Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendbe jöhet ez még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendbe jöhet ez még?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk házasok, de édes mindegy ez szerintem a helyzetünkben, csak a kategória miatt írtam de szerintem ide tartozhat a kérdésem.

Évek óta ismerjük egymást, 3 éve komolyabbra fordult, összeköltöztünk, gyereket várok.

Semmi probléma nem volt a vállalásával, ő is akarta talán ő is vetette fel előbb.

Tudom hogy ingadozóbb a hangulatom, több mindenen kaptam fel a vizet de nem váltam házisárkánnyá a hormonok miatt. Csökkent a nemi életünk mert folyton elaludtam illetve fáj is, de nem hittem volna hogy ebből baj lesz. Azt hittem tudja hogy ez ezzel is jár, hogy tud várni míg minden ugyanolyan jó lesz. Csak annyira nem ezt vártam tőle. Megcsalt valami huszonegykét éves lánnyal.

A lány hívott fel, ő borította a bilit hátha akkor komolyabb lesz a kapcsolatuk azaz elhagy engem, tudott a lány arról is hogy terhes vagyok..

A párom nem tagadta, elmondta mióta, azt mondta megszakítja a kapcsolatot vele, hogy nem akarja hogy emiatt vége legyen, nem akarja hogy emiatt a közös gyerekünket külön neveljük. Én biztos voltam hogy vele akarom leélni az életemet, még mindig szeretem, a gyerekünket várom, el se tudtam képzelni hogy meg kell fordulnia a fejemben valaha hogy szétmegyünk.

De meg lehet ezt bocsátani? Elég az hogy szeretem, hogy együtt terveztem vele a jövőmet, hogy nemsokára megérkezik a kisfiunk? El lehet ezt felejteni, tovább lehet lépni ezen? Mindig gyanakodni és félni fogok ezután?

És ő tovább fog lépni, vagy mindig benne lesz alternatívaként hogy mással is legyen ha valami miatt nem működik köztünk? Hűséges fog maradni ha folytatjuk?

Mi lesz a kicsivel? Alapból egy szétment családba érkezzen, vagy egy talán megjavuló talán nem kapcsolatba?

Ismertek, vagy van közületek itt bárki aki megtudott egy megcsalt kapcsolatot menteni? Vagy elmentetek inkább egy ilyen helyzet után? Örülnék ha valaki segítene, nem akarom ismerősökkel megbeszélni ezt..

2015. márc. 19. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:
Igen örülök hogy elment mert örülök hogy nem felzaklatottan kell beszélgetnem vele, lehet hogy ez gyári hiba szerinted de én tényleg örülök a dolognak..
2015. márc. 19. 13:57
 42/80 anonim ***** válasza:
73%
és a kiscsajt még most is reszeli, ugye tudod?
2015. márc. 19. 13:59
 43/80 A kérdező kommentje:
Amikor írtam hogy pár hónap volt, nem tudom hogy mennyi volt az az idő amikor tényleg találkoztak, a csaj randizást mondott és több alkalmat, nem tudom hogy mennyire fújta fel, mert a másik oldalt nem hallottam még, és ha másik oldalról kevesebbnek tűnik akkor sem tudom hogy kinek higgyek
2015. márc. 19. 14:00
 44/80 A kérdező kommentje:
Hát úgy nehezen hogy 12zik utána pedig visszamegy ahhoz az ismerős családhoz akinél van most, tényleg nem mozdult még ki tőlük szabadidejében, tehát hacsak nem ott előttük csinálják, akkor nem, nem csinálnak semmi olyat most
2015. márc. 19. 14:01
 45/80 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, előre leszögezem, hogy nem akarok beszólni, nem szeretnélek megbántani, sőt, nagyon sajnálom a helyzetedet.

De. Van egy kifejezés arra, hogy mi vagy te a párod számára. Két szó az egész: kényelmi állandó.

A válaszolók döntő többsége ugyanazt mondja. Kérlek, hidd el, nem mindenki más megy szembe az autópályán.

