Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendbe jöhet ez még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendbe jöhet ez még?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk házasok, de édes mindegy ez szerintem a helyzetünkben, csak a kategória miatt írtam de szerintem ide tartozhat a kérdésem.

Évek óta ismerjük egymást, 3 éve komolyabbra fordult, összeköltöztünk, gyereket várok.

Semmi probléma nem volt a vállalásával, ő is akarta talán ő is vetette fel előbb.

Tudom hogy ingadozóbb a hangulatom, több mindenen kaptam fel a vizet de nem váltam házisárkánnyá a hormonok miatt. Csökkent a nemi életünk mert folyton elaludtam illetve fáj is, de nem hittem volna hogy ebből baj lesz. Azt hittem tudja hogy ez ezzel is jár, hogy tud várni míg minden ugyanolyan jó lesz. Csak annyira nem ezt vártam tőle. Megcsalt valami huszonegykét éves lánnyal.

A lány hívott fel, ő borította a bilit hátha akkor komolyabb lesz a kapcsolatuk azaz elhagy engem, tudott a lány arról is hogy terhes vagyok..

A párom nem tagadta, elmondta mióta, azt mondta megszakítja a kapcsolatot vele, hogy nem akarja hogy emiatt vége legyen, nem akarja hogy emiatt a közös gyerekünket külön neveljük. Én biztos voltam hogy vele akarom leélni az életemet, még mindig szeretem, a gyerekünket várom, el se tudtam képzelni hogy meg kell fordulnia a fejemben valaha hogy szétmegyünk.

De meg lehet ezt bocsátani? Elég az hogy szeretem, hogy együtt terveztem vele a jövőmet, hogy nemsokára megérkezik a kisfiunk? El lehet ezt felejteni, tovább lehet lépni ezen? Mindig gyanakodni és félni fogok ezután?

És ő tovább fog lépni, vagy mindig benne lesz alternatívaként hogy mással is legyen ha valami miatt nem működik köztünk? Hűséges fog maradni ha folytatjuk?

Mi lesz a kicsivel? Alapból egy szétment családba érkezzen, vagy egy talán megjavuló talán nem kapcsolatba?

Ismertek, vagy van közületek itt bárki aki megtudott egy megcsalt kapcsolatot menteni? Vagy elmentetek inkább egy ilyen helyzet után? Örülnék ha valaki segítene, nem akarom ismerősökkel megbeszélni ezt..

2015. márc. 19. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
8%
Te jo isten, kerdezo! Akkor keresztet vetek a boldogsagodhoz, kiirsz egy kerdest, de minek, naiv vagy, tudod, hogy vele maradsz, akkor miert panaszkodsz? Ki serteget? Hozzaszolasod egyre naivabb.
2015. márc. 19. 12:54
 22/80 anonim ***** válasza:
52%

akkor sok boldogságot! vegyétek be a csajt 3.-nak, az majd segít

ha a pasidnak annyira kellenél, akkor ott lenne és teperne mint a szar, hogy visszakapjon!

