Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendbe jöhet ez még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendbe jöhet ez még?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk házasok, de édes mindegy ez szerintem a helyzetünkben, csak a kategória miatt írtam de szerintem ide tartozhat a kérdésem.

Évek óta ismerjük egymást, 3 éve komolyabbra fordult, összeköltöztünk, gyereket várok.

Semmi probléma nem volt a vállalásával, ő is akarta talán ő is vetette fel előbb.

Tudom hogy ingadozóbb a hangulatom, több mindenen kaptam fel a vizet de nem váltam házisárkánnyá a hormonok miatt. Csökkent a nemi életünk mert folyton elaludtam illetve fáj is, de nem hittem volna hogy ebből baj lesz. Azt hittem tudja hogy ez ezzel is jár, hogy tud várni míg minden ugyanolyan jó lesz. Csak annyira nem ezt vártam tőle. Megcsalt valami huszonegykét éves lánnyal.

A lány hívott fel, ő borította a bilit hátha akkor komolyabb lesz a kapcsolatuk azaz elhagy engem, tudott a lány arról is hogy terhes vagyok..

A párom nem tagadta, elmondta mióta, azt mondta megszakítja a kapcsolatot vele, hogy nem akarja hogy emiatt vége legyen, nem akarja hogy emiatt a közös gyerekünket külön neveljük. Én biztos voltam hogy vele akarom leélni az életemet, még mindig szeretem, a gyerekünket várom, el se tudtam képzelni hogy meg kell fordulnia a fejemben valaha hogy szétmegyünk.

De meg lehet ezt bocsátani? Elég az hogy szeretem, hogy együtt terveztem vele a jövőmet, hogy nemsokára megérkezik a kisfiunk? El lehet ezt felejteni, tovább lehet lépni ezen? Mindig gyanakodni és félni fogok ezután?

És ő tovább fog lépni, vagy mindig benne lesz alternatívaként hogy mással is legyen ha valami miatt nem működik köztünk? Hűséges fog maradni ha folytatjuk?

Mi lesz a kicsivel? Alapból egy szétment családba érkezzen, vagy egy talán megjavuló talán nem kapcsolatba?

Ismertek, vagy van közületek itt bárki aki megtudott egy megcsalt kapcsolatot menteni? Vagy elmentetek inkább egy ilyen helyzet után? Örülnék ha valaki segítene, nem akarom ismerősökkel megbeszélni ezt..

2015. márc. 19. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
63%
Ne legyel mar ennuyire naiv! Miert vinne az osszes cuccat? Mirt fizessen alberletet? A kis csajnak nem kell vegleg, haveroknak, rokonoknak sem. Most el egy kicsit, hisz tudja ugyis visszaveszed. Aztan majd kezdodik minden elolrol, egy masik fruskaval.
2015. márc. 19. 12:40
 12/80 A kérdező kommentje:
Életképes vagyok nélküle is de évekig voltunk együtt azt nem dobja ki az ablakon úgy az ember. Lassan én kérek elnézést hogy a szerelem nem múlik el egyik pillanatról a másikra. Igen nyilván könnyű lenne. Könnyebb lett volna ha azzal a telefonnal elvágnak bennem mindent de ez nem így működik, nyilván nem preferálnám hogy innentől csaljon agyba főbe úgyis vele maradok, de nem tudom hogy egy botlásból ki lehet e jönni, nem csaltak még meg azért kérdeztem olyat aki átment ezen...
2015. márc. 19. 12:40
 13/80 anonim ***** válasza:
85%

Először is, borzasztóan sajnálom a helyzeted :(

Másodszor, nem, én nem tudnék megbocsátani, inkább maradnék egyedül a gyerekkel. Ahogy előttem is írták, ez a legaljasabb, egy terhes nőt megcsalni, elárulni, aki valamilyen szinten kiszolgáltatott. Akkor árult el, mikor a legnagyobb szükséged lenne rá, leginkább támaszt kéne nyújtania. Szerintem igen, mindig gyanakodni és félni fogsz, és igen, mindig ott lesz a lehetőség, hogy ha valami apró gond van a kapcsolatotokban, ő rohan majd más karjaiba. Aki ilyen simán megcsalja a terhes feleségét, annak szerintem nem nagyon van lelkiismerete, nem sokat jelent neki a hűség.

Hogy mi lesz a kicsivel... nehéz ügy, de tudod ők picik, nem hülyék. Hiába maradtok együtt, érzi ám, hogy nem jó a kapcsolatotok, nincs meg a harmónia, még ha pontosan nem is tudja, mi a baj. Én a magam részéről inkább szakítanék, kulturáltan megbeszélnénk a láthatást (ez nálam mondjuk azt jelentené, hogy a gyerekhez jöhet, amikor akar, viheti is magához természetesen), mert ez még mindig egy kiegyensúlyozottabb, tisztább helyzet, mint egy szar kapcsolat, amiben szenvedek csak, mert folyton rettegek és bizonytalan vagyok.

