Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendbe jöhet ez még?
Nem vagyunk házasok, de édes mindegy ez szerintem a helyzetünkben, csak a kategória miatt írtam de szerintem ide tartozhat a kérdésem.
Évek óta ismerjük egymást, 3 éve komolyabbra fordult, összeköltöztünk, gyereket várok.
Semmi probléma nem volt a vállalásával, ő is akarta talán ő is vetette fel előbb.
Tudom hogy ingadozóbb a hangulatom, több mindenen kaptam fel a vizet de nem váltam házisárkánnyá a hormonok miatt. Csökkent a nemi életünk mert folyton elaludtam illetve fáj is, de nem hittem volna hogy ebből baj lesz. Azt hittem tudja hogy ez ezzel is jár, hogy tud várni míg minden ugyanolyan jó lesz. Csak annyira nem ezt vártam tőle. Megcsalt valami huszonegykét éves lánnyal.
A lány hívott fel, ő borította a bilit hátha akkor komolyabb lesz a kapcsolatuk azaz elhagy engem, tudott a lány arról is hogy terhes vagyok..
A párom nem tagadta, elmondta mióta, azt mondta megszakítja a kapcsolatot vele, hogy nem akarja hogy emiatt vége legyen, nem akarja hogy emiatt a közös gyerekünket külön neveljük. Én biztos voltam hogy vele akarom leélni az életemet, még mindig szeretem, a gyerekünket várom, el se tudtam képzelni hogy meg kell fordulnia a fejemben valaha hogy szétmegyünk.
De meg lehet ezt bocsátani? Elég az hogy szeretem, hogy együtt terveztem vele a jövőmet, hogy nemsokára megérkezik a kisfiunk? El lehet ezt felejteni, tovább lehet lépni ezen? Mindig gyanakodni és félni fogok ezután?
És ő tovább fog lépni, vagy mindig benne lesz alternatívaként hogy mással is legyen ha valami miatt nem működik köztünk? Hűséges fog maradni ha folytatjuk?
Mi lesz a kicsivel? Alapból egy szétment családba érkezzen, vagy egy talán megjavuló talán nem kapcsolatba?
Ismertek, vagy van közületek itt bárki aki megtudott egy megcsalt kapcsolatot menteni? Vagy elmentetek inkább egy ilyen helyzet után? Örülnék ha valaki segítene, nem akarom ismerősökkel megbeszélni ezt..
Èn ugyan ebben a hejzetben voltam 6hónapos terhes voltam mikor kiderült, ràadàsul ő mondta el hogy megcsalt, megbocsàjtottam, annak ellenère hogy nem egy este vllt hanem egy hónapos KAPCSOLAT, gondolom a hormonok miatt volt mert alapból logikusan gondllkodom, szülèsnèl bent is volt, együtt mentünk haza stb... Majd kiderült màsfèl èvcel kesőbb hogy megtette mikor a gyerek fèl èves volt, mikod 10 hónapos majd onnan folyamatosan vol egy újabb kapcsolata...
Gondolom úgy gondolta ha egyszer megbocsàjtottam akkor màr mindig meg fogok, pedig akkor màr nem voltak hàzasèleti gondjaink! Mikor kiderürl 3hónapos terhes voltam, nàlunk is a hölgy borított olyan szepen csinàlta hogy semmit nem vettem èszre sőt mèg sajnàltam is ès kinyalram a fenekèt a sok túlóra miatt de ràjöttem milyen geinctelen. Ràjöttem hogy hülye voltam, talàn egy megcsalàst mèg meg lehet bocsàjtani, mèg felèpíthető egy kapcsolat de egy olyan esetnèl mint amiben te is vagy nem làtom a remenyt, nàlad is nem botlàsröl van szó, aki randizgat talàlkozgat előtte az megszervezi, nem egy àtmulatott èjszaka utàn megtörtènt esetről van szó, nem egyszeri bűntudat, talàlkozgatasok alatt sem gondolt ràtok mert akkor nem folytatta volna...
3 féle sors létezik ilyen szempontból:
- akit sosem csalnak meg (vagy igen, de sose tudja meg és éli boldogan az életét, amíg meg nem hal)
- akit megcsalnak és nem bocsájt meg, vagy megbocsájt, de ráb*szik
- aki megbocsájt és jól jár, mert a pasi tanult a hibájából
Ha nem ad a kérdező még egy esélyt a kapcsolatnak, akkor soha nem tudja meg, hogy egyébként a két utóbbi közül melyik sors van neki megírva. Nem értem, miért támadjátok le azért, mert gondolkodik a helyes lépésen.
Nagyon sajnálom a helyzetedet. Nőként nem lenne gyomrom (amúgy se, de így sehogy) összejönni egy pasival, akinek terhes és/vagy kisgyermekes párja van. Mert nem. Mert erkölcstelen (amúgy is, de így főleg) kihasználni azt, hogy a másik nő most épp nincs topon nőiségében. (A legtöbbeknek idő kell, amíg visszaállnak "nő" üzemmódba is. Ez nem baj.)
