Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendbe jöhet ez még?
Nem vagyunk házasok, de édes mindegy ez szerintem a helyzetünkben, csak a kategória miatt írtam de szerintem ide tartozhat a kérdésem.
Évek óta ismerjük egymást, 3 éve komolyabbra fordult, összeköltöztünk, gyereket várok.
Semmi probléma nem volt a vállalásával, ő is akarta talán ő is vetette fel előbb.
Tudom hogy ingadozóbb a hangulatom, több mindenen kaptam fel a vizet de nem váltam házisárkánnyá a hormonok miatt. Csökkent a nemi életünk mert folyton elaludtam illetve fáj is, de nem hittem volna hogy ebből baj lesz. Azt hittem tudja hogy ez ezzel is jár, hogy tud várni míg minden ugyanolyan jó lesz. Csak annyira nem ezt vártam tőle. Megcsalt valami huszonegykét éves lánnyal.
A lány hívott fel, ő borította a bilit hátha akkor komolyabb lesz a kapcsolatuk azaz elhagy engem, tudott a lány arról is hogy terhes vagyok..
A párom nem tagadta, elmondta mióta, azt mondta megszakítja a kapcsolatot vele, hogy nem akarja hogy emiatt vége legyen, nem akarja hogy emiatt a közös gyerekünket külön neveljük. Én biztos voltam hogy vele akarom leélni az életemet, még mindig szeretem, a gyerekünket várom, el se tudtam képzelni hogy meg kell fordulnia a fejemben valaha hogy szétmegyünk.
De meg lehet ezt bocsátani? Elég az hogy szeretem, hogy együtt terveztem vele a jövőmet, hogy nemsokára megérkezik a kisfiunk? El lehet ezt felejteni, tovább lehet lépni ezen? Mindig gyanakodni és félni fogok ezután?
És ő tovább fog lépni, vagy mindig benne lesz alternatívaként hogy mással is legyen ha valami miatt nem működik köztünk? Hűséges fog maradni ha folytatjuk?
Mi lesz a kicsivel? Alapból egy szétment családba érkezzen, vagy egy talán megjavuló talán nem kapcsolatba?
Ismertek, vagy van közületek itt bárki aki megtudott egy megcsalt kapcsolatot menteni? Vagy elmentetek inkább egy ilyen helyzet után? Örülnék ha valaki segítene, nem akarom ismerősökkel megbeszélni ezt..
minek koptatjuk a szánkat?
megbocsát.
és majd ha gyerek mellett újra megteszi, akkor is nyel majd. mert akkor ott a gyerek.
27es mi segített hogy rendbe hozzátok a kapcsolatokat, mennyi idő volt, mi adott erőt hogy újra bízz benne, hogy lenyeld azt a békát? Mocorog még benned a bizalmatlanság, vagy tényleg teljesen tovább sikerült lépni?
Elfelejteni nem lehet gondolom és nem is kell de mára újra boldogok vagytok?
az a jó hogy te akarod megjavítani? de mit is kéne? egy pasit aki nem szól hogy baja van, csak félrekúr? aki hazudik? és ha nem szól a nő, akkor meg se tudod. ezt is vágod ugye? hogy szépen lapított volna.
egy botlás - kedvencem. elesett és álló farokkal egy vaginába zuhant...
Persze persze a szex csak baleset láttam én is kifigurázott képregényeket erről :)
Fogalmam sincs hogy kiderült volna vagy nem, nem tudom, kiderült ezzel kell valamit csinálni.
Nem tudom miért nem szólt, nem tudom miért volt ez könnyebb nem tudom mit várt mi fog történni. Nem tudom mi járt a fejébe mert nem hallgattam végig, akkor hívtak amikor dolgozott mire hazajött tudta hogy a csaj felhívott, megkérdeztem hogy igaz e, igaz volt, nagyon kiakadtam ő pedig megijedt hogy bajunk lesz, azt mondta ha nem akarom látni, akkor áthívja a tesóját, ő pedig visszajön később amikor meg tudjuk beszélni és én is kicsit megnyugodtam.
Most komolyan azért nem lett volna vicces ha itt marad és erőlteti hogy beszéljük meg, meg a többi, fogalmam sincs hogy kaptatok e össze kismamával, de nem egy egészséges dolog terhesen veszekedni...
és te még tapsikolsz hogy szarik beszélgetni veled, hanem elmegy :) azta ilyen naiv emberke nem sok van. de jól kifogta veled. szerintem engedd meg neki, hogy félremenjen, hisz lesz majd időd nap mint nap szexelni egy csecsemő mellett? na ugye, hogy nem.
kapjon kimenőt szegény apuci :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!