2015. márc. 19. 12:54
 23/80 anonim ***** válasza:
89%
A szerelem lehet nem múlik el egy pillanat alatt, de vedd észre, te nem azt az ember szereted, aki ezt tette veled. Félreismerted. Az az ember nem létezik. Mint olyan, nem is térhet vissza hozzád, úgyhogy muszáj lesz elfelejtened, mást nem tehetsz. Hogy új kapcsolatot kezdesz-e azzal a pasassal, akiről mindössze annyit tudsz, hogy annyira tiszteli és ragaszkodik a terhes feleségéhez és kisfiához, hogy a legkisebb fennakadás hatására is félrelépéssel reagál, a te döntésed. Az én személyes véleményem, hogy balek vagy, ha az igen mellett döntesz. Nulla gerinc szükséges ahhoz, hogy az ember szeretőt tartson a terhes élettársa mellett, hidd el, ennél sokkal kisebb bűntudatot fog okozni neki, amikor mondjuk a kisbaba mellett átvirrasztott éjszakák miatt leszel fáradt, és úgy fog félremenni. Mert garantált, hogy megteszi, hiszen a tettéből látszik, a legkisebb mértékben sem érdekli, ha kockára teszi a kapcsolatotokat egy numeráért. Az, hogy most nincs melletted, szintén beszédes. Nincs kedve hallgatni a hisztit, vagy elviselni a fájdalmas tekintetedet, magyarul a legkisebb következményét sem akarja vállalni annak, amit tett. Hogy azt mondja, ez a te érdeked.. ugyan-ugyan. Nehogy bevedd. Ha megbánta volna a félrelépést, minden elérhető eszközzel próbálna téged kiengesztelni, visszanyerni a bizalmadat, biztosítani róla, hogy az életben nem fordul elő, vezekelni, egy pillanatra sem hagyna magadra, hogy érezd, mellette állsz mindenben, viselné a következményeket, hogy helyrebillenjen benned a róla alkotott kép.. Így viszont simán megpattant, mert nem érdekli, mi lesz a vége. Biztos el tud játszani néhány megható jelenetet arról, hogy fontos vagy neki, de ez leginkább annak szól, hogy nem akar a gyerekétől távol élni, vagy mégis jó egy biztos ágy, ahova visszatérhet, amikor épp nincs jobb. A két verzió, ami közül választhatsz, hogy a baba egyedülálló anyához érkezzen, vagy pár hónapos/éves korában kelljen elszakadnia az apjától, amikor újabb megaláztatások után végre összeszeded magad, és kidobod. Ez utóbbi rosszabbat tesz a gyereknek és neked is.
2015. márc. 19. 12:55
 24/80 anonim ***** válasza:
86%

A 67%-os kissé nyersen fogalmaz, de igaza van.

Ne legyél naiv. Gondold végig. Csökkent a nemi életetek, erre ő minden probléma nélkül keresett magának valakit akivel kiélheti a vágyait. Megpróbálta ezt megbeszélni veled? Megpróbálja most visszaszerezni a bizalmadat? Nem Elszaladt annyival, hogy "nyugodtan gondolkozz". Menjen az ilyen a fenébe. Te most elfogult vagy, próbálod védeni elkeseredettségedben, de mi át tudjuk látni helyetted abból amit leírtál. Ez a pasi átb*sz téged, vedd észre.

2015. márc. 19. 13:03
 25/80 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező! Nagyon sajnálom a helyzeted. azt hogy a párod megcsalt téged , főleg hogy gyermeket vársz nagyon nem szép dolog. Szerintem nem most kezdte el félrelépni. aki egyszer félrelépet az máskor is fog. még akkor is ha megint babát vársz. Van egy ismerősöm , feleség 3. gyermekét várta amikor kiderült hogy a férje szeretőket tartott, nem egy nővel kezdett ki . A feleség megbocsátott , a férj meg továbbra is csalja a feleségét , most jobban ügyel arra hogy ki ne derüljön ez az egész. nagyon rossz ez így . Elhiszem hogy szereted meg minden , de ne hagyd hogy megalázzon téged. mi lesz később amikor meg fog születni a baba??? aki egyszer megtette az máskor is meg fogja tenni. Gondold meg mit akarsz ettől a férfitől .
2015. márc. 19. 13:05
 26/80 anonim ***** válasza:
86%
Már az is undorító, hogy megcsalt, de így, hogy babát vártok... ha te le tudod nyelni ezt a békát hát hajrá de én nem tudnék egy ilyen emberrel élni aki nem csak engem aláz meg, hanem a babánkat is semmibe veszi... mert ezzel hogy egy kiscsajjal félrement, teljesen semmibe vett téged és a babát is.
2015. márc. 19. 13:10
 27/80 anonim ***** válasza:
15%

Szegénykém, sajnállak, pontosan tudom, hogy min mész keresztül :(

Saját tapasztalatból mondom, egyáltalán nem szabad eldobni a kapcsolatot egy botlás miatt. Nem biztos, hogy a szexhiány, sokkal inkább az ilyedtség egy új élettől és a félelem vitte rá, hogy ezt tegye. Ha megbánta és látod rajta, hogy mélységesen szégyelli, akkor lépj tovább. Amire számíthatsz, az az, hogy legalább 2-3 év kell ahhoz, hogy újra bízni tudj benne, de az után is rengeteget fogsz féltékenykedni. Fontos, hogy ülj le vele, mond el neki, hogy ez nem az első, hanem az utolsó utáni eset volt, a következőnél úgy lelépsz, hogy soha az életben nem fog rólad hallani, a gyerekről pedig még a semminél is kevesebbet...

