Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendbe jöhet ez még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendbe jöhet ez még?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk házasok, de édes mindegy ez szerintem a helyzetünkben, csak a kategória miatt írtam de szerintem ide tartozhat a kérdésem.

Évek óta ismerjük egymást, 3 éve komolyabbra fordult, összeköltöztünk, gyereket várok.

Semmi probléma nem volt a vállalásával, ő is akarta talán ő is vetette fel előbb.

Tudom hogy ingadozóbb a hangulatom, több mindenen kaptam fel a vizet de nem váltam házisárkánnyá a hormonok miatt. Csökkent a nemi életünk mert folyton elaludtam illetve fáj is, de nem hittem volna hogy ebből baj lesz. Azt hittem tudja hogy ez ezzel is jár, hogy tud várni míg minden ugyanolyan jó lesz. Csak annyira nem ezt vártam tőle. Megcsalt valami huszonegykét éves lánnyal.

A lány hívott fel, ő borította a bilit hátha akkor komolyabb lesz a kapcsolatuk azaz elhagy engem, tudott a lány arról is hogy terhes vagyok..

A párom nem tagadta, elmondta mióta, azt mondta megszakítja a kapcsolatot vele, hogy nem akarja hogy emiatt vége legyen, nem akarja hogy emiatt a közös gyerekünket külön neveljük. Én biztos voltam hogy vele akarom leélni az életemet, még mindig szeretem, a gyerekünket várom, el se tudtam képzelni hogy meg kell fordulnia a fejemben valaha hogy szétmegyünk.

De meg lehet ezt bocsátani? Elég az hogy szeretem, hogy együtt terveztem vele a jövőmet, hogy nemsokára megérkezik a kisfiunk? El lehet ezt felejteni, tovább lehet lépni ezen? Mindig gyanakodni és félni fogok ezután?

És ő tovább fog lépni, vagy mindig benne lesz alternatívaként hogy mással is legyen ha valami miatt nem működik köztünk? Hűséges fog maradni ha folytatjuk?

Mi lesz a kicsivel? Alapból egy szétment családba érkezzen, vagy egy talán megjavuló talán nem kapcsolatba?

Ismertek, vagy van közületek itt bárki aki megtudott egy megcsalt kapcsolatot menteni? Vagy elmentetek inkább egy ilyen helyzet után? Örülnék ha valaki segítene, nem akarom ismerősökkel megbeszélni ezt..

2015. márc. 19. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
76%
Kommentelők: A kérdésből és a kérdező további hozzászólásaiból is egyértelműen kivehető, hogy a kérdező már döntött, meg akar bocsátani, tovább akar lépni. Megerősítésre és támogatásra, bátorításra van szüksége, csak épp kicsit félre fogalmazta a kérdést. Miért nem lehet tiszteletben tartani a döntését? Miből gondoljátok, hogy ti jobban ismeritek a párját, mint ő maga? Ezt csakis a kérdező tudhatja, hogy a párja megérdemli-e a második esélyt és úgy tűnik, azt gondolja, hogy igen! Akkor legyünk már kicsit pozitívak és támogatóak! Aki nem volt még soha hasonló helyzetben, az ne mondjon véleményt, mert nem tudhatjátok, hogy az elvektől függetlenül valójában hogy viselkednétek hasonló esetben!
2015. márc. 19. 14:23
 52/80 anonim ***** válasza:
79%

ha eldöntötte miért írta ki ide?

sztem nem mondta el senkinek, se bnő, se család, mert tuti nem támogatnák hogy maradjon ezzel az emberrel