Undorító dolgot tett veled. Ha meg is bocsájtasz, akkor is ott lesz a kétely, az állandó feszültség, a megbántottság, a nem vagyok elég jó érzés. Persze lehet, hogy neked kell még egy kör ahhoz vele, hogy le tudd zárni a kapcsolatot. Az is lehet, hogy tanult a hibájából. Minden lehet. Csak nem valószínű.
Anyukáméknál a következőképpen zajlott:
Anya: Elhagylak, kész, vége.
Apa: Ha elhagysz, megölöm magam.
Ezt elismételték 5-10 évig havi párszor, majd egyszer anyukám tényleg elköltözött. És mit tett apukám? SEMMIT! Azt tette. Nem kaparta a falat, küszöböt, nem ment utána. Elengedte. Ennyi. Semmi gyere vissza. Egyszerűen...ennyi.
Ahhoz képest, hogy előtte évekig fenyegetőzött, hogy nem tud anyám nélkül élni...
Csak azért írtam le, mert ezzel, hogy lelépett inkább magának akarta megspórolni a veszekedést, nem neked. Az érzelmeidre játszik, rángatja a zsinórjaidat, pontosan tudja, hogyan kell ezt úgy előadni, mintha ő tett volna szívességet neked azzal, hogy elment.
Ja, és amúgy azzal is, hogy megcsalt. Hát mert nem téged zaklatott ezzel terhesen! Minek hordta volna a válladra a problémát, van neked elég. Még terhelt volna ezzel is? Ugyan-ugyan, ne legyél buta, hát ő szeret téged, hogyan gondolod, hogy akkor szóba hozza a szex-mentesség problémáját? Hát nem látod, hogy csak a kapcsolatotoknak akart jót?!
Látod, hogy meg lehet ezt fordítani? És ezt fogja csinálni veled. Van rá egy jó szó: manipuláció.
Szabad a másik oldalról nyilatkozni? :) megtörtént, lebuktam utólag, kidobott a párom kb 2 hétre, de térden csúszva visszakönyörögtem magam. Még a csillagokat is lehoztam volna, csak higyje el, hogy iszonyatosan megbántam, hogy engedtem a kalandvágynak. És ez tényleg így volt, azóta is eszméletlenül szégyellem magam és még csak beszélgetni se merek mással, ha a párom a közelben van, nehogy azt gondolja, flörtölök.
Tanulság:
1. Ha megpusztulok a vágytól, akkor se kockáztatok egy hülye kis kalandért soha többé
2. Imádom a páromat és egyáltalán nem érdemelte ezt meg!
3. Ha csak egyszer volt nagy szerencsém ebben az életben, akkor az az volt, amikor elhitte, hogy többé nem teszek ilyet.
Hozzá teszem, nálunk nem volt baba a képben, de sztem mindegy is, a megcsalás az megcsalás, nem érdekesek a körülmények. Én nem is mentegetőztem semmivel.
Nezd szerintem mentheto es javithato, mert szereted es hiszel abban, hogy ez mukodhet.
En nem tudom masoknal hogy van, de az, hogy valaki egyszer felrelep egy egyebkent jol mukodo kapcsolatban az szamomra fajo, de megbocsajthato ezert nem fogok sutba dobni x evet.
Nem embert olt, hazudott, kiderult, ezert (is) ember. Ha tenyleg szeretitek egymast, akkor ne dobd ki, foleg ugy ne h alapvetoen boldogok vagytok (ezt leszamitva) hanem uljetek le, beszeljetek at es kedjetek el dolgozni a kapcsolatotokon. Baromi nehez lesz, mert ujra megbizni valakiben ezek utan az hosszu evek munkaja, es ugye ehhez turelem kell es kitartas, de hosszutavon megeri:-)
Az, bogy kesobb megcsal e vagy sem teljesen indifferens, ez olyan mi t azon filozni h elut e az auto es ez a tortenet itt rolad szol. Minden ember megerdemel egy masodik eselyt (nalam legalabbis) es ha megint eljtassza akkor gondolkodas nelkul szakitas, de akkor elmondhatod magadrol h te MINDENT megtettel hogy megmentsd a dolgokat.
Es ez a lenyeg, sot, mindig ez a lenyeg. Az h o mit tett vagy nem tett az ot minositi, es szerintem baromi klassz csaj vagy, hogy ennek ellenere megprobalod megjavitani a hazassagodat.
A szuklatokoruseg a jellemzo errefele, szoval jo ilyesmit olvasni:-)Veszteni nem vesztesz vele ha megprobalod, mert ha marad es boldogok vagytok akkor azert szuper, ha meg megcsal es eltunik az eletedbol az is szuper.
Szoval ulj le vele, beszelgessetek, beszelj neki az erzeseidrol....es allitsatok vissza a dolgokat (mert lehet:-).
Drukkolok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!