Légy erős és igyekezz tovább lépni a magad és a baba érdekében.

2015. márc. 19. 13:18
 28/80 A kérdező kommentje:

Évek alatt azért kiismerhető egy ember, mielőtt összejöttünk ismertem már. Nem akarok naiv lenni, de nem hiszem hogy az egész személyisége amit eddig nekem és az ismerőseinknek mutatott hazugság, mert az szerintem legalább akkora butaság lenne.

Nem tudom mennyi gerinc kell a megcsaláshoz, nem csináltam ilyesmit, de gondolom helyzet hangulat és többi, hiba ez tudom, tudom hogy attól hogy állítok fel magyarázatot hiba marad. Amit nem tudok az az hogy egy ilyen hibát helyre lehet e hozni, hogy meg lehet e bocsátani.

Mint írtam azért nem maradt mert nem akart felzaklatni, eléggé kiborultam ugyanis ami nyilván így a végén nem tesz jót, áthívta hozzám a testvérét hogy legyen valaki mindig velem, ha nem akarná az ő részét vállalni ha nem érdekelné gondolom nem a húgát hanem az egyik barátnőmet hívja át.

Hétfőn derült ki az egész, mert régóta nem beszélt azzal a lánnyal, azzal hogy ismerőshöz ment át, most elég furán néz rám és rá a húga is és az a család is ahol van, ha nem akar vállalni semmit akkor nem kockáztatja hogy ismerősök között vagy a családjában kiderül a dolog.

Tudom hogy nincs elfogadható ok erre, de valami magyarázata van nyilván neki is, nem hallgattam végig. Az hogy a gyerekünk ne számítana neki nem igaz, ha szét is megyünk szerintem mindent meg fog tenni a közös felügyeletért.

És mivel tényleg dolgozik, és friss az egész szerintem nem volt rossz ötlet hogy elment és hétvégén beszélünk ha akarok vele beszélni, úgy hogy nincs időnk leülni beszélgetni úgy gyilkos lett volna az ha itt marad.

Nem naiv akarok lenni tényleg, nem szőnyeg alá akarom söpörni a szerelem nevében, de gondolom biztos vannak aki túléltek egy ilyen alkalmat, ha rossz ötlet volt együtt maradniuk ha nem.

Nem tudom mit hoz a hétvége, nem mindenáron akarom hogy visszajöjjön, ha úgy kulturáltabb és élhetőbb lesz akkor nyilván szétmegyünk, nem ragaszkodok egy rossz kapcsolathoz, de nem akarok eldobni egy talán sok erővel megjavítót se mindenáron.

2015. márc. 19. 13:19
 29/80 anonim ***** válasza:
57%
27es vagyok, még annyit hozzáfűzök, hogy látom, itt nagyon sok önérzetes ember van, de amíg hasonló helyzetbe nem kerülnek, addig könnyű ilyen tanácsokat osztogatni, hogy hagyd el. Terhesen, szerelmesen, kíváncsi lennék, hányan lépnének le! 10ből jó, ha 1 megtenné. Mindenki hibázhat! Senkit nem lehet egy hiba miatt elásni! Mindenki megérdemel még egy esélyt. Én nem bántam meg, hogy nyeltem egyet! Újjá építettük a kapcsolatunkat, szeretjük egymást és mind a ketten tanultunk az esetből.
2015. márc. 19. 13:24
 30/80 anonim ***** válasza:
78%
Azt nem mondtam, hogy nem számit neki a gyerek de ezzel hogy a f@rka vezette igenis semmibe vett titeket és pont, de látom te kimagyarázod az egészet, teljes mértékben elvakult vagy, ne csodálkozz ha miután meglett a baba megcsal hisz szülés után se lehet szexelni pár hétig... na akkor mi lesz vele?
2015. márc. 19. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!