2015. márc. 19. 14:25
 53/80 anonim ***** válasza:
68%
Ha tapasztalatokra vagy kíváncsi: egy ismerősömmel csinálta ezt a férje, végül 2 kisgyerekkel vált el tőle, számtalan megalázó félrelépést követően. Azóta eltelt 20 év, a pasinak most is van állandó partnere, és mellette 2 fix nője, meg akiről még nem tudunk. Az, hogy aki ebben a helyzetben van, toleránsabb, csakis annak köszönhető, hogy nehéz úgy tiszta fejjel gondolkodni, ha az ember érintett, ráadásul szerelmes. Megpróbálhatsz persze elvonatkoztatni a esettől, vagyis képzeld el mondjuk, hogy a barátnőd/húgod/lányod terhes, és kiderül, hogy szeretőt tart mellette a párja, vajon mit gondolnál a férfi jelleméről? Még így sem garantált, hogy objektíven gondolkozol, hiszen annak a férfinak a gyerekét hordod a szíved alatt, aki átvert, és ösztönösen próbálod menteni a helyzetet, mivel már nem lehet visszamenően változtatni rajta.
2015. márc. 19. 14:27
 54/80 anonim ***** válasza:

Az ismerősi körömben van ilyesmi eset. A nő terhes volt, a párja folyamatosan csalta. (Biztos lehetsz abban, hogy a te párod is többször megtette, nem csak egyszer.) Ők még együtt vannak. A nő tudja, hogy csalja a pasi, mindenki teljesen hülyének nézi, hogy még nem dobta ki. Elvileg csak a gyerek miatt van még vele. Hát a gyerek azt látja kb minden nap, hogy ordibálva veszekednek egymással, a nő már elküldte a pasit aztán visszafogadta, volt hogy a rendőröket hívta rá. És ez az állandó feszültség miatt van, a megcsalás miatt sérelmekből.

Tehát jól gondold meg a döntésed.

2015. márc. 19. 14:29
 55/80 A kérdező kommentje:

Tehát a közösség előtt való vállalás a ballépésről a baba iránti féltésből van de a felzaklatás minimalizálása tuti hogy nem amiatt van..

Nem ismerem azt a lányt, nem hallottam a másik oldalról a történetet, igen nyugtatni akarom magam, és igen akarok hinni abban hogy talán túlélhető.

Tudom hogy a "naivság" miatt lehet erősen fogalmazni, de nem írtam hogy mindenképp visszafogadom, sem azt hogy elhagyom, nem tudom hogy döntsek ezért ezért kérdeztem itt, de nem akarom hogy azt higgyétek egy jellemtelen embertől várok gyereket. Mert a hozzászólók szerint tényleg egy félkegyelmű alak, de mint írtam ismerem őt gimis korom óta, és tényleg nem csak a naivság köt hozzá vagy a gyerek, ennyi idő után nem a rózsaszín köd tart össze minket

Amit eddig leszűrtem hogy a legtöbb esetben ez a kapcsolat végét jelenti, mert az illető férfinak ennyire nem számít a nő, sokan önérzetesek és kidobnák, de ők nem voltak ilyen helyzetben így könnyebben ítélnek, mint írtam írtak olyanok akik túl vannak ezen, ők azt írták hogy vannak esetek amikor működhet amikor újra fel lehet építeni, cefetül nehéz, sok féltékenységgel az elején de ez is élhető alternatíva viszont nem mindenkivel, alaposan kell mérlegelni hogy a szóban forgó illető megérdemli e azt az esélyt. Akinél nem derült ki a dolog annál nem maradtak együtt más okból de szétmentek.

Ezek után nem tudom még mi lesz, nyilván beszélnem kell vele, meg rágódok még egy darabig, a párkapcsolati tanácsadó párterápia amit még járhatónak látok ha folytatni akarjuk. Nagyon köszönöm a válaszokat, örülök ha még írtok akár a naivságról akár hasonló helyzetről, bevallom a 67 % amennyire bántó volt annyira kizökkentő is tehát tényleg nincsenek rossz válaszok..