2015. márc. 19. 14:03
 46/80 anonim ***** válasza:
70%
a 12órás műszak és terhes társ mellett is ment a félrekufirc, szóval mivel egyik kiesett így csak könyebb...de most biztos neeeeemm...ugyaaanmááár
2015. márc. 19. 14:03
 47/80 A kérdező kommentje:

Nem minden héten túlórázik, most épp igen és tényleg nehezen csinálnák ha nem megy konkrétan ki az ismerőseink házából érted?

Tudom hogy ha sokan mondják ugyanazt arra érdemes hallgatni, de a sokak akik itt ugyanezt mondták nem írták mellé hogy ilyen történt velük azért nyilatkoznak így. Páran írtak már akik voltak ilyen helyzetben és ők kissé más véleményen vannak. Azért ugye nem baj ha azt is meghallom amit ők mondanak

2015. márc. 19. 14:08
 48/80 anonim ***** válasza:
A kényelmi állandóra van egy durvább kifejezésem: Köpőcsésze. És sajnos igaz amit az a válaszoló mondott aki ezt felhozta.
2015. márc. 19. 14:08
 49/80 anonim ***** válasza:
84%

A kényelmi állandós válaszoló vagyok. Ismerem a szituációt, a szüleim ugyanezt csinálták, bár nem terhesség, hanem öcsém kisbabakora alatt. Anyám elnézte, és elárulom: utána még sokszor, sok nővel meg lett csalva, öt konkrét olyan van, akiről én tudok (névvel), és azon kívül még ki tudja, mennyi.

Konkrét kérdésedre: nem lehet elfelejteni. Minden veszekedésnél fel fogod hozni, és minden áldott alkalommal, ha késik otthonról, arra fogsz gondolni, vajon kivel van.

Az is igaz, hogy ha szeretne téged, most teperne. Valószínű még lenne is egy ideiglenes(!) javulás a kapcsolatotokban. De nincs melletted, hülye kifogásokkal lelépett és rád hárítja a felelősséget azért, hogy mi lesz a közös jövőtökkel. Tudod, miért? Mert veled ezt is megteheti.

2015. márc. 19. 14:18
 50/80 anonim ***** válasza:
73%

A hozzászólásaid alapján végtelenül naiv vagy. Foggal-körömmel ragaszkodsz ahhoz, amit elvesztettél, pedig nem kaphatod vissza, csak hazudsz magadnak. Ne vonj le messzemenő következtetéseket abból, hogy a kedves apuka halálra rémült, mert baja eshet a babának. Bárki más ugyanezt tette volna, aki magára haragít. Senki nem áll le cirkuszolni egy terhes nővel, még a utca embere is inkább legyint, mint cirkuszoljon veled ilyen állapotban. Ha komolyan aggódott volna egy percet is értetek, nem megy félre. Ilyen egyszerű..

Azzal próbálod nyugtatni magad, hogy ez csak egy hiba volt. Igen, ez így van. Viszont ilyen hibákat csak kimondottan gerinctelen, önző és hazug emberek követnek el. Normális és jellemvonásaiban hűséges ember számára a hiba ilyen esetben kimerül némi panaszkodásba, esetleg durcás, amiért nem bújsz vele ágyba. Ő viszont egy percet sem izgatta magát holmi párkapcsolaton, elment, és behajtotta máshol azt, ami jár neki. Ha úgy gondolod, ilyen emberrel akarsz együtt élni, megvan rá a lehetőséged, senki másnak nem fog hosszú távon kelleni. Az lehet, hogy erősebb volt a félelme, hogy a saját gyerekének árt, és emiatt inkább vállalta közösség előtt a ballépését.. de komolyan azt hiszed, ez azt jelenti, máskor nem fogja megtenni? Szerinted ez alatt a "kaland" alatt nem jutott eszébe, hogy hogyan reagálnál rá, ha megtudnád? Randizott, flörtölt, csókolóztak, szobára vitte a csajt, szexelt vele, elbúcsúztak, a szemedbe hazudott otthon, és ki tudja, hány alkalom volt.. azért a csaj sem egy 5 perces, parkolóban elkövetett menet után döntötte el, hogy szerelmes, és megpróbálja elvenni tőled a pasit! Nem amiatt érzi magát rosszul, amit tett, hanem azért, hogy kiderült.

2015. márc. 19. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!