Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tisztel a férjem! Mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tisztel a férjem! Mégis mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt házasodtunk össze 3 év után.

Korábban is voltak problémáink, de szerettük egymást és meg tudtuk beszélni a dolgokat. Most viszont egy teljesen más arcát látom, amit eddig leplezett!

Nincsenek barátai, így a munkájában éli ki azt az időt, amit nélkülem tölt. Magas pozícióban van és saját maga főnöke. Egyre többször veszem azt észre, hogy túloz! Kiszínezi a dolgokat, máshogy állítja be, mint ahogy az van, hogy ő "nagyobbnak" tűnjön. (ezt onnan tudom, hogy 3-4 munkatársával jóba vagyok).

Szóval talán ez még a kisebb rossz.

Mostanában rákapott arra, hogy úgy viselkedik, mint egy Isten! Úgy jár kel itthon és az utcán is, mint valami sztár, aki arra vár, hogy megtapsolja őt mindenki aki elmegy mellette. Mikor ezt elkezdte eleinte mosolyogtam rajta, de mostmár kifejezetten idegesít! Régen egy szerény srác volt, aki odáig volt értem és vissza (pedig nem könnyen adtam neki magam).

A minap egy veszekedés folytán befogta a számat a kezével!(???) Ez nekem hihetetlenül rosszul esett. Szóvá is tettem. Akkor bocsánatot kért, de nem tudtuk megbeszélni normálisan. Rá pár napra, mikor mondtam neki, hogy inkább most a szüleimnél alszok pár napig ( mert apukám beteg és mert szükségem volt egy kis szabad mozgástérre) rámtette a telefont. Tegnap pedig megint egy kis apróság miatt elkezdett velem üvöltözni a lakásba és mikor vissza mertem szólni az arcomra csapta az ajtót.

Vannak még apróbb jelek, pl beszélek hozzá és hátat fordít nekem, vagy sétálunk és régen bőszen a kezem utn kapott hogy megfogja, de most már nem. Úgy érzem, hogy senki vagyok mellette, egy test, vagy egy olyan ember, akit birtokol, akit irányítani akar, és abszolút nem érdekli az én álláspontom, az én véleményem. Nem vagyok pedig túlzottan beszédes, hogy az agyára menjek a csacsogással. Én is vagyok néha hisztis, de akkor inkább magamban duzzogok, nem pedig neki. Ez a folyamat kb. 1 hónapja megy és még nem tudtunk leülni megbeszélni, de úgy látom nem is nagyon érdekli. Ha elmegy valahova nem szól róla, ha elmegyek valahova nem kérdezi, hogy hl voltam. Elhidegültünk? Újév óta kb. 2x ha szexeltünk, de az se volt egy nagy cucc…

gyerekünk nincs, és lehet, hogy több mindenben különbözünk, mint hasonltunk!

Általában az én hobbijaimat leszólja, hogy azok szarok, az övéit pedig isteníti, ahogyan magát. Félek a végkimeneteltől.

Hogyan adjam a tudtára, hogy megváltozott és ez az új ember nekem nagyon nem tetszik?

Hogyan érhetném el, hogy újra belém szeressen?

Mit tegyek azért, hogy újra csodáljon engem és hogy végre tiszteljen és hallgasson végig, ha én is végighallgatom őt!?

Nem akarok elnyomott lenni ebben a kapcsolatban!

2015. jan. 22. 10:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 A kérdező kommentje:

9es! Lehet igazad van! Bár úgy gondolom, hogy 3 évig színlelni senki nem tud, legalábbis ennyire meggyőzően. Valóban szerelem volt ez. Ebben biztos vagyok.

Az, viszont, hogy ez most mi és hogy mi történik, azt nem tudom!

Úgy ahogy írtad, most kicsit elhidegült leszek énis, nem bújok, nem kezdeményezek, talán rá sem nézek csak csinálom a dolgomat. Ha feltűnik neki, akkor hajlandó leszek vele beszélni, de érdekelne, hogy meddig húzza, hogy megkérdezze, hogy mivan vele, avgy hogy boldog vagyok-e vagy egyáltalán hogy megkérdezze azt, hogy hogy vagyok!

eddig úgy éreztem ő a másik felem. Most pedig csak a hideget érzem! És ez nagyon kiborít! :'(

2015. jan. 22. 11:36
 12/101 A kérdező kommentje:
10es! Számtalanszor megkérdeztem, hogy mitől ilyen. Nem érti a kérdést! Neki ez teljesen természetes.
2015. jan. 22. 11:37
 13/101 anonim ***** válasza:
71%
Vicces de a parasztsàg tényleg bejön, én is tapasztaltam! Fura egy vilàg van. Ha jo vagy màsokhoz, nem fognak tisztelni, a férfiak plàne nem!
2015. jan. 22. 11:42
 14/101 anonim ***** válasza:
Az első feleségem hasonló volt, nagyon gyorsan elváltam még gyermek előtt. Igaz 4 évet kellett keresnem utána, de megérte! Te is menekülj szerintem.
2015. jan. 22. 11:44
 15/101 anonim ***** válasza:
5 év után házasodtunk, első házassági évforduló után 1 hónappal adtuk be a válási papírokat. Csak az 5 évet és a válást sajnálom, leeshetett volna előbb is, hogy kivel vagyok együtt. Neked sem javaslom az időpocsékolást! Lépj! A második házasságom maga a nyugalom és harmónia. Olyan támogató társra találtam, akivel ketten együtt rengeteg mindent értünk már el az életben. A legjobb döntésem volt a válás.
2015. jan. 22. 12:07
 16/101 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki ezt a kérdést és induljatok onnan. Ha erre is csak támadna vagy tagadna, akkor sokkal többet nem tehetsz a kapcsolatért, pláne ha nincsen gyerek.
2015. jan. 22. 12:12
 17/101 anonim ***** válasza:
Ha már nem hallgat meg téged,valószínű nem is érdekli a mondani valód ne haragudj hogy ez a véleményem. Továbbra is így figyel rád hagyd el mert te egymagad kevés vagy a kapcsolathoz kellene a másik fél is.
2015. jan. 22. 12:15
 18/101 A kérdező kommentje:

17es és mindenki!

Nem haragszom meg egy vélemény miatt sem. Bűn lenne az igazságért haragudnom! Én magam nem látom magam kvülről avgy ezt a kapcsolatot kivűlről, hogy mérlegelni tudjak. A szerelem vak. Ezért kérdeztem a ti véleményeteket!

Köszönöm, hogy időt fordítottatok rám és válaszoltatok! Mindenkinek zöldet adtam!

Nem tudom, hogy mi lesz később. Úgy érzem belefáradtam, pedig nem vagyok egy feladós típus. Majd megírom mi lett a végkimenetele! :)

2015. jan. 22. 12:25
 19/101 Bence_ ***** válasza:

Olyan mint egy gyerek. Rossz gyerek.

Szemtelen. Akkora az egoja mint ide Hanoi.

Történt valami mostanában?

Lehet, hogy neki a házzasság tette fel az i-re a pontot.

2015. jan. 22. 12:34
 20/101 A kérdező kommentje:

Hogy érted hogy i-re a pontot?

Olyan eget rengető dolgok nem történtek. Munkahelyén volt valami zűr, de azt rendbe hozták. Lehet hogy volt más is, csak nem akarja velem megosztani..

2015. jan. 22. 12:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!