2015. márc. 19. 14:38
 56/80 A kérdező kommentje:
53 54 na ezért is írtam ide mert félek hogy ha vele maradok ez is megtörténhet mint írtam olvasni akarok több alternatívát, csak tudni akarom hogy mikre számíthatok hogy milyen folytatás lehet
2015. márc. 19. 14:43
 57/80 anonim ***** válasza:
83%
Egy várandós nőt megcsalni......ez borzasztó. Biztos nem bíznék benne többé.Erre nincs mentség.
2015. márc. 19. 14:48
 58/80 anonim válasza:
90%
Mindenképp hallgasd meg, de csak akkor, amikor kész vagy rá. Tapasztalat: fel lehet építeni újra. Kutya nehéz, és mindkét félnek nagyon oda kell tennie magát. De létezik, hogy jóra fordul. Igen, az elején (és talán végig is) ott lesz a tüske. Ha megpróbáljátok, soha, de soha nem szabad utána felhánytorgatni. Ha mégis újra megtörténik, azonnal lapát!Minden jót, úgy dönts, ahogy Te helyesnek látod!
2015. márc. 19. 14:55
 59/80 anonim ***** válasza:
74%

Az ilyen nem férfi...hanem egy szánalmas ganémócsing. Most komolyan te még ezzel akarsz lenni?? Te még tudsz bízni, hinni benne?

Ha egy terhesség mellett...pusztán azért, mert kevesebbszer vagytok együtt (érthető okokból) már megtette......ahelyett, hogy beszélt volna neked a problémáiról és valami alternatív megoldást keresetetek volna közösen rá....akkor ezek után ugyan mit lehetne várni tőle?? Az első adandó alkalommal...amint nem kapja meg amit szeretne, gondolkodás és lelki problémázás nélkül újra félre fog kettyinteni. Ez tuti. Ha téged ez nem zavar...akkor lépj túl ezen a megbotláson is......és éljetek vidáman...de ha zavar, akkor mihamarabb add ki az útját...most még könnyebb a helyzet, mint mikor már a babával kell cuccolnod..

2015. márc. 19. 15:05
 60/80 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Na, nálunk konkrétan az volt, hogy még pénteken a világ legjobb fej pasijának mutatta magát (még magamban mondtam is, hogy rég volt ennyire jófej, és kedves, figyelmes velem), majd szombat reggel robbant a bomba, hogy megcsal. Lebukott, addig írt neki a lány, amíg fürödni volt. Persze rögtönm megcsináltam a fesztivált, felpofoztam, kiabáltam, sírtam, elküldtem a fenébe, ő meg menetrend szerint könyörgött, hogy semmit nem jelentett a csaj, csak háromszor voltak együtt, amúgy is felejthető volt, nem szereti, csak engem szeret, azonnal kirúgja, stb,stb. Egy nap gondolkodás után (amíg ő végestelen-végig a falat kaparta, hogy folytassuk) úgy döntöttem, hogy rendben van, mindenkinek jár még egy esély. Másfél héttel később kiderült, hogy nemhogy nem szakított vele, de ugyanott folytatta, ahol abbahagyta. Érted? Semmi értelme nem volt, hogy kikönyörögje a folytatást, valami ahhoz a csajhoz fűzte, mégis hazudott. Azóta is együtt van a lánnyal, de most őt csalja, és neki okoz rengeteg bosszúságot nap, mint nap. Azóta nem bízom teljesen a férfiakban, és ennek szegény mostani párom issza a levét, akivel amúgy a világon semmi probléma nincs, Nála normálisabb fickót nem ismerek. Szóval szerintem jól gondold meg. Sajnos ha az nem tartotta vissza a p**ától, hogy várandós vagy - AZ Ő SAJÁT GYEREKÉVEL - akkor semmi nem fogja, és vígan folytatja majd a kis játékait a hátad mögött. Te döntesz, de hidd el, hogy nem éri meg. Egy nőnek semmije nincs a büszkeségén kívül, amit ne vehetnének el tőle mások. Ne hagyd magad, ennél ezerszer jobbat érdemelsz, hiába mentegeted! Te szeretheted akárhogy, sajnos az kevés :(
2015. márc. 19. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!