Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tisztel a férjem! Mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tisztel a férjem! Mégis mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt házasodtunk össze 3 év után.

Korábban is voltak problémáink, de szerettük egymást és meg tudtuk beszélni a dolgokat. Most viszont egy teljesen más arcát látom, amit eddig leplezett!

Nincsenek barátai, így a munkájában éli ki azt az időt, amit nélkülem tölt. Magas pozícióban van és saját maga főnöke. Egyre többször veszem azt észre, hogy túloz! Kiszínezi a dolgokat, máshogy állítja be, mint ahogy az van, hogy ő "nagyobbnak" tűnjön. (ezt onnan tudom, hogy 3-4 munkatársával jóba vagyok).

Szóval talán ez még a kisebb rossz.

Mostanában rákapott arra, hogy úgy viselkedik, mint egy Isten! Úgy jár kel itthon és az utcán is, mint valami sztár, aki arra vár, hogy megtapsolja őt mindenki aki elmegy mellette. Mikor ezt elkezdte eleinte mosolyogtam rajta, de mostmár kifejezetten idegesít! Régen egy szerény srác volt, aki odáig volt értem és vissza (pedig nem könnyen adtam neki magam).

A minap egy veszekedés folytán befogta a számat a kezével!(???) Ez nekem hihetetlenül rosszul esett. Szóvá is tettem. Akkor bocsánatot kért, de nem tudtuk megbeszélni normálisan. Rá pár napra, mikor mondtam neki, hogy inkább most a szüleimnél alszok pár napig ( mert apukám beteg és mert szükségem volt egy kis szabad mozgástérre) rámtette a telefont. Tegnap pedig megint egy kis apróság miatt elkezdett velem üvöltözni a lakásba és mikor vissza mertem szólni az arcomra csapta az ajtót.

Vannak még apróbb jelek, pl beszélek hozzá és hátat fordít nekem, vagy sétálunk és régen bőszen a kezem utn kapott hogy megfogja, de most már nem. Úgy érzem, hogy senki vagyok mellette, egy test, vagy egy olyan ember, akit birtokol, akit irányítani akar, és abszolút nem érdekli az én álláspontom, az én véleményem. Nem vagyok pedig túlzottan beszédes, hogy az agyára menjek a csacsogással. Én is vagyok néha hisztis, de akkor inkább magamban duzzogok, nem pedig neki. Ez a folyamat kb. 1 hónapja megy és még nem tudtunk leülni megbeszélni, de úgy látom nem is nagyon érdekli. Ha elmegy valahova nem szól róla, ha elmegyek valahova nem kérdezi, hogy hl voltam. Elhidegültünk? Újév óta kb. 2x ha szexeltünk, de az se volt egy nagy cucc…

gyerekünk nincs, és lehet, hogy több mindenben különbözünk, mint hasonltunk!

Általában az én hobbijaimat leszólja, hogy azok szarok, az övéit pedig isteníti, ahogyan magát. Félek a végkimeneteltől.

Hogyan adjam a tudtára, hogy megváltozott és ez az új ember nekem nagyon nem tetszik?

Hogyan érhetném el, hogy újra belém szeressen?

Mit tegyek azért, hogy újra csodáljon engem és hogy végre tiszteljen és hallgasson végig, ha én is végighallgatom őt!?

Nem akarok elnyomott lenni ebben a kapcsolatban!

2015. jan. 22. 10:54
 81/101 Bence_ ***** válasza:

Bevittem magam a málnásba.

Nem a farkától lesz valaki férfi.

Hanem attól, hogy felvállalja az érzéseit, tetteit.

Bocsánat kérés meg nem a gyengeség jele. Sőt.

Gyerekek szoktak durcizni, várni a másikra.

2015. márc. 10. 12:10
 82/101 anonim ***** válasza:

Rendben az en ferjemnek szokasa durcaskodni

ugye optimalis esetben ez nem igy lenne de mi mindketten messze vagyunk az optimalistol

Igy marad a megoldas en kezdem a bekulest semmi bajom nem lesz tole

2015. márc. 10. 12:24
 83/101 Bence_ ***** válasza:

:)

Zsák a foltját. Ti így vagytok egy pár!

2015. márc. 10. 12:37
 84/101 anonim ***** válasza:
Igen igy 1988 ota
2015. márc. 10. 13:19
 85/101 anonim ***** válasza:
77-es azt el nem hiszem, hogy te egy egeszseges, boldog, onbizalommal teli no vagy...
2015. márc. 10. 15:03
 86/101 anonim ***** válasza:

Mert nagyobb erteknek tartom a hazassagom mint a buszkesegem ?

Buszkeseg olyan mint a csupasz fenek szep de nem veszel kenyeret belole.

Buszkeseg csaloka elhiteti veled hogy te jobb vagy tobbet ersz neked jar.

AZ ar pedig TUL magas

2015. márc. 10. 15:47
 87/101 anonim ***** válasza:

Tippeljetek tanult vagyok vagy sem

Dolgozom vagy nem

Vannak gyerekek vagy nem

Fuggok a ferjemtol ?

2015. márc. 10. 15:49
 88/101 Bence_ ***** válasza:
Büszkeség a legnagyobb luxus egy kapcsolatban.
2015. márc. 10. 15:49
 89/101 anonim ***** válasza:

Te a buszkesegrol beszelsz en az onbizalomrol es a boldogsagrol, hogy jon ide a csupasz fenek meg a kilo kenyer.

Azt akarod mondani, hogy mindent elnezel a ferjednek, sot meg te kersz bocsanatot, ha o a hulye? Es mindezt miert? Mert felsz hogy egyedul maradsz? Furcsa gondolkodas, de ha neked igy jo akkor Amen! En megalazonak ereznem, azert bocsanatot kerni amit nem en kovettem el....pfff

2015. márc. 10. 16:45
 90/101 anonim ***** válasza:

Itt a lenyeg aki alazatos az felemelkedik aki gogos annak letorik a gogjet.

Nem fuggok a ferjemtol van jogsim kocsim munkam jovedelmem hobbym sporolt penzem.

De szeretem annyira ot minden hulyesegevel es hibajaval egyutt hogy igen hajlando vagyok alazatos lenni es kezdemenyezni a beket akkor is ha tuti o hibazott.

Gondolom o csereben ugyanugy elviseli az en hibaimat es tokeletlensegemet.

2015. márc. 10. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!