgatta? xdddddddddddddddddd

Életem..tudod hol fogja ő megforgatni?

Valahol egy svájci számlán, úgy lép le a pénzetekkel, ahogy illik...

2015. ápr. 13. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!