Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tisztel a férjem! Mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tisztel a férjem! Mégis mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt házasodtunk össze 3 év után.

Korábban is voltak problémáink, de szerettük egymást és meg tudtuk beszélni a dolgokat. Most viszont egy teljesen más arcát látom, amit eddig leplezett!

Nincsenek barátai, így a munkájában éli ki azt az időt, amit nélkülem tölt. Magas pozícióban van és saját maga főnöke. Egyre többször veszem azt észre, hogy túloz! Kiszínezi a dolgokat, máshogy állítja be, mint ahogy az van, hogy ő "nagyobbnak" tűnjön. (ezt onnan tudom, hogy 3-4 munkatársával jóba vagyok).

Szóval talán ez még a kisebb rossz.

Mostanában rákapott arra, hogy úgy viselkedik, mint egy Isten! Úgy jár kel itthon és az utcán is, mint valami sztár, aki arra vár, hogy megtapsolja őt mindenki aki elmegy mellette. Mikor ezt elkezdte eleinte mosolyogtam rajta, de mostmár kifejezetten idegesít! Régen egy szerény srác volt, aki odáig volt értem és vissza (pedig nem könnyen adtam neki magam).

A minap egy veszekedés folytán befogta a számat a kezével!(???) Ez nekem hihetetlenül rosszul esett. Szóvá is tettem. Akkor bocsánatot kért, de nem tudtuk megbeszélni normálisan. Rá pár napra, mikor mondtam neki, hogy inkább most a szüleimnél alszok pár napig ( mert apukám beteg és mert szükségem volt egy kis szabad mozgástérre) rámtette a telefont. Tegnap pedig megint egy kis apróság miatt elkezdett velem üvöltözni a lakásba és mikor vissza mertem szólni az arcomra csapta az ajtót.

Vannak még apróbb jelek, pl beszélek hozzá és hátat fordít nekem, vagy sétálunk és régen bőszen a kezem utn kapott hogy megfogja, de most már nem. Úgy érzem, hogy senki vagyok mellette, egy test, vagy egy olyan ember, akit birtokol, akit irányítani akar, és abszolút nem érdekli az én álláspontom, az én véleményem. Nem vagyok pedig túlzottan beszédes, hogy az agyára menjek a csacsogással. Én is vagyok néha hisztis, de akkor inkább magamban duzzogok, nem pedig neki. Ez a folyamat kb. 1 hónapja megy és még nem tudtunk leülni megbeszélni, de úgy látom nem is nagyon érdekli. Ha elmegy valahova nem szól róla, ha elmegyek valahova nem kérdezi, hogy hl voltam. Elhidegültünk? Újév óta kb. 2x ha szexeltünk, de az se volt egy nagy cucc…

gyerekünk nincs, és lehet, hogy több mindenben különbözünk, mint hasonltunk!

Általában az én hobbijaimat leszólja, hogy azok szarok, az övéit pedig isteníti, ahogyan magát. Félek a végkimeneteltől.

Hogyan adjam a tudtára, hogy megváltozott és ez az új ember nekem nagyon nem tetszik?

Hogyan érhetném el, hogy újra belém szeressen?

Mit tegyek azért, hogy újra csodáljon engem és hogy végre tiszteljen és hallgasson végig, ha én is végighallgatom őt!?

Nem akarok elnyomott lenni ebben a kapcsolatban!

2015. jan. 22. 10:54
 61/101 Bence_ ***** válasza:

"Ferjem egyre csak tavolodik tolem, hiaba kerdezem mi a baja, nem mondja el"

Férjed bebújt a barlangjába. Munkahelyén minden rendben?

2015. márc. 4. 09:38
 62/101 Bence_ ***** válasza:
Örülök, hogy vannak céljaid. Fel a fejjel :)
2015. márc. 4. 10:35
 63/101 anonim ***** válasza:
Munkahelyen kifarad, ezt meg is ertem, de szabadnapokon is olyan mint egy salata... A szulei kozt vannak problemak, a valas szelen allnak, megertem ezt is, hogy megviseli, engem is megvisel, pedig nem az en szuleim, de azert velem nem kene ilyen ridegnek lennie... Nekem szuksegem van a szeretetere, szuksegem van ra, csak sajnos nem fogja fel... szerinte hulyesegeket beszelek mikor mondom neki, hogy nem erzem a szeretetet...
2015. márc. 5. 09:26
 64/101 Bence_ ***** válasza:

Ő elbújt és azt hiszi ezt más nem látja.