Komolyan, pár hónap szexhiány elég ahhoz, hogy máshová menjen? Szerinted mennyire lehet rá hosszabb távon számítani?

Viszont muszáj megjegyeznem, hogy ezen a ponton hibáztál te is: "Csökkent a nemi életünk mert folyton elaludtam illetve fáj is, de nem hittem volna hogy ebből baj lesz. Azt hittem tudja hogy ez ezzel is jár, hogy tud várni míg minden ugyanolyan jó lesz." Nem állítom, hogy te vagy a hibás, mert természetesen nem, de nem hinni kellett volna, hanem beszélni róla. Ennyi, amit rosszul csináltál, nem több. Nagyon megértelek egyébként, mert én is terhes vagyok épp, és nálunk sem megy a szex. Eleinte folyton hánytam, rosszul voltam, a hátam közepére nem kívántam, most meg ugyanaz a baj, mint nálad, kellemetlen, fáj, egyszerűen nem megy. De sokat beszéltünk erről, nehogy gond legyen abból, hogy teljes a téma hanyagolása, így ismerem a férjem álláspontját a helyzetről. Mondjuk ehhez nyilván kell őszinteség is, mert hazudhat a másik fél, amit akar.

Kitartás, remélem jó döntést hozol és talpra állsz hamar!

2015. márc. 19. 12:41
 14/80 A kérdező kommentje:

Annak a kiscsajnak kéne hiszen azért hívott fel, ha neki is kellene hozzáment volna.

Ha nem fogadom vissza keres elég jól hogy eltartsa magát, alapból nem az az ember aki eltartatja magát...

2015. márc. 19. 12:42
 15/80 anonim ***** válasza:
ja aztan majd szülés után gyorsan pattanj nyeregbe, mert megint megcsal!
2015. márc. 19. 12:42
 16/80 A kérdező kommentje:
De sosem mondta hogy zavarja hogy nem megy, sosem erőltette...
2015. márc. 19. 12:44
 17/80 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnallak, kerdezo, ilyen gondolkodassal, de a picit is. Le-fel fog apuci es anyuci koltozkodni.
2015. márc. 19. 12:44
 18/80 anonim ***** válasza:
87%

jaj akkor sajnáljuk már szegényt... néma talán? ja neeem!

akkor szépen szólni kellett volna, nem mást kúrni.

fogadd vissza, aztán majd agyalj azon egész életedben, hogy mikor teszi meg újra!

2015. márc. 19. 12:45
 19/80 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz helyzet, mert van példa mindenre, hogy jött is rendbe kapcsolat egy ilyen után, meg nem is. Ez csakis a két ember intelligenciáján és akaratán múlik. Az sem mindegy, hogy mi volt az oka a megcsalásnak. Elhanyagoltság érzése, vagy érzelmi okok.Bár egyik sem ad felhatalmazást a megcsalásra.Mindenképpen leülnék vele tisztázni. Mindenki más. Van, aki ha nehezen is, de egy idő után megtud bocsájtani, van aki nem.Ami biztos, hogy a bizalom elveszett. Mindenképpen neki kell bizonyítania és visszaszerezni a bizalmadat. Ha ennek ellenére szeretitek egymást (bár ezt most kijelenteni az ő részéről kicsit bizarr), egy esélyt adnék még. Ha alapvetően nem ilyen szoknyavadász, akkor lehet esély. Fordulhattok tanácsadóhoz is. Sokszor ezt két ember a sértettségek miatt nem tudja megoldani, kell egy külső személy. A bébi miatt nagyon nem mindegy a jövőtök. Persze ne kizárólag emiatt maradjatok együtt.Ne veszekedjetek, hanem beszéljétek meg.Te egyébként is érzékenyebb vagy állapotosan, ezt igazán szem előtt tarthatná. Tisztázni kell vele, hogy az állapotodtól nem tudsz úgy viszonyulni a szexhez, mint ahogy szeretnétek, nem azért, mert nem szereted. Elég gusztustalan, hogy ha ezért csalt meg.Kitartást!
2015. márc. 19. 12:49
 20/80 A kérdező kommentje:

Kedves 67% os muszáj provokálni az embert és belerúgni? Tényleg akarsz érdemben segíteni? Vagy csak a női büszkeséget tudod hajtogatni? Igen tudom mit tett, igen tudom hogy nem könnyen bocsátható, de kérlek azért egy fél százaléknyi empátiát erőltess magadba, nem könnyű a helyzet nem provokációt akarok hallani hanem azt hogy át lehet e lépni ezt, szerinted nem, köszönöm a válaszod de kérlek ne sértegess.

Ezen kívül sosem volt megoldatlan problémánk, mindig számíthattam rá, és nem véletlenül maradtunk ennyi ideig együtt, nem a rózsaszín köd köt hozzá.

2015. márc. 19. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!