Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogyan reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok ha valaki így kikezdene a házastársatokkal?

Figyelt kérdés

Kifogtam a pasik gyöngyét. Kedves, empatikus, családcentrikus.

Könnyen barátkozik, mindkét nemből vannak haverok és barátok.

Jött egy új nő a munkahelyére. Egy másik barátnő hívta fel a férjem figyelmét arra, hogy a nő már nyílt flörtbe ment át. Azóta próbálja kerülni, de elég nehéz, hiszen egy vonattal járnak dolgozni és egy műszakban vannak.

Aztán ma ráírt közösségi oldalon (itt megjegyzem hogy a férjem mutatta, nem turkáltam). Megpróbálom fejből leírni a párbeszédet.

Szia. Te kerülsz engem?

Igen. Észrevettem hogy többet akarsz barátságnál. Jól látom?

Hát igen (az a hülye kacsintós fej) nem bánnám ha több lenne. (szivecske)

Nézd, feleségem van és két kislányom.

A nejed nem érdekel. Nem ismerem. De a lányaid cukik! Mosoly

Nem a férjemben nem bízom, az elmúlt években bizonyította, hogy hűséges, hanem bosszantanak a r...hmm... Ilyen típusú nők.

Mit tennétek?

2015. jan. 15. 13:53
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
94%

Egy férfi részéről a legerősebb visszautasítás lehet, ha a párjára hivatkozik, és nem azt közli, hogy nem jössz be nekem.

Ha egy férfinak megtetszik egy nő, akkor sok esetben a "van párod?" kérdéssel indít, és ha igen választ kap, akkor hajlamos máris feladni a további udvarlást. Mi nők tudjuk ezt pedig, sokszor beválik lerázó szövegnek azt mondani, hogy van barátom/vőlegényem/férjem. A férfiak nagy része nem hisz a fülének, ha csak simán azt mondjuk, hogy sajnálom, de nem tetszel nekem. Akkor tovább próbálkoznak (nyilván az értelmesebbek nem), hiszen, ha a kiszemelt nő szabad préda, akkor mi állhatna útjukba, hiszen "nem más tulajdona" (ezt most itt értsétek jól, nem a fentebb említett rabszolgaságra célzok).

Éppen ezért nem érzem gáznak a férjed részéről ezt a fajta visszautasítást, pasi aggyal gondolkozva azt feltételezheti, hogy ezt fel kellett volna fognia a nyomuló nőnek. Persze nyilván fogja látni, hogy sajnos ezzel nem állt le a perszóna, és tényleg elmondhatod ezt neki, hogy az ilyen nők nem így működnek sajnos, ki kell mondani egyértelműen, hogy nem tetszik neki.

2015. jan. 15. 23:39
 42/48 anonim ***** válasza:

"A férfiak nagy része nem hisz a fülének, ha csak simán azt mondjuk, hogy sajnálom, de nem tetszel nekem."

Te fiú vagy? Én lány, és nekem evvel mindig sikerül a visszautasítás!

Éppen ezért soha nem kell számomra kellemetlen közeledéssel kínlódanom, mert nekem a legkönnyebb az igazat megmondani, és nem köntörfalazni.

2015. jan. 15. 23:47
 43/48 anonim ***** válasza:
94%

"Nézd, feleségem van és két kislányom."

Szerintem ez egyenes beszéd, és nagyon egyértelmű STOP jelzés a kolléganő felé. Ne felesleges dolgokon agyalj, az energiádat inkább fordítsd a férjedre, és a kiscsajokra.

2015. jan. 15. 23:57
 44/48 anonim ***** válasza:

43:

Az a baj, hogy nekem írt ilyet férfi, akit 10 éven át köztudottan nem akadályozott meg abban a feleség és a gyerekek, hogy közben párhuzamos viszonyokat tartson fenn nőkkel. Tehát ez csak akkor válasz, ha a férfi tényleg monogám volt világéletében.

Ha más tudomása van róla ennek a nőnek (neadjisten pont vele volt hosszabb ideje viszonya a férjnek), akkor ez mellébeszélés.

Anyukám élettársának is van felesége és gyereke, mégis nálunk lakik 16 éve... tudod mikor volna anyukámmal való szakításra az a valódi magyarázat, hogy neki felesége és fia van...

2015. jan. 16. 00:05
 45/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Leírom a (remélhetőleg) végét az ügynek.

A csaj mentálisan sérült.

Átesett zaklatóba, és még nekem is irogatott

2015. febr. 17. 14:57
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
De akkor legalább megnyugodhatsz a férjed hűségét illetően. Remélem, innentől megszabadultok tőle, és minden oké lesz! :)
2015. febr. 17. 15:02
 47/48 anonim ***** válasza:

Volt ilyenben tapasztalatom, nagyon felhúzott, "csak" vőlegény-menyasszony státuszban vagyunk és voltunk akkor is. A csajszi ugyanez a fajta, nem titkoltan elvitte volna táncba és minden lerázásnál "naívan" érdeklődött, hogy "dehát miért?". Annyi a különbség, hogy anno nekik majdnem lett is közük egymáshoz, csak a csajszi lekoptatta. Később mégis úgy gondolta, hogy kellene neki a pasim, de addigra már évek óta együtt voltunk.

A megoldás egészen egyszerű volt, a pasim ugyanígy megosztotta velem a dolgot (itt már érezheted, hogy nyeregben vagy), aztán együtt röhögtünk, amikor írt megint, vagy próbálkozott. Ez már így is szánalmas, ha röhögtök rajta, akkor méginkább az lesz. Mást nem tehetsz, el fog ülni a dolog. Nálunk azzal lett vége, hogy a pasimnak nagyon elege lett és írt egy hosszabb lélegzetvételű normális levelet, hogy elég visszataszító, amit csinál és hagyja abba.

2015. febr. 18. 10:17
 48/48 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett azóta?
2015. febr. 18. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!