Ha ezt így, értelmesen elmondod neki, hogy figyelj Dezső ha ez így folytatódik akkor elválunk, mert nekem nem egy haza járó testre van szükségem hanem egy érző, szerető, velem foglalkozó férfira?

Erre mi a reakciója?

2015. márc. 5. 14:20
 65/101 anonim ***** válasza:
90%

Bocs, hogy harmadikként beleszólok, de én rettentően utálom (férfi vagyok), ha a párom/házastársam egy konfliktusnál olyanokat mond, hogy akkor elválik/szakít velem.

Ez gyakorlatilag zsarolás!

Ha nem viselkedek úgy, ahogy ő akarja, akkor befejezi a kapcsolatot? Ennyit ér neki a kapcsolat? Szeretet nem fűzi hozzám, csak az az érdek, hogy úgy viselkedjek, ahogyan az neki tetszik?

2015. márc. 6. 10:48
 66/101 Bence_ ***** válasza:

Igazad van.

De ha a párod elkezdene minden nap egy tüvel bökdösni akkor te is mondanád neki, hogy ha ezt folytatja akkor egy idő múlva lépni fogsz valamit.

Ezt azért mondja el, hogy a másik lássa, hogy ez neki tényleg fontos. Szüksége van rá mint társra.

2015. márc. 6. 11:16
 67/101 anonim ***** válasza:

Ma masfel oran at simogattam, probaltam kozeledni hozza, o hozzam sem ert csak a telefonjat nyomogatta... Kiszaladtam mert ramjott a sirogorcs... Ra fel orara eszebe jutott, hogy eltuntem, en addig lenyugodtam, de nem tudtam vigyorogni. Kerdezte mi a bajom, s mondtam, hogy most hagyjon(tegnapelott mikor elkezdtem faggatni hogy mi a baja nagyon felidegesitettem, s megkert hogy inkabb hallgassak, ne beszeljek vele, csak ne bszogassam a hulyesegeimmel) nem akartam beszelni... Aztan csak faggatott, s kijott belolem, hogy egy nagy barom, s nem erdemli meg hogy szeressem. En meg hisztis pcsa vagyok. 11 ota nem beszeltunk egy szot sem egymassal. Ma kezdi az ejszakai muszakot, mindjart megy dolgozni... de a bucsupuszi azt hiszem elmarad... de ha a fene megesz akkor sem kezdemenyezek! Mostmar nem!!!

Voltunk anyoseknal ket napig... Apos olyan amilyen... de felhivott ma, hogy rendben vagyunk-e... Mert eszrevette, hogy ferjem egyszer sem olelt meg, puszilt meg, csak en ot... Neki is furcsa... Kiborultam, neki sirtam ki magam... Azt mondja hogy neki is furcsa a fia viselkedese. Ket het mulva szulok... Legszivesebben hozza sem szolnek miutan megszulok sem... olyan harag van most bennem... Egyszer at nem olelne, egyszer sem mondja, hogy szeret, soha, csokolozni nem tudom mikor csokoloztunk utoljara... a szex katasztrofalis... Terhesseg ide vagy oda... a szeretet nem kene elmuljon akkor sem... (nem hiztam disznora magam...tudom, hogy zavarja a pocaklako, de a szeretetre igenyt tartok...) Bocsanat... De ki kell jojjon... Le se xarja hogy nem beszelek vele... o sem velem... nem latom rajta, hogy zavarja... kezdek erosen elfaradni... a seggt is kinyalom ha azt akarja... de o semmit nem tenne meg ertem... faj erosen a szivem s a lelkem mikor latom hova jutottunk... Olyan erosen szerettuk egymast... :(

2015. márc. 6. 20:01
 68/101 Bence_ ***** válasza:
Mióta ilyen?
2015. márc. 6. 20:54
 69/101 anonim ***** válasza:
Lassacskan valt ilyenne... Az utobbi 1-2 honapban viszont nagyon... Kb miota allapotos vagyok... a terhesseg ennyire kihat a ferfi erzelmeire? nem kene most jobban szeressen? Amugy kaptam egy puszit a homlokomra mikor elment...
2015. márc. 6. 21:07
 70/101 Bence_ ***** válasza:

Férfiak is érzelmesek.

Nézd meg költők, zeneszerzők nagyrésze férfi.

Férfi érez, de a hülye társadalmi elvárások (+ a bezárkozási hajlam) miatt elrejti az érzelmeit.

Az is lehet, hogy most esett le neki, hogy felelős értetek, érted. Most dolgozza fel az egészet, de még sok lehet neki. Akkor jön ki a barlangból ha már rá jött a megoldásra.

2015. márc. 7. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!