Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugye nem fog a férjem botrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem fog a férjem botrányt csinálni?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik és havonta küld haza pénzt. Sokat van távol én meg hát fiatal vagyok és szép. Sokan forgolódnak körülöttem. Az egyik férfi barátomnak kölcsön adtam a megtakarított pénzünket. De ő befektette és csak később tudja visszaadni. Mondta hogy szép hozamra számíthatok. Ha jön haza a férjem mit mondjak, hogy hol van a pénz, amit küldött eddig?

2015. ápr. 13. 19:07
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
96%

:-D megforgatta???

Majd előadja, hogy jaj nagyot bukott és elúszott a lóvéd, közben meg elhajt az új kocsijával, amit ti dobtatok össze neki! :-D

De a logika sem az erősséged, ahogy látom...nem baj, legalább szép vagy, így könnyebben visszakeresheted a sarkon a bukott lóvét!

2015. ápr. 13. 20:16
 32/47 anonim ***** válasza:
85%

"Nem aggódom a pénz miatt. Többen is adtunk neki. Mindenkinek egyszerre fogja visszaadni, mikor már jól megforgatta."

"Hát igen, egy csúnya buta nőnek biztos nem ajánlana egy férfi sem ilyen üzletet."

HAHAhaaaa.

Hogy szép vagy-e, azt nem tudjuk, de buta nagyon is.

A pasinak pénz kellett, tök mindegy kitől, csak adják.

Remélem átvételit írtatok tanúk előtt. Különben nem csak buta vagy, hanem balek is.

A többi kölcsönadó is fiatal és szép nő? Óóóóóó

2015. ápr. 13. 20:17
 33/47 anonim ***** válasza:
92%
Én is tudok egy tuti befektetést! Adj 5 milliót ès két hét múlva kapsz 10 milliót, na? :-D
2015. ápr. 13. 20:22
 34/47 anonim ***** válasza:
87%

Mennyit fizettél ennek a jóbarátnak, hogy elhitesse veled, hogy mennyire szép vagy?

A jóbarát miért nem a férjednek tette a nagyszerű ajánlatát szerinted?

Gondolom ő is örülni fog a "szép hozamnak"

2015. ápr. 13. 21:19
 35/47 anonim ***** válasza:
85%

"Sokan forgolódnak körülöttem. "

Ennek mi köze ahhoz, hogy nagyobb összeget adsz nyom nélkül férfiaknak?

Tudod, az ilyen hülye, buta libákat szokták kihasználni, akik beájulnak, ha körbeudvarolják őket.

2015. ápr. 13. 21:38
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
“Nincs olyan bölcs, aki ne volna annyira balgatag, hogy ne állítana magának egy kis bódét a hiúság vásárán. Ahol nem láttam a bolondsapkát, ott hallottam a csörgőket.” (Spurgeon)
2015. ápr. 13. 21:46
 37/47 anonim ***** válasza:
96%

A kérdező kommentje:

Én teljesen megbízok benne. Többet ér a szava egy darab papírnál. Az a MI pénzünk. Én is rendelkezhetek róla.

Aha, te teljesen megbízol benne, addig tök oké a szitu..

Többet ér a szava egy darab papírnál, ez is oké, részedre többet ér, szép is a barátság.

A MI pénzünk, na meg a kis fszomat, a férjed dolgozik meg érte, azért, hogy neked semmi dolgod ne legyen, gondolom te meg élet szépen a kertvárosi eltartott pcsa szerepet, abból a pénzből, amit a férjed küld haza, amiért ő sokat van távol...

Te meg azzal hálálod meg, hogy a tudta nélkül másnak adod oda?

Ha annyira a "ti" pénzetek, akkor neki nem lenne beleszólása abba, hogy a "ti" pénzetekkel mit csinálsz és mit nem?

Kicsi csillagom, te kevered a szezont a fazonnal.

Ilyen feleségem lenne...válnék is el szerintem, inkább most vidd a házat, kocsit, meg a fele vagyont (azon kívül amit már elosztogattál) mint 5-10-20 év múlva.

Ui:

Nem fiatal és szép vagy te, hanem egy befolyásolható hülye leány.

2015. ápr. 13. 21:56
 38/47 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen kamu a kérdés, ennyire sík ostoba nem lehet valaki...
2015. ápr. 13. 22:20
 39/47 anonim ***** válasza:
50%
Jaj, nehogy elhiggyétek már, hogy ez igazi kérdés. :)
2015. ápr. 13. 23:32
 40/47 anonim ***** válasza:
94%

Megforgatta, mi?

Hát valamit valahol biztos jól megforgatott, de nem a pénzt, az fix.

2015. ápr. 14. 01:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!