Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem fog a férjem botrányt csinálni?
Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik és havonta küld haza pénzt. Sokat van távol én meg hát fiatal vagyok és szép. Sokan forgolódnak körülöttem. Az egyik férfi barátomnak kölcsön adtam a megtakarított pénzünket. De ő befektette és csak később tudja visszaadni. Mondta hogy szép hozamra számíthatok. Ha jön haza a férjem mit mondjak, hogy hol van a pénz, amit küldött eddig?2015. ápr. 13. 19:07
11/47 anonim válasza:
Hahahahahahahahahahaaaaa!
Hát végül is, a legjobb üzlet a hülye emberek átverése, ez tagadhatatlan.
Adott róla papírt? Nem. Búcsúzz el a pénztől.
12/47 anonim válasza:
Remélem csak troll a kérdező, mert ha nem úgy igen H@lye szegény. A pénzre keresztet vethet, pláne ha bróker az a "barát". Amúgy, mi köze a fiatalságának és a szépségének a "befektetéshez"?
13/47 anonim válasza:
Ne hallgass a csúnya bácsikra, nénikre. Azért írnak ám neked ilyeneket mert tudják, hogy te nem csak szép, de okos is vagy.
14/47 anonim válasza:
Elég nagy szélhámos lehet, ha többeket is betudott palizni. Soha nem fogjátok viszontlátni a pénzeteket.
A férjed jogosan fog botrányt csinálni, hogy ilyen ostoba felesége van.
15/47 A kérdező kommentje:
Hát igen, egy csúnya buta nőnek biztos nem ajánlana egy férfi sem ilyen üzletet.
2015. ápr. 13. 19:27
16/47 anonim válasza:
Nem bizony, csak az IQ lightos qrváknak...
A többi "befektető" is a te placcodon álldogál?
17/47 anonim válasza:
Ez biztos kamu... Ennyire senki nem lehet hülye. Ugye?
19/47 anonim válasza:
és vajon a te ffi barátod miért nem akkor kért amikor a férjed is épp otthon volt?
vagy troll vagy